Wereldpastadag vandaag en onze favoriete Italiaanse lekkernij eten we nog altijd het liefst met bolognesesaus op zijn Belgisch. Wie geen zin heeft om in de weer te zijn met allerlei groenten snijden, kan kiezen voor kant-en-klare sauzen. 10 versies uit de supermarkt werden gretig geproefd door Italiaanse topchef Peppe Giacomazza. Komt er eentje in de buurt van verse saus? Daarnaast onthult hij ook zijn exclusief recept om de lekkerste saus op tafel te zetten. [naar artikel]
Geen enkele klassieker die het beter doet dan een lekkere spaghetti met bolognesesaus. Wie geen zin heeft om in de weer te zijn met allerlei groenten, kan kiezen voor kant-en-klare sauzen. Die werden gretig geproefd door rasechte Italiaan en topchef Peppe Giacomazza. “Deze saus neigt eerder naar siroop”, klinkt het. Na de test onthult hij ook zijn eigen recept om een fantastische pasta bolognese op tafel te zetten. [naar artikel]
Spaghetti bolognese: bijna elk gezin heeft zijn eigen recept en het gerecht prijkt op elke restaurantmenukaart. Wij lieten tien bolognesesauzen uit... [naar artikel]
Spaghetti bolognese: bijna elk gezin heeft zijn eigen recept en het gerecht prijkt op elke restaurantmenukaart. Wij lieten tien bolognesesauzen uit de supermarkt, kant-en-klaar in bokalen, proeven door Samuel Van Opdenbosch en Veerle Jacobs van restaurantketen Mister Spaghetti. “Zelfs al is de nutri-score - doorgaans B - best oké, te veel bewaarmiddelen zijn op de lange termijn niet goed voor je gezondheidâ€, zeggen ze. Na de test verklappen ze ook hét beste recept om zelf bolognesesaus te maken. [naar artikel]
Feest in de Ardooise Residentie Hardoy waar Maria Vanhecke er maandag haar 100ste verjaardag vierde. De kersverse eeuwelinge werd er niet alleen gefeliciteerd door haar eigen familie, waaronder schoonzoon en sterrenchef Geert Van Hecke, maar ook door een opmerkelijke gast: Wouter Vandenhaute, de niet-uitvoerende voorzitter van Anderlecht die al enkele weken onder vuur ligt. [naar artikel]
Vandaag vieren we Maria-Lichtmis, dé gelegenheid om pannenkoeken op het menu te zetten. Geen tijd om ze zelf te bakken? Topchef Dominique Persoone proefde alvast 10 kant-en-klare varianten uit de supermarkt even voor, om er de beste uit te halen. “Sommige proeven wat zurig, andere pannekoeken zijn korrelachtig en droog, maar van één variant ben ik echt positief verrast. En straf voor die prijs ook.” [naar artikel]
Een Italiaanse topchef die begin deze week als vermist werd opgegeven in New York, is woensdagavond dood aangetroffen in een hotel dat vaak wordt... [naar artikel]
Wereldpastadag vandaag en onze favoriete Italiaanse lekkernij eten we nog altijd het liefst met bolognesesaus op zijn Belgisch. Wie geen zin heeft om in de weer te zijn met allerlei groenten snijden, kan kiezen voor kant-en-klare sauzen. 10 versies uit de supermarkt werden gretig geproefd door Italiaanse topchef Peppe Giacomazza. Komt er eentje in de buurt van verse saus? Daarnaast onthult hij ook zijn exclusief recept om de lekkerste saus op tafel te zetten. [naar artikel]
Arturo Truncellito (61) is een naam als een klok onder de Italiaanse chefs in ons land. Zijn beetgare pasta serveert hij niet meer in een restaurant, maar in zijn gloednieuwe traiteurszaak Mercato vino e gastronomia, in het centrum van Mechelen. Voor dag en dauw staat hij er doorgaans al in de keuken om zijn klassiekers te bereiden. [naar artikel]
De Britse brexit-minister David Davis heeft in een brief aan premier Theresa May zijn beklag gedaan over de voorbereidingen die de EU treft op het... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.