29/10/2022 - 15:32
"Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. De gelijkmaker van Tielemans spatte uiteen op de lat."

1. Kevin De Bruyne bezorgt City met weergaloze vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. De gelijkmaker van Tielemans spatte uiteen op de lat. [naar artikel]

2. Weergaloze Courtois bezorgt Real Madrid Champions League (29/05/2022 - De Tijd)

07:59 Real Madrid heeft zaterdagavond de finale van de Champions League gewonnen. De Spanjaarden haalden het in het Stade de France in Parijs met 1-0 van Liverpool. Thibaut Courtois was de grote uitblinker ... [naar artikel]

3. Nielsen bezorgt Club Brugge de zege bij Anderlecht, dat telkens op weergaloze Mignolet stuit (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Een perfecte week voor Club Brugge: woensdag Europese glorie, zondag winst in de kraker op Anderlecht (0-1). Daar zullen ze stevig balen, want paars-wit kreeg kansen genoeg om te scoren. Maar Nielsen scoorde, en San Simon redde de meubelen. Mignolet ontpopte zich in een knotsgek slot - inclusief een uitsluiting voor Sylla - alweer tot mirakelman met drie (waanzinnige) reddingen. [naar artikel]

4. Weergaloze Kessels bezorgt Sporting Hasselt broodnodige winst: “We zijn blijven werken en dat loont” (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Drie doelpunten en een assist. Dat was het schitterende rapport dat uitblinker Ricardo Kessels na de prima wedstrijd tegen Lyra-Lierse kon voorleggen. Daarmee had de Nederlandse Braziliaan een overgroot aandeel in de broodnodige 4-2-zege van de Hasselaren. [naar artikel]

5. KIJK. Wát een entree: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het tijdperk van Lionel Messi (36) bij Inter Miami is in stijl begonnen. Diep in blessuretijd maakte de Argentijnse ster met een prachtige vrije trap de winnende treffer. Miami in extase. Het team van Messi versloeg zo het Mexicaanse Cruz Azul met 2-1 in de eerste wedstrijd van het Leagues Cup-toernooi. [naar artikel]

6. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. KIJK. “Hij is geen mens”: debuterende Lionel Messi bezorgt Inter Miami met weergaloze vrije trap zege in blessuretijd, Beckham tot tranen toe bewogen (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. “He’s back”: Kevin De Bruyne bezorgt City met “perfecte” vrije trap overwinning bij Leicester-Belgen (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Kevin De Bruyne heeft andermaal zijn klasse geëtaleerd. Op het veld van Leicester - waar Faes, Castagne en Tielemans aan de aftrap stonden - loodste de Rode Duivel City naar een zuinige 0-1-zege met een heerlijke vrije trap. “Hij is terug”, zei Guardiola. [naar artikel]

9. Weergaloze De Bruyne, spelers van Liverpool die niet achterlijk zijn en het kanon van 'CR7' dat blijft zwijgen: De Mos blikt vooruit naar CL (26/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ook op speeldag 2 van de Champions League worden de voetbalfans alweer verwend. Vanavond staan er al acht wedstrijden op het programma en onder... [naar artikel]