Sint-Truiden geeft dubbele voorsprong uit handen, maar pakt toch de volle buit tegen Westerlo na late treffer van Hayashi

29/10/2022 - 20:43
"Sint-Truiden heeft op bezoek bij KVC Westerlo de volle buit gepakt. De Truienaars gaven een 0-2-voorsprong helemaal uit handen, maar dankzij een doelpunt van Hayashi pakten de Kanaries toch de drie punten."

1. Hayashi bezorgt Kanaries in extremis de volle buit in ’t Kuipje met late treffer (29/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en STVV maakten er zaterdag in de vooravond een cupmatch van. Bruno scoorde twee keer voor de kampwissel, maar die voorsprong werd uitgewist door De Cuyper. Hayashi en de 3D-techniek in Tubeke hielpen STVV dan toch aan de drie punten. [naar artikel]

2. STVV pakt in extremis de volle buit in Westerlo, Chadli valt geblesseerd uit (29/10/2022 - De Standaard)

Sint-Truiden heeft zaterdagavond op de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League met 2-3 gewonnen op het veld van promovendus Westerlo. [naar artikel]

3. Westerlo geeft tegen OHL alweer een voorsprong uit handen en pakt een puntje (23/04/2024 - Gazet van Antwerpen)

Het wil maar niet lukken voor Westerlo. Net zoals tegen KV Mechelen en Standard stak het team van interim-coach Bart Goor zijn hand uit naar de drie punten. Dit keer was het de Leuvense aanvoerder Mathieu Maertens die de voorsprong van Westerlo ongedaan maakte. [naar artikel]

4. LIVE. Pakt STVV de volle buit in het ’t Kuipje, of houdt Westerlo de punten thuis? (10/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een week na de late opdoffer tegen Eupen, trekken de Kanaries vrijdag richting de Kempen. In het ’t Kuipje gaat STVV - zonder de geblesseerde Hashioka - op zoek naar een nieuwe driepunter. Ook Westerlo zal op eigen bodem met niets minder tevreden zijn dan de volle buit. Geel-blauw tegen geel-blauw. Wie trekt er straks aan het langste eind? Volg de wedstrijd hier op de voet. [naar artikel]

5. Tongeren buigt tegen Bocholt 2-0-achterstand om: “Kinderlijk hoe we dubbele voorsprong uit handen geven” (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Tot tien minuten voor de rust leek de eerste Bocholtse seizoenszege een feit. Een late aansluitingstreffer en twee jeugdzonden in de defensie zorgden nadien toch nog voor een spectaculaire ommekeer. Tongeren pakte de volle buit en laat de thuisploeg met 1 op 9 verweesd achter. [naar artikel]

6. Ghana geeft een dubbele voorsprong uit handen tegen Zuid-Korea, maar trekt uiteindelijk toch aan het langste eind (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ghana heeft na een genietbare partij Zuid-Korea met 2-3 verslagen. De ‘Black Stars’ gaven een dubbele voorsprong uit handen, maar Kudus bezorgde de Ghanezen met een rake knal toch nog de drie punten. [naar artikel]

7. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

8. VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. LIVE WESTERLO-KV MECHELEN (16u). Pakt Malinwa ook de scalp van Westerlo? (26/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl Westerlo slechts 1 op 12 pakte, tankte KV Mechelen vorig weekend vertrouwen met een knappe zege tegen Union. Pakt Malinwa ook in ‘t Kuipje de volle buit? Mis niets van het duel in onze liveblog. [naar artikel]

10. Charleroi vecht in het slot terug van dubbele achterstand tegen Westerlo, maar gaat toch nog de boot in na laat doelpunt van invaller Vaesen (17/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Westerlo heeft na de overwinning tegen Anderlecht er nu ook eentje geboekt in en tegen Charleroi. Twee snelle goals van Reynolds en De Cuyper leken te volstaan voor de Kemphanen om de volle buit mee te nemen naar Westerlo, maar Charleroi vocht zich nog naar een 2-2. Uiteindelijk gingen de drie punten wel naar Westerlo, omdat invaller Kyan Vaesen alsnog de 2-3 in doel werkte. [naar artikel]

11. Westerlo pakt cruciale driepunter tegen STVV (05/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Westerlo heeft de 25ste speeldag in de Jupiler Pro League afgesloten met een zuinige zege na een slappe partij tegen STVV. Dankzij Elton Acolatse pakt Westerlo zo cruciale drie punten en wippen ze in het klassement over Eupen naar de veertiende plaats. Sint-Truiden blijft elfde. [naar artikel]

12. Inbraken (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)

In een winkel in de Viaductstraat in Sint-Truiden zijn zaterdag rookwaren gestolen. In een horecazaak in de Diesterstraat in Sint-Truiden is ingebroken. De buit is niet bekend. Zondag is ingebroken in een garagebox in de Houtstraat in Sint-Truiden. De buit is niet gekend. Maandag zijn twee inbraakpogingen vastgesteld in Sint-Truiden. In de Leopold II-laan en in de Velmerlaan in Sint-Truiden. [naar artikel]

13. AA Gent geeft dubbele voorsprong weg tegen Beerschot, beide clubs starten met 1 op 6 (01/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent wou zich meteen herpakken na de slechte competitieopener in Sint-Truiden, maar daar stak Beerschot een stokje voor. In de eigen Ghelamco Arena kwamen de Buffalo’s op een dubbele voorsprong, maar in vier minuten tijd maakte Beerschot de achterstand ongedaan. Met een één op zes mogen we zeggen dat de start van AA Gent gemist werd. [naar artikel]

14. Sint-Truiden pakt de dubbel in het vrouwenhandbal (19/05/2018 - Metro)

De vrouwen van Handbal Sint-Truiden zijn zaterdagavond voor eigen publiek landskampioen geworden. In de tweede play-off-finale werd Hubo Initia Hasselt verslagen met 34-23. Halfweg de partij was het 13-7. Na winst in de finale van de Beker van België eerder dit jaar pakt het team van coach Jo Delpire dus de dubbel. Voor Sint-Truiden is […] Het bericht Sint-Truiden pakt de dubbel in het vrouwenhandbal verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

15. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

16. Proximus League – Virton pakt volle buit in Lommel (17/08/2019 - Metro)

Virton heeft zaterdag op de derde speeldag in de Proximus League zijn eerste zege behaald. Op bezoek bij Lommel werd het 0-3. Kort voor de pauze kwamen de bezoekers op voorsprong na een rake knal van de Bulgaar Edisson Jordanov. Halfweg de tweede periode verdubbelde Virton de voorsprong in het Soevereinstadion langs Mohamed Soumaré. Kort […] Het bericht Proximus League – Virton pakt volle buit in Lommel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

17. PSG geeft dubbele voorsprong uit handen tegen nummer 3 Brest (28/01/2024 - Sporza)

Paris Saint-Germain heeft pijnlijk puntenverlies geleden in eigen huis. De competitieleider gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Stade Brest, de revelatie van dit seizoen in de Ligue 1. [naar artikel]

18. KV Mechelen geeft weer voorsprong uit handen en moet tevreden zijn met gelijkspel tegen Charleroi (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het wordt een kwalijke gewoonte. KV Mechelen heeft voor de derde keer op rij een voorsprong uit handen gegeven. Tegen Charleroi had het bij rust een dubbele voorsprong beet, maar na een nieuwe tegengoal op hoekschop én een penaltytreffer van Bayo werd het nog 2-2. [naar artikel]

19. HANDBAL OVERZICHT. Sint-Truiden wint derby tegen Bocholt, twaalf speelsters scoren voor Pelt (13/11/2023 - Het Belang van Limburg)

In tweede nationale lieten Sprimont en Montegnée op verplaatsing tegen respectievelijk Uilenspiegel en Beyne geen steekje vallen. In Sint-Truiden - Bocholt stond de derde plaats op het spel. Sint-Truiden pakte de volle buit en knoopte na twee nederlagen op rij weer aan met een overwinning. Voor Bocholt de derde nederlaag op rij. [naar artikel]

20. Jupiler Pro League – Emond bezorgt Standard in toegevoegde tijd volle buit tegen Sint-Truiden (25/08/2018 - Metro)

Standard heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Jupiler Pro League in eigen huis Sint-Truiden geklopt met 3-2. De winnende treffer van Renaud Emond viel pas in de extra tijd. Collins Fai (7.) liet er geen gras over groeien en bracht Standard al vroeg op voorsprong, toen hij een afgeweken schot van Carcela binnenwerkte. […] Het bericht Jupiler Pro League – Emond bezorgt Standard in toegevoegde tijd volle buit tegen Sint-Truiden verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

21. BS Sport gaat voor volle buit (11/03/2017 - Het Belang van Limburg)

In de vierde provinciale A van het voetbal moet BS Sport er vandaag in slagen de volle buit te pakken. BS Sport is te gast bij VKM Sint-Truiden. [naar artikel]

22. Leuven pakt de volle buit tegen laks Maaseik (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De volle buit pakken in Leuven is voor enkele ploeg een makkelijke opdracht en dat heeft leider Maaseik zondagavond mogen ervaren. De Limburgers konden in de eerste set de schijn nog hoog houden, maar daarna nam de thuisploeg de match in handen. De Maaseikenaars blijven wel op kop, maar Roeselare heeft nog een wedstrijd te goed. [naar artikel]

23. KRC Genk pakt de volle buit bij Oostende na dolle slotfase (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk heeft in het absolute slot de volle buit gepakt op bezoek bij KV Oostende. De Limburgers stonden lange tijd op een zuinige 0-1 voorsprong, maar één minuut voor het einde van de reguliere speeltijd kopte Genk-speler Maehle de bal ongelukkig voorbij zijn eigen doelman. Via Thomas Buffel pakte Genk alsnog de volle buit, hij scoorde in de toegevoegde tijd alsnog de 1-2. [naar artikel]