Sporza

PSG geeft dubbele voorsprong uit handen tegen nummer 3 Brest

28/01/2024 - 23:00
"Paris Saint-Germain heeft pijnlijk puntenverlies geleden in eigen huis. De competitieleider gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Stade Brest, de revelatie van dit seizoen in de Ligue 1."

1. PSG geeft dubbele voorsprong uit handen tegen nummer 3 Brest (28/01/2024 - Sporza)

Paris Saint-Germain heeft pijnlijk puntenverlies geleden in eigen huis. De competitieleider gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Stade Brest, de revelatie van dit seizoen in de Ligue 1. [naar artikel]

2. Beerschot Wilrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Oostende (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Na vijf speeldagen in Play-off 2 wacht Beerschot Wilrijk nog steeds op een eerste overwinning. Nochtans waren de Mannekes zondag perfect begonnen tegen KV Oostende: al na drie minuten opende De Jonghe de score, Van den Bergh verdubbelde na twintig minuten. Toch kwam KVO nog voor de rust langszij: 2-2. Dat was meteen ook de eindstand, na vijf speeldagen staat Beerschot Wilrijk laatste in PO2B. Volgend weekend staat de derby tegen Antwerp op het programma. [naar artikel]

3. KV Kortrijk geeft dubbele voorsprong uit handen tegen Waasland-Beveren (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Waasland-Beveren hebben op de midweekspeeldag 2-2 gelijkgespeeld. De Kerels stonden halfweg op een dubbele voorsprong, maar na rust kregen ze een lesje in efficiëntie van Waasland-Beveren, dat op een diefje een punt meegriste. Kortrijk laat opnieuw een kans liggen om dichter bij Play-Off 1 te sluipen. [naar artikel]

4. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar KV Mechelen is de tweede periode in 1B toch gestart met een zege. Tegen Lommel - dat een helft met... [naar artikel]

5. VIDEO. KV Mechelen geeft dubbele voorsprong tegen tienkoppig Lommel bijna uit handen, maar wint wel na controversiële treffer in het slot (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. Cercle Brugge geeft dubbele voorsprong uit handen (29/03/2019 - De Morgen)

7. Standard geeft tegen Arsenal dubbele voorsprong uit handen (12/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Geen wonder van Sclessin, nochtans waren alle ingrediënten aanwezig. Guimaraes klopte tegen verwachting in Frankfurt, Standard kwam op een 2-0-voorsprong tegen Arsenal. Helaas verspeelde het die nog: 2-2 en geen Europese lente voor de Luikenaars. [naar artikel]

8. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

9. LIVE. Real geeft dubbele voorsprong zomaar uit handen: Perisich hangt de bordjes gelijk (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groepsfase Champions League • Aftrap om 21u00 • Hazard kwam dit weekend weer in actie na lang blessureleed • Lukaku geblesseerd out [naar artikel]

10. LIVE. Real geeft dubbele voorsprong zomaar uit handen: Perisic hangt de bordjes gelijk (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)