Je hebt het misschien al ergens zien opduiken: november staat dit jaar in het teken van de Try Vegan-actie. BE Vegan vzw daagt je daarom deze maand uit om dertig dagen lang geen dierlijke producten te eten en de veganistische leefstijl uit te proberen. Niet toevallig dertig dagen, want zo lang zou het duren om een nieuwe gewoonte aan te leren. Wij gingen op zoek naar de leukste diervriendelijke weetjes én voorzien je van drie makkelijke recepten om de uitdaging alvast wat makkelijker te maken. [naar artikel]
Het was de oudste dochter van Anneke Pauwels, voormalig model en nu fulltime foodie, die haar overtuigde om te kiezen voor een volledig plantaardig dieet. En daar stopte haar vegan verhaal niet, want ze geeft nu kookworkshops en bouwt een online platform uit. Ze weet ondertussen als geen ander hoe je veganistisch eten toegankelijk maakt voor iedereen. Wedden dat je geen klachten krijgt als je deze drie makkelijke en gezonde recepten thuis op tafel zet? [naar artikel]
World Vegan Day is meteen het startschot van ‘Try Vegan’, een uitdaging om de hele maand november zo veel mogelijk veganistische gerechten op tafel te toveren. Gerenommeerde chefs Bart De Pooter en Laurence Haegeman delen alvast enkele recepten om je op weg te helpen. [naar artikel]
Anno 2021 vieren we handige harry’s én hariettes. Of in dit geval huguettes. De West-Vlaamse Huguette Deloddere schreef met ‘Zelf aan de slag!’ een doe-het-zelfboek over hoe je een huis van zolder tot kelder inricht en renoveert. Tips over gipsplaten plaatsen, een laminaatvloer leggen en een scheidingswand installeren inclusief. [naar artikel]
TikTok is met meer dan 1 miljard actieve gebruikers een van de meest populaire socialemediaplatformen ter wereld. Je kan er dansjes, nieuwe trends en ook allerlei challenges ontdekken. Maar wist je dat je er ook iets kan bijleren? De volgende kanalen bevatten een schat aan informatie. [naar artikel]
Dat je geen viergangendiner klaarmaakt als je gaat kamperen is wel duidelijk, maar toch kan je er een makkelijke en gezonde maaltijd tevoorschijn [naar artikel]
Zeggen dat Sergio Herman verknocht is aan Ibiza is nog een understatement. Hij is er al twintig jaar kind aan huis, trouwde er met zijn vrouw... [naar artikel]
Op je boterham, als smeuïge dip met knapperig brood of als bijgerechtje bij een geurige couscous ... hummus smaakt altijd. Het leuke is dat je deze... [naar artikel]
Nu is de uitgelezen tijd om samen met je gezin lekker te koken. Met deze drie paasrecepten ben je even zoet. En daarna kunnen jullie met zijn allen... [naar artikel]
We love zalm, van zijn smaak, zijn sappigheid en textuur. Je kan hem bakken, grillen, roken, stomen, pocheren … Of probeer hem eens rauw, met wat... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.