Hulk scoort maar valt meteen ook geblesseerd uit bij debuut in China

11/07/2016 - 11:08
"Hulk heeft zondag in zijn eerste wedstrijd voor Sjanghai SIPG in de Chinese competitie meteen de netten doen trillen. De Braziliaanse international werd vervolgens na amper 20 minuten vervangen wegens een knieblessure. Sjanghai SIPG klopte Henan Jianye met 5-0."

1. Hulk scoort maar valt meteen ook geblesseerd uit bij debuut in China (11/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Hulk heeft zondag in zijn eerste wedstrijd voor Sjanghai SIPG in de Chinese competitie meteen de netten doen trillen. De Braziliaanse international werd vervolgens na amper 20 minuten vervangen wegens een knieblessure. Sjanghai SIPG klopte Henan Jianye met 5-0. [naar artikel]

2. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen een hattrick bij zijn debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]

3. Meteen zijn stempel gedrukt: Luis Suárez scoort meteen twee keer bij debuut voor Atlético Madrid (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een binnenkomer. Amper 15 minuten had Luis Suárez nodig om zijn eerste voor Atlético Madrid tegen de touwen te jagen. Enkele minuten later... [naar artikel]

4. Batshuayi scoort meteen bij debuut voor Chelsea... maar ref steekt er stokje voor (21/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt voor Chelsea. In de oefenmatch tegen het Oostenrijkse WAC RZ Pellets mocht de Rode Duivel iets voor het uur Diego Costa komen aflossen. Batshuayi wist zelfs te scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Uiteindelijk zouden The Blues met 0-3 winnen dankzij doelpunten van Bertrand Traore, Ruben Loftus-Cheek en Nathaniel Chalobah. [naar artikel]

5. Neymar scoort meteen bij debuut voor PSG, Meunier blijft op de bank (13/08/2017 - De Morgen)

PSG heeft vanavond op de tweede speeldag in de Ligue 1 een vlotte 0-3 overwinning geboekt op het veld van Guingamp. De Braziliaanse vedette Neymar debuteerde met een assist en een doelpunt. [naar artikel]

6. VIDEO. Dilsenaar Boonen scoort meteen bij debuut voor ManU-beloften (23/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Indy Boonen heeft tegen Swansea (1-1) zijn debuut gemaakt voor de beloften van Manchester United. De 18-jarige Dilsenaar vierde dat met een doelpunt. [naar artikel]

7. Mbappé scoort bij debuut meteen 1 van 5 PSG-goals (08/09/2017 - Sporza)

PSG heeft op bezoek bij rode lantaarn Metz zijn overmacht pas na de uitsluiting van Assou-Ekotto in goals kunnen uitdrukken: 1-5 werd het. Onder meer Mbappé, Neymar en Cavani (2) scoorden. [naar artikel]

8. VIDEO: Batshuayi scoort meteen bij debuut voor Dortmund (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Michy Batshuayi heeft z’n debuut bij Dortmund niet gemist. Integendeel. Amper 35 minuten had de Rode Duivel nodig om voor de Borussen de netten te... [naar artikel]

9. Michy Batshuayi scoort bij debuut en verovert meteen alle harten bij Borussia Dortmund (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Michy Batshuayi debuteerde vrijdagavond in stijl bij Borussia Dortmund. De spits kreeg bij BVB een basisplaats op bezoek bij Köln en bedankte meteen met een doelpunt in de eerste helft. Batsman scoorde daarna ook een tweede keer, maar die goal werd afgekeurd wegens nipt offside. [naar artikel]