Het waren de eerste stapjes die Jeroen Meus (42) met een televisiecamera zette buiten de vertrouwde omgeving van zijn keuken. In 'Plat préféré'... [naar artikel]
Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]
De man van Dagelijkse Kost die achter het fornuis staat met de man van SOS Piet: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]
De man van ‘Dagelijkse Kost’ die achter het fornuis staat met de man van‘SOS Piet’: dit najaar gaat het gebeuren. Op 10 november kookt Jeroen Meus (39) in het ‘Likoké on Tour’-pop-uprestaurant van Piet Huysentruyt (54) in Kortrijk. [naar artikel]
Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]
Een vaste waarde op televisie én in de boekenkast: Jeroen Meus (45) roert al 13 jaar in de potten in ‘Dagelijkse Kost’ en brengt nu ook z’n 30ste kookboek uit. Maar Meus is zoveel boeken en afleveringen later een veranderd man: “Ik ben geëvolueerd. Als chef én mens.” Dat heeft alles te maken met zoontje Georges en het verlies van zijn broer, zo vertelt hij in ‘Primo’. [naar artikel]
Jeroen Meus is de grote overwinnaar geworden op de vijfde Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren. VRT won in totaal acht sterren, vtm vier. [naar artikel]
Al tien jaar kookt Jeroen Meus (43) elke dag voor honderdduizenden kijkers. Mooie reden om een nieuw kookboek op de wereld los te laten. Maar de tijd dat de tv-kok Dagelijkse kost combineerde met tonnen ander werk, is voorbij.?Hij weet nu wat er écht telt. ‘Niks mis met ambitie, maar ik vergat te leven.’ [naar artikel]
Voor ‘Dagelijkse Zomerkost’ verlaat Jeroen Meus zijn vertrouwde keuken en gaat hij zomerse gerechten maken in de keuken van kijkers. Vanavond is hij te gast bij dj Nick Kraft in Oevel. [naar artikel]
Jeroen Meus krijgt vanavond hoog bezoek in zijn keuken van 'Dagelijkse kost': Marie, een vijftienjarig meisje dat heel graag eens samen met Jeroen... [naar artikel]
Tv-chef Jeroen Meus krijgt nogal vaak de vraag of hij één van zijn kookboeken wil signeren. Zeker tijdens de feestdagen zijn de 'Dagelijkse... [naar artikel]
Een vaste waarde op televisie én in de boekenkast: Jeroen Meus (45) roert al 13 jaar in de potten in ‘Dagelijkse Kost’ en brengt nu ook z’n 30ste kookboek uit. Maar Meus is zoveel boeken en afleveringen later een veranderd man: “Ik ben geëvolueerd. Als chef én mens.” Dat heeft alles te maken met zoontje Georges en het verlies van zijn broer, zo vertelt hij in ‘Primo’. [naar artikel]
Hij leert Vlaanderen elke avond heerlijke gerechten koken, maar tussendoor trok JeroenMeus Kuifje-gewijs de wereld rond voor 'Goed Volk'. [naar artikel]
Wie al eens naar Dagelijkse Zomerkost kijkt, zal gemerkt hebben dat Jeroen Meus niet langer met producten van Delhaize kookt. Een nieuwe partner voor na de zomer is er nog niet. [naar artikel]
Amper één dag geleden lanceerde Hanne Mareels een oproep op Twitter om de aandacht van Jeroen Meus te trekken. Haar vijfjarige neefje - die grote... [naar artikel]
Tijdens de vakantie maakt Jeroen Meus ‘Dagelijkse Zomerkost’ bij mensen thuis die zich hebben ingeschreven. Vandaag is hij kookgast bij Mariette Teuwens (65) in Lommel, onlangs gepensioneerd en nu meer dan ooit bezig achter de potten. [naar artikel]
De favoriete vegetarische gerechten uit zijn tv-programma Dagelijkse kost, aangevuld met enkele gloednieuwe bereidingen: in zijn jongste boek kookt Jeroen Meus vegetarisch. Billie geeft je alvast een voorproefje. [naar artikel]
Een originele frittata, een heerlijke tartiflette voor koude dagen of een troostende bladerdeegpizza met lekker veel kaas. In deze drie gerechten van Jeroen Meus kun je zowat alle restjes uit je frigo kwijt. [naar artikel]
Deze zomer perst Jeroen Meus er slechts één maand Dagelijkse Zomerkost uit, in plaats van twee. Maar hij werkt wel dubbel zo hard: hij gaat op maar liefst twintig verschillende locaties koken. [naar artikel]
Jeroen Meus heeft een selectie gemaakt van zijn lekkerste recepten. Het resultaat is een reeks van 5 mooie kookboeken voor elke gelegenheid, elke... [naar artikel]
Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]
Een goei kotelet, in goe wa boter. Met boontjes. Ook gebakken in goe wa boter. Zo kennen we de ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus (44) al twaalf jaar. Geen koteletten in zijn nieuw boek Groentekost. Jeroen kookt vegetarisch. “Ik zou het kunnen, maar ik zal het nooit worden. Als ik zin heb in een steak, dan bak ik een steak.” [naar artikel]
Jeroen Meus praat tijdens Dagelijks kost niet langer tegen of met Kathryn, die nooit in beeld kwam maar vaak off-screen haar mening ertussen draaide. “Kathryn heeft andere horizonten opgezocht.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.