Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Goedkoper dan vlees en klaar in amper 7 minuten”: Met het advies van deze chef maak je tofoe écht lekker klaar

11/01/2023 - 13:52
"Zie je tofoe eerder als een smakeloze witte homp die je een beetje angst inboezemt dan als een smakelijke vleesvervanger? Dan brengt chef Viviane Van Dyck daar met veel plezier verandering in. De chef tipt hoé je juist met zo’n blok aan de slag gaat en deelt een exclusief recept waarmee je de kneepjes van het vak leert. “Het begint al bij de juiste soort kiezen in de supermarkt.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Goedkoper dan vlees en klaar in amper 7 minuten”: Met het advies van deze chef maak je tofoe écht lekker klaar (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zie je tofoe eerder als een smakeloze witte homp die je een beetje angst inboezemt dan als een smakelijke vleesvervanger? Dan brengt chef Viviane Van Dyck daar met veel plezier verandering in. De chef tipt hoé je juist met zo’n blok aan de slag gaat en deelt een exclusief recept waarmee je de kneepjes van het vak leert. “Het begint al bij de juiste soort kiezen in de supermarkt.” [naar artikel]


2. "Goedkoper dan vlees en klaar op amper 7 minuten": chef Viviane Van Dyck tipt hoe je tofoe écht lekker klaarmaakt (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zie je tofoe eerder als een smakeloze witte homp die je een beetje angst inboezemt dan als een smakelijke vleesvervanger? Dan brengt chef Viviane Van Dyck daar met veel plezier verandering in. “Wat een bullshit”, lacht ze. “Van een cheesecake tot een tofoekroket of in een pad thai: je maakt het zo lekker als je zelf wil.” De chef tipt hoé je juist met die blok aan de slag gaat en deelt een exclusief recept waarmee je de kneepjes van het vak leert. Tofoemaagden verenig u. En zet vanavond eens iets nieuws op tafel, je zal het je niet beklagen. [naar artikel]


3. "Goedkoper dan vlees en klaar op amper 7 minuten": chef Viviane Van Dyck tipt hoe je tofoe écht lekker kan klaarmaken (11/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zie je tofoe eerder als een smakeloze witte homp die je een beetje angst inboezemt dan als een smakelijke vleesvervanger? Dan brengt chef Viviane Van Dyck daar met veel plezier verandering in. De chef tipt hoé je juist met die blok aan de slag gaat en deelt een exclusief recept waarmee je de kneepjes van het vak leert. “Het begint al bij de juiste soort kiezen in de supermarkt.” [naar artikel]


4. Hoe rijper, hoe rijker Soms rijpt het vlees tien weken. Zelfs twaalf. 'De smaak wordt veel rijker', zegt Filip Rondou, de slager waar Jeroen Meus zijn vlees haalt. Soms komt dat vlees van koeien uit Spanje, maar even vaak van beesten die in het n (11/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. De vakman zijn vlees Slager, dat ben ik 'Bij de verbouwingen zei de architect: 'We zullen de traiteur vooraan plaatsen.' 'Neen', zei ik. 'Vlees. De mensen moeten vlees zien. Ik ben een slager.' Hendrik en Evelyne Dierendo (13/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Het ‘leeuwendieet’ bestaat uit vlees, vlees en nog eens vlees: ‘We zijn echt niet goed bezig met onze voeding’ (10/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Man betaalt onbedoeld 60.000 euro voor IPA-biertje: “Lekker, maar niet zo lekker" (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De bierprijzen zijn er normaal al niet om over naar huis te schrijven, maar dit keer had een Australiër in het Engelse Manchester daadwerkelijk... [naar artikel]


8. Deze slager weet wel raad met een "lekker stuk vlees" (03/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Voor een lekker stukje vlees moet u bij de beenhouwer zijn. Dat nam slager Darren Gerrand uit het Australische dorp Lancelin wel heel erg [naar artikel]


9. 3 heerlijke vegetarische burgers die even lekker zijn als die met vlees (24/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Gek op hamburgers maar wil je wat minder of helemaal geen vlees meer eten? Dan is het nieuwe boek van de in Nederland wonende blogger Nina Olsson... [naar artikel]


10. Hij had als kind een dier dat je nu niet meer mag houden, lust een lekker stukje vlees en durft wel eens op een mug te meppen... maak kennis met Frederik Swennen, de eerste professor dierenrechten van ons land (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met dank aan de horror in het slachthuis van Tielt, heeft ons land voor het eerst een prof. dierenrechten. Hij gaat onder meer uitvissen of er een... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!