De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Waarom geen reclameverbod voor SUV’s?’

Knack

24/01/2023 - 05:05

De elektrische Jeep Avenger schopte het tot Europese Auto van het Jaar. Mobiliteitsdeskundige Eva Van Eenoo (VUB) betreurt die keuze: ‘Het probleem is dat het een SUV is.’ The post ‘Waarom geen reclameverbod voor SUV’s?’ appeared first on Knack.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘King Kai’ onttroont ‘Big Rom’: de reden en de cijfers waarom Lukaku geen basisspeler meer is bij Chelsea (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Milaan was Romelu Lukaku de koning. Bij Chelsea draagt een Duitser die kroon. Thomas Tuchel weet waarom hij zijn landgenoot Kai Havertz de voorkeur geeft voorin. ‘Big Rom’ afgewogen tegen ‘King Kai’. Een analyse waarom Lukaku nog amper in de basis staat. Met een bijrol voor een rijtje tuinkabouters.
  [naar artikel]
 2. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 3. Waarom je beter reanimeert op ‘10.000 Luchtballonnen’ dan op ‘Stayin’ Alive’ (25/01/2022 - Het Nieuwsblad)
  Op de rug kloppen van iemand die zich verslikt? Een insectenbeet uitzuigen? Of een blaar doorprikken met een gloeiende naald? Geen goed idee, volgens de meest recente EHBO-richtlijnen. En wat dan met ritmisch hartmassage geven op ‘Stayin’ Alive’?
  [naar artikel]
 4. Waarom Disneyhit ‘Encanto’ de speelplaats domineert: ‘Deze film getuigt van durf’ (21/01/2022 - De Morgen)
  ‘We don't talk about Bruno’: zo heet de superhit uit Disneyfilm ‘Encanto’. Nochtans is Bruno talk of the town, van de speelplaats tot op TikTok. In België is het de tweede meest bekeken video na ‘L’enfer’ van Stromae. En na meer dan negen jaar stoot het nummer zelfs ‘Let it go’ van ‘Frozen’ van de troon. Move over, Elsa!
  [naar artikel]
 5. Waarom je favoriete parfum binnenkort misschien niet meer ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ heet (26/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Opium’ van Yves Saint Lauren, ‘Black Orchid’ van Tom Ford en ‘Noir’ van Coco Chanel. Allemaal zijn het parfums die tot voor kort werden omschreven als een ‘oriëntale’ geur. In de laatste maanden vervingen heel wat merken die term echter door andere labels. Het gebruik van de term ‘oosters’ of ‘oriëntaals’ is achterhaald en kwetsend, klinkt het in de parfumwereld.
  [naar artikel]
 6. China deelt strafpunten uit voor ‘foute’ karaokenummers (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Liedjes met een ‘ondermijnende’ of ‘immorele’ lading verdwijnen in oktober uit Chinese karaokebars. Waarom trekt Peking op morele kruistocht tegen drank, seks en ‘de duistere kanten van de maatschappij’?
  [naar artikel]
 7. Meryl Streep werd ‘GOAT’ genoemd en zij begreep niet waarom (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mery Streep (72) stond voor de nieuwe film ‘Don’t Look Up’ samen op de set met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren allebei zo onder de indruk van Streep dat ze haar doopten tot ‘GOAT’, een afkorting van ‘greatest of all time’ (de beste allertijde). Meryl Streep dacht echter eerst dat het om een belediging ging want ‘goat’ betekent ook gewoon ‘geit’.
  [naar artikel]
 8. STREAMINGTIP. ‘Under her control’: 50 Shades, zonder al te veel seks (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Netflix op z’n weken bediend. Na topreeksen als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, is het nu de beurt aan ‘El Jefa’ - ook gekend als ‘Under her control’. Een psychologische thriller die qua opzet wat doet denken aan ‘50 Shades’, maar oneindig veel donkerder en venijniger natrapt.
  [naar artikel]
 9. Waarom je beter reanimeert op ‘10.000 Luchtballonnen’ dan op ‘Stayin’ Alive’ (25/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Reanimeren op het ritme van Stayin’ Alive? Een insectenbeet uitzuigen? Of een blaar doorprikken met een gloeiende naald? Geen goed idee, volgens de meest recente EHBO-richtlijnen.
  [naar artikel]
 10. Waarom raak ik van slag als iemand onaardig doet? Enkele experts geven antwoord (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Hé dikkerd!’, ‘Zou je niet beter een andere job zoeken?’, ‘Waarom ben jij altijd zo negatief?’ Als er iemand iets onaardigs tegen ons zegt, raken...
  [naar artikel]
 11. Waarom ‘She Goes Nana’ van The Radio’s geen hit werd in Engeland: “Iedereen dacht dat het over maandverband ging” (29/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag warmt VTM de kijkers helemaal op voor de grote revival van ‘Tien Om Te Zien’, deze zomer. In ‘De Tien Om Te Zien’ worden ze meegenomen op een nostalgische trip down memory lane langs de opvallendste TOTZ-momenten.
  [naar artikel]
 12. STREAMINGTIP. ‘Single’s Inferno S2’: daten op z’n Zuid-Koreaans (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na het monstersucces van ‘Squid Game’, ‘Hellbound’, ‘All Of Us Are Dead’ en ‘Narco-Saints’ zijn Zuid-Koreaanse series populairder dan ooit. En dus zet Netflix volop in op kijkvoer uit het Aziatische land. Hun nieuwste exportproduct is dit keer echter geen fictieproject, maar een smeuïge realityreeks.
  [naar artikel]
 13. STANDPUNT. Een wetenschappelijke onderbouwing voor ‘vadsige wijven’? We zijn benieuwd (09/12/2021 - Gazet van Antwerpen)
  ‘‘Bende trienen’, ‘vadsige schijtwijven’, ‘dom wicht’, ‘hoer’, ‘geit’, ‘dansende discotheekwijven’: volleybalcoach Gert Vande Broek had een bedenkelijke methode om de speelsters van het nationale team scherp te houden.
  [naar artikel]
 14. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 15. Na de Roetpiet worden ook Sinterklaasliedjes in aangepast jasje gestoken (15/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ tot ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, het muzikale duo BlitZ herschreef enkele bekende Sinterklaasliedjes. Woorden als ‘zwart’, ‘knecht’ en ‘roe’ zijn niet meer van deze tijd en worden vervangen door een gepast alternatief. In de nieuwe ‘Showbits’ gaf het duo een exclusief interview over waarom ze het net nodig vonden om de teksten te vernieuwen.
  [naar artikel]
 16. Gênant moment in ‘De allerslimste mens’: niemand weet iets over 'Memory', Erik Van Looys verfilming van 'De Zaak Alzheimer’ (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Pijnlijk moment in de vaak alles bepalende filmpjesronde van de ‘Allerslimste mens’. Geen enkele kandidaat kon iets zinnigs vertellen over ‘Memory’, de remake van ‘De Zaak Alzheimer’ en - naast ‘Loft’ - de meest succesvolle film van regisseur Erik Van Looy. De trefwoorden ‘Memory’, ‘De Zaak Alzheimer’, ‘Liam Neeson’, ‘Guy Pearce’ en ‘Martin Campbell’ deden geen enkel belletje rinkelen. Dat belletje had nieuwkomer Peter van de Veire overigens toch niet kunnen redden. Hij was geen partij voor het duo Cannaerts-Van Impe.
  [naar artikel]
 17. Waarom niemand in Hollywood nog samenwerkt met Meg Ryan (20/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van ‘When Harry Met Sally’, over ‘Sleepless in Seattle’, tot ‘You’ve Got Mail’: de lijst van kaskrakers met Meg Ryan (57) is te lang om helemaal op...
  [naar artikel]
 18. Waarom je beter reanimeert op ‘10.000 Luchtballonnen’ dan op ‘Stayin’ Alive’ (25/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de rug kloppen van iemand die zich verslikt? Een insectenbeet uitzuigen? Of een blaar doorprikken met een gloeiende naald? Geen goed idee, volgens de meest recente EHBO-richtlijnen.
  [naar artikel]
 19. Met Charlottes ‘flash period’ doorbreekt ‘And Just Like That’ menopauzetaboe. Gynaecoloog legt uit wat het is (24/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een opvallende scène in ‘And Just Like That’, de opvolger van ‘Sex and the City’. De immer voorbereide Charlotte (57) krijgt in haar menopauze toch nog een ‘flash period’: een onverwachte, nogal heftig menstruatie. Gynaecoloog Wilfried Gyselaers legt uit waarom je als vrouw zo’n ‘flash period’ kan krijgen en of je dan ook weer vruchtbaar bent. “Aan de menopauze gaan twee fases vooraf.”
  [naar artikel]
 20. ‘Gouden’ waterstof: wat is de nieuwste duurzame hype in energieland, en waarom geldt die als innovatief? (28/11/2022 - Express)
  Waterstofgas, een energiedrager, wordt op verschillende manieren gewonnen. Nadat eerdere methodes als ‘grijze’ waterstof (gemaakt uit aardgas), ‘blauwe’ (als het CO₂ dat bij de productie van H2 vrijkomt, wordt afgevangen), ‘paarse’ (met kernenergie) en ‘groene’ (uit zonne- en windenergie) de revue passeerden, heeft een Amerikaans bedrijf het over ‘gouden’ waterstof. In het nieuws: De Amerikaanse […]
  [naar artikel]
 21. Waarom de brullende sportcoach niet meer aanvaard wordt: ‘Mensen haken af en je verliest talent’ (09/12/2021 - De Morgen)
  ‘Vadsige schijtwijven’ of ‘een bende trienen’. Hoewel er vandaag steeds minder begrip is voor sportcoaches die zulke uitspraken doen, werd de agressieve aanpak jarenlang getolereerd. ‘Je creëert een cultuur van angst.’
  [naar artikel]
 22. Dit is waarom regisseur James Cameron al scènes voor ‘Avatar’ 3 én 4 inblikte (en het heeft alles te maken met ‘Stranger Things’) (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De fans hebben er lang op moeten wachten, maar na dertien jaar zijn de blauwe wezens van Pandora eindelijk terug in ‘Avatar: The Way of Water’. Regisseur James Cameron (68) stond, net als bij de allereerste film, aan het roer. Aan ‘Entertainment Weekly’ verklapt hij dat er ook al scènes voor de andere ‘Avatar’-sequels zijn ingeblikt én legt uit waarom. “Zo vermijden we het ‘Stranger Things’-effect.”
  [naar artikel]
 23. ‘King Kai’ onttroont ‘Big Rom’: Duitse international lijkt duurste aanwinst helemaal in zijn schaduw te duwen bij Chelsea (16/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Milaan was Romelu Lukaku de koning. Bij Chelsea draagt een Duitser die kroon. Thomas Tuchel weet waarom hij zijn landgenoot Kai Havertz de voorkeur geeft voorin. ‘Big Rom’ afgewogen tegen ‘King Kai’. Een analyse waarom Lukaku nog amper in de basis staat. Met een bijrol voor een rijtje tuinkabouters.
  [naar artikel]
 24. Waarom de omikronvariant niet ‘nu’ of ‘xi’ heet (28/11/2021 - De Standaard)
  Het woordenboek van deze pandemie is weer een term rijker. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft de nieuwe variant ‘omikron’ gedoopt. Alweer een letter van het Griekse alfabet, maar wel niet de verwachte volgende in het rijtje. ‘Om stigmatisering te vermijden’, zo luidt het.
  [naar artikel]
 25. ‘Ik voelde me een vermoeide ‘troela’ maar wist niet waarom’: veertigers over de ‘perimenopauze’ (21/04/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 26. Waarom PlayStation-titel ‘Marvel’s Spider-Man’ de ultieme videogame over de superheld blijft (10/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn – we turfden ze even voor je weg –al tweeëndertig ‘Spider-Man’-videogames op de markt gekomen. Maar de met enige voorsprong beste daaruit blijft een van de recentste: Sony’s ‘Spider-Man’-game voor de PlayStation 4 en 5, die sinds vandaag ook een visueel superieure pc-versie heeft. Vijf redenen waarom het goed is dat nu nòg meer gamers daarmee kennismaken.
  [naar artikel]
 27. ‘Wrath of the Lich King Classic’ biedt derde duik in verleden van ‘World of Warcraft’ (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat ‘World of Warcraft’-spelers maar geen genoeg lijken te krijgen van de franjeloze ‘Classic’-uitvoeringen van de onlinegame, houdt uitgever Blizzard Entertainment vandaag alweer de derde editie boven de doopvont: ‘Wrath of the Lich King’, naar de uitbreiding voor de game in 2008. Wat heeft die remake te bieden, en waarom blijven spelers er zo verslingerd aan?
  [naar artikel]
 28. Geen 'N-woord' of 'pretty pussy’: liedjestekst moet kindvriendelijk gemaakt worden in ‘The Voice Kids’ (06/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Voor ‘The Knockouts’ heeft coach Laura het nummer ‘Alright’ van Kendrick Lamar gekozen voor J.A.P. om te rappen. Er is wel een probleem: het blijft natuurlijk ‘The Voice Kids’. En dus moet de tekst een beetje kindvriendelijker gemaakt worden. Zo wordt het ‘N-woord’ ‘fellah’ of ‘brother’ en ‘pretty pussy wordt ‘pretty woman’.
  [naar artikel]
 29. Dit is waarom J.K. Rowling niet aanwezig was op de ‘Harry Potter’-reünie (28/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  J.K. Rowling (57) heeft zich voor het eerst uitgesproken over waarom ze niet te zien was in ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’, die op één januari uitkwam. De auteur wilde niet meedoen. Dat vertelde ze in een de ‘Graham Norton’s Radio Show Podcast’.
  [naar artikel]
 30. Geen Mushu, geen gezang en geen Li Shang: live action-versie van ‘Mulan’ zal er helemaal anders uitzien (09/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘Aladdin’, ‘The Lion King’ en ‘Dumbo’ krijgt ook Disneyfilm ‘Mulan’ een herwerkte versie met echte acteurs. Alleen wordt de eerste trailer niet...
  [naar artikel]
 31. De machtigste in de kunstwereld is geen kunstenaar of curator, maar ‘ERC-721’ (01/12/2021 - De Morgen)
  Wie heeft de meeste macht in de kunstwereld? Jaarlijks zet internationaal kunsttijdschrift ArtReview dat in een ranglijst in de ‘Power 100’. Maar in de lijst die vandaag wordt gepresenteerd, prijkt bovenaan geen ‘wie’ maar een ‘wat’. Geen kunstenaar, curator of museumdirecteuren voert de 20ste editie aan, maar ‘ERC-721’. Wat?
  [naar artikel]
 32. De ‘winnende cijfers’ achter de gokindustrie (18/05/2022 - De Tijd)
  20:44 De gokindustrie hangt een reclameverbod boven het hoofd in België. Door de razendsnelle opgang van online weddenschappen verdient ze steeds meer op de kap van gokverslaafden. ‘Strengere regels zijn op...
  [naar artikel]
 33. Jacques Vermeire zet kinderen in spotlights met realityserie: “Ik wil geen ‘stoefprogramma’ maken” (18/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na ‘De Verhulstjes’, ‘De Planckaerts’ en ‘De Pfaffs’ krijgt Vlaanderen nu ook ‘De Vermeires’ op zijn bord. Jacques had gezworen om het ‘voor geen geld ter wereld’ te doen, maar om de carrière van z'n kinderen Julie en Maxime een extra push te geven, maakt hij graag een uitzondering. “Mijn zwembad zal in beeld komen, maar ik pak niet uit met wat ik allemaal heb.”
  [naar artikel]
 34. ‘Hij houdt van mij en ik van hem’: Bezoektster Antwerpse Zoo krijgt ‘contactverbod’ (20/08/2021 - De Morgen)
  De Zoo van Antwerpen heeft een van haar vaste bezoekers in een brief gevraagd om het contact met chimpansee Chita te beperken. Adie Timmermans betreurt het ‘contactverbod’, zo getuigt ze aan onze krant. ‘Dat beest houdt van mij en ik van hem. Ik heb niets anders meer, waarom nemen ze me dat af?’
  [naar artikel]
 35. ‘Hij houdt van mij en ik van hem’: bezoekster Antwerpse Zoo krijgt ‘contactverbod’ (20/08/2021 - De Morgen)
  De Zoo van Antwerpen heeft een van haar vaste bezoekers in een brief gevraagd om het contact met chimpansee Chita te beperken. Adie Timmermans betreurt het ‘contactverbod’, zo getuigt ze aan onze krant. ‘Dat beest houdt van mij en ik van hem. Ik heb niets anders meer, waarom nemen ze me dat af?’
  [naar artikel]
 36. PVDA-boegbeeld Raoul Hedebouw: ‘Wij zijn een rebelse partij met een hart’ (20/09/2021 - De Morgen)
  Wie zich afvraagt waarom de PS zich zo profileert op links, luister naar PVDA-kopman Raoul Hedebouw (44). Over werkzoekenden: ‘Ik ken geen mensen die 20 à 25 jaar niet willen werken.’ Over onze pensioenen: ‘Ze zijn 25 tot 50 procent lager dan in buurlanden.’ Over de overstromingen: ‘Dat was het ultieme bewijs van de 'failed state'!’ Attachez vos ceintures!
  [naar artikel]
 37. Waarom ‘Liefde voor Muziek’ geen hits scoort: “Tv-publiek is anders dan streamend publiek” (26/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Wekelijks meer dan 500.000 kijkers voor ‘Liefde voor muziek’, maar toch scoren de covers van het achtste seizoen niet bijzonder in de hitlijsten. Momenteel zijn ze er zelfs nergens te bespeuren. Liggen de tijden van ‘Verover mij’ en ‘Kom wat dichterbij’ achter ons? “Soms heeft een hit tijd nodig om te groeien.”
  [naar artikel]
 38. STREAMINGTIP. ‘Copenhagen Cowboy’: spanning in de criminele onderbuik van Denemarken (05/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen genre dat ze in het hoge noorden zo onder de knie hebben als spannende reeksen met een donker randje. Na ‘The Killing’, ‘The Bridge’ en ‘Borgen’ voegt Netflix met ‘Copenhagen Cowboy’ nu een nieuwe serie toe aan dat rijtje.
  [naar artikel]
 39. STREAMINGTIP. ‘La última’: het leven is niet altijd gemakkelijk (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie geen genoeg kan krijgen van Spaanstalig kijkvoer, wordt dankzij Disney+ op z’n weken bediend. Na Netflixtoppers als ‘La casa de papel’, ‘Narcos’ en ‘Elite’, brengen zij nu ‘La última’ in stelling. Een reeks die de ups en downs volgt van Candela en Diego, twee jongvolwassenen met heel wat dromen en ambities.
  [naar artikel]
 40. Tim Hofman legt uit waarom hij nieuwe ‘Boos’-aflevering over ‘The Voice’ maakte (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Donderdag lanceerde het Nederlandse programma ‘Boos’ een nieuwe aflevering over de wantoestanden bij ‘The Voice of Holland’. In NRC legt presentator Tim Hofman uit waarom dat nodig was.
  [naar artikel]
 41. Waarom werd ‘Batgirl’ geschrapt? ‘Studio’s zien superheldenfilms als product, niet als cinema’ (03/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 42. ‘We don’t talk about Bruno’ uit Disneyfilm ‘Encanto’ stoot ‘Let It Go’ van de troon (24/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lees dit artikel op eigen risico, want u zit gegarandeerd met een oorwurm in uw hoofd. Disney doet het weer en slaagt erin om zelfs na de monsterhit ‘Let It Go’ uit ‘Frozen’ zichzelf te overtreffen met een nummer dat het nog beter doet. ‘We Don’t Talk About Bruno’ uit de film ‘Encanto’ verpulvert de hitlijsten over de hele wereld, waaronder ook in ons land.
  [naar artikel]
 43. STREAMINGTIP. ‘The Snow Girl’: waar is Amaya? (27/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘La Casa de Papel’, ‘Élite’, ‘Las Chicas del Cable’, ‘Sky Rojo’, ‘Valeria’, ... Spaanse reeksen van allerlei slag doen het de laatste jaren prima op Netflix. Met het spannende, zesdelige epos ‘The Snow Girl’ komt er nog een extra titel bij op dat lijstje.
  [naar artikel]
 44. STREAMINGTIP. ‘Red Oaks’ (Prime Video): “Afzakken naar een 80’s ​countryclub” (13/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Apple TV+ heeft ‘Physical’, Netflix streamt ‘GLOW’, ‘Stranger Things’ en ’Dirty Lines’: met z’n schreeuwerige mode en weerbarstige kapsels blijven de jaren 80 een frequent bezocht en vooral lucratief speelveld voor streamingzenders. Maar als u echt een throwbackgevoel wil, waarom zapt u dan niet gewoon zelf terug in de tijd? Naar de jaren 80, inderdaad. Maar dan wel met een tussenstopje in 2014, toen Prime Video met ‘Red Oaks’ op de proppen kwam en drie seizoenen lang een ode bracht aan de komedies van die tijd.
  [naar artikel]
 45. Primeur: Disneylied ‘We Don’t Talk About Bruno’ haalt nummer 1 in Billboard Top 100 (01/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Geen enkel Disneynummer deed het al voor. Het liedje ‘We Don't Talk About Bruno’ uit ‘Encanto’ staat momenteel op nummer 1 in de Amerikaanse Billboard Top 100. Zelfs oorwurm ‘Let It Go’ uit de film ‘Frozen’ deed het niet zo goed. Die schijf eindigde destijds op de 5de plek.
  [naar artikel]
 46. Fabrikant sex toys klaagt metro New York aan wegens seksistisch reclameverbod (19/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een fabrikant van seksspeeltjes voor vrouwen daagt de New Yorkse metro voor de rechter met de vraag waarom reclamefoto’s met als onderwerp...
  [naar artikel]
 47. Bompa’s in betonmolen blijken acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ (16/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen vrijdag ook die vreemde bompa’s gezien in ‘Belgium’s got talent’? Hun komische act met rolstoelen, slijpschijven en boormachines viel zeker op. En geen kat die doorhad dat acteurs Sid Van Oerle (34) en Pieter Verelst (31) schuilgingen achter de maskers.
  [naar artikel]
 48. Hebben Jana en Christiaan de volgende stap gezet in ‘Blind getrouwd’? (24/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  (Spoiler alert!) ‘’t Is gebeurd!’, zou Erik Van Looy zeggen. De vier trefwoorden bij Jana en Christiaan in ‘Blind getrouwd’: ‘vrucht’, ‘geproefd’, ‘lotto’ en ‘winnen’. Een feestje voor Christiaan, al stelde het duo even later hun relatie ook in vraag. Tegelijkertijd gaat het bij Joren en Lien van kwaad naar erger en beginnen ‘slakjes’ Florence en Jiri zowaar voorzichtig te flirten.
  [naar artikel]
 49. Elien blikt met gemengde gevoelens terug op ‘Boer zkt vrouw’: “Na afloop zei ik: ‘Nooit meer’” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt vrouw’ werd dit jaar overgoten met een sausje van ‘Blind getrouwd’. Tot teleurstelling van Elien Ceustermans (26) uit Lommel, de enige boerin in het programma. In een openhartig gesprek vertelt Elien waarom ze ervoor koos om deel te nemen, blikt ze vooruit op de toekomst en uit ze haar twijfels over de selectie mannen. “Er waren nog geen tien kandidaten waarvan ik dacht ‘hier zit potentieel in’.”
  [naar artikel]
 50. ‘Waarom geen gratis groene electriciteit?’: Club van Rome blikt 50 jaar na ‘Grenzen aan Groei’ naar 2100 (16/01/2022 - De Morgen)
  Vijftig jaar geleden voorspelde de Club van Rome met het baanbrekende rapport Grenzen aan de groei al nijpende grondstoffentekorten en een CO2-uitstoot die het klimaat verandert. Nu actualiseren ze hun toekomstscenario’s, en deze keer reiken ze ook oplossingen aan. ‘Durf als overheid te kiezen voor energie-investeringen die niet winstgevend zijn.’
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy