Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

COLUMN. Huppeldepup NV, de vrolijke vennootschap van Wouter Vandenhaute & Catherine Van Eylen

08/02/2023 - 10:32
"Een vernietigend stuk in ‘Humo’ zorgt voor opschudding op Anderlecht en ten huize Wouter Vandenhaute, stelt columnist Jan Segers vast. In de studio van het Journaal zit sportanker Catherine Van Eylen. “Voor meer uitleg gaan we naar Eddy Demarez. Dag Eddy. Waar sta jij ergens?” “Ik sta in Tervuren, Catherine, voor de woning van Vandenhaute. Maar hier is niemand thuis. Ook zijn echtgenote niet.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. COLUMN. Huppeldepup NV, de vrolijke vennootschap van Wouter Vandenhaute & Catherine Van Eylen (08/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een vernietigend stuk in ‘Humo’ zorgt voor opschudding op Anderlecht en ten huize Wouter Vandenhaute, stelt columnist Jan Segers vast. In de studio van het Journaal zit sportanker Catherine Van Eylen. “Voor meer uitleg gaan we naar Eddy Demarez. Dag Eddy. Waar sta jij ergens?” “Ik sta in Tervuren, Catherine, voor de woning van Vandenhaute. Maar hier is niemand thuis. Ook zijn echtgenote niet.” [naar artikel]


2. VRT-anker Catherine van Eylen neemt ontslag bij NV Huppeldepup na controverse over inkomen Vandenhaute (05/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Na controverse over inkomen Vandenhaute: VRT-anker Catherine van Eylen neemt ontslag bij NV Huppeldepup (05/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Cathérine Van Eylen stapt uit NV Huppeldepup in nasleep van controverse rond loon Wouter Vandenhaute bij Anderlecht (05/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Cathérine Van Eylen, het sportanker van de VRT en de echtgenote van Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute, is uit de NV Huppeldepup gestapt. Dat is verschenen in het Belgisch staatsblad en het gevolg van het vernietigende Humo-artikel over RSCA en zijn bestuur dat in februari verscheen. [naar artikel]


5. Cathérine Van Eylen niet langer bestuurder van nv Huppeldepup na artikel in ‘Humo’ over jaarloon Wouter Vandenhaute (05/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. VRT-anker Catherine Van Eylen neemt ontslag bij nv Huppeldepup na controverse (05/04/2023 - VRT NWS)

Catherine Van Eylen, sportanker bij de VRT, heeft ontslag genomen als bestuurder van de nv Huppeldepup, de vennootschap van haar en haar man Wouter Vandenhaute. Ze doet dat nadat het weekblad HUMO had bekendgemaakt dat de nv jaarlijks 500.000 euro factureert aan voetbalclub RSC Anderlecht. Vandenhaute is voorzitter van Anderlecht. [naar artikel]


7. VRT-anker Catherine Van Eylen neemt ontslag als bestuurder bij vennootschap dat aan Anderlecht factureert (05/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Catherine Van Eylen, sportanker bij de VRT, heeft ontslag genomen als bestuurder van de nv Huppeldepup, de vennootschap van haar en haar man Wouter Vandenhaute. Ze doet dat nadat het weekblad ‘Humo' had bekendgemaakt dat de nv jaarlijks factureert aan voetbalclub RSC Anderlecht. [naar artikel]


8. Vrolijke vrolijke vrienden (28/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!