Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Voor u geproefd: rode en witte wijn van Piet Huysentruyt uit Aldi zijn verrassend lekker

23/02/2023 - 19:44
"Vanaf vrijdag 24 februari liggen een rode en witte Piet’se Wyn in de rekken bij supermarkt Aldi. Twee wijnen die chef-kok Piet Huysentruyt heeft samengesteld met de hulp van een bevriende Zuid-Afrikaanse wijnboer. “Qua prijs-kwaliteit zijn deze wijnen top”, zegt Huysentruyt zelf. Maar is dat wel zo? Wij deden de smaaktest."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Voor u geproefd: rode en witte wijn van Piet Huysentruyt uit Aldi zijn verrassend lekker (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Vanaf vrijdag 24 februari liggen een rode en witte Piet’se Wyn in de rekken bij supermarkt Aldi. Twee wijnen die chef-kok Piet Huysentruyt heeft samengesteld met de hulp van een bevriende Zuid-Afrikaanse wijnboer. “Qua prijs-kwaliteit zijn deze wijnen top”, zegt Huysentruyt zelf. Maar is dat wel zo? Wij deden de smaaktest. [naar artikel]


2. 1 week, 5 gerechten, 16 euro: deze recepten van Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari en Jelle Beeckman wil je volgende week geproefd hebben (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


3. GEPROEFD. Wij haalden lekker Libanees in huis van Shaam in Hasselt (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)

De Libanese keuken, en Midden-Oosterse in het algemeen, is bijzonder populair. De gerechten zijn eenvoudig, maar zitten bomvol smaken. Wij laten ons verleiden door Shaam in Hasselt. [naar artikel]


4. Geproefd: is het lekker in living van Pino en Claudia uit ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’? (10/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Wie wil weten hoe sprookjes proeven, rept zich best naar een arbeiderswoning in Waterschei. Die toverden Pino Guarraci en dochter Claudia om tot een gastronomische poppenkamer, mét Pinokkio tegen de muur. Overheerlijk, of word je bij de neus genomen? [naar artikel]


5. GEPROEFD. In dit zaakje in Hoeselt maken ze lekker eten dat absoluut niet duur hoeft te zijn (02/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Grootmoeders kost voor een prikje? Dan is bistro Op de Noen in Hoeselt een goed adres. Davy Rampen en Gilles Meyssen serveren er een keuken die doet denken aan de overdadige communiefeesten van vroeger. Voor wie daar niet van houdt: er zijn ook croques, toasts, pasta en salades. [naar artikel]


6. Even lekker als op restaurant: hoe maak je de beste mosselen klaar? HLN-chef Piet Huysentruyt deelt 7 tips. “Zo wordt het simpel” (12/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nu het mosselseizoen volop aan de gang is, staan we te popelen om het zwarte goud van de zee zelf weer te gaan proeven. Maar hoe maak je die mosselen het lekkerst klaar? Hoe herken je een slechte mossel? Wat mag je zeker niet doen? En hoeveel mosselen voorzie je per persoon? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke 7 dingen je moet letten én deelt een exclusief recept. “De mosselen moeten mooi blinken en niet te nat zijn.” [naar artikel]


7. Piet Huysentruyt lanceert eigen rosé bij Aldi: is die ook lekker? Onze sommelier proeft (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na het succes van zijn rode en witte wijn lanceert Piet Huysentruyt nu ook een roséwijn bij Aldi. “Het gaat om een wijn die je zowel bij vlees als vis kunt drinken”, klinkt het bij de chef. Maar is de Piet’se wyn lekker en zijn geld waard? HLN-huissommelier Sepideh Sedaghatnia proeft voor ons: “Ik had gedacht dat de prijs iets lager lag.” [naar artikel]


8. Hoe maak je wild lekker en toegankelijk klaar? HLN-chef Piet Huysentruyt: “Zet het vuur niet hoger, dat helpt niet” (03/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De tijd van een heerlijk stukje wild op je bord is weer aangebroken, maar welke soorten zijn betaalbaar, hoe begin je eraan als je het nog nooit hebt klaargemaakt en hoe herken je een écht goed stuk wild? HLN-chef Piet Huysentruyt beantwoordt zes vragen over wild en deelt drie exclusieve recepten. En poelier René Hermans tipt hoe betaalbaar wild kan zijn. “Een hertensteak maak je even makkelijk klaar als een steak van rund.” [naar artikel]


9. OPROEP. Is je kalkoen altijd te droog? Of je saus niet lekker? Stel jouw kookvraag aan Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari of Jelle Beeckman (15/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Is jouw gevulde kalkoen altijd te droog? Of blijft je champagnesaus maar schiften? Grijp dan nu je kans en stel jouw prangende kookvraag aan HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman. [naar artikel]


10. Man betaalt onbedoeld 60.000 euro voor IPA-biertje: “Lekker, maar niet zo lekker" (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

De bierprijzen zijn er normaal al niet om over naar huis te schrijven, maar dit keer had een Australiër in het Engelse Manchester daadwerkelijk... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!