Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Gustaph lanceert clip voor Eurosong-nummer ‘Because Of You’, waarin oude bekende verschijnt (die ook mee naar Liverpool gaat)

10/03/2023 - 10:55
"Over twee maanden is het van moetens voor Gustaph. De Belgische inzending voor het Eurosongfestival in Liverpool zal dan met volle overgave zijn lied ‘Because of You’ ten berde brengen in de halve finale, in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de finale, twee dagen later op zaterdag 13 mei. Vandaag werd alvast de officiële clip van het catchy nummer gelanceerd. Twee verrassingen in die in stijlvol zwart-wit gefilmde choreografie met uitdagend geklede dansers: 1. Gustaph heeft zijn obligate grote Walter van Beirendonck-hoed ingeruild voor een pet. 2. Naast Monique Harcum en Chantal Kashala zingt een derde zangeres in het achtergrondkoor, een oude bekende. Herken je haar? (Om niet te spoilen plaatsen we het juiste antwoord hieronder*)"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Gustaph lanceert clip voor Eurosong-nummer ‘Because Of You’, waarin oude bekende verschijnt (die ook mee naar Liverpool gaat) (10/03/2023 - Gazet van Antwerpen)

Over twee maanden is het van moetens voor Gustaph. De Belgische inzending voor het Eurosongfestival in Liverpool zal dan met volle overgave zijn lied ‘Because of You’ ten berde brengen in de halve finale, in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de finale, twee dagen later op zaterdag 13 mei. Vandaag werd alvast de officiële clip van het catchy nummer gelanceerd. Twee verrassingen in die in stijlvol zwart-wit gefilmde choreografie met uitdagend geklede dansers: 1. Gustaph heeft zijn obligate grote Walter van Beirendonck-hoed ingeruild voor een pet. 2. Naast Monique Harcum en Chantal Kashala zingt een derde zangeres in het achtergrondkoor, een oude bekende. Herken je haar? (Om niet te spoilen plaatsen we het juiste antwoord hieronder*) [naar artikel]


2. Gustaph lanceert clip voor Eurosong-nummer ‘Because Of You’, waarin oude bekende verschijnt (10/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Over twee maanden is het van moetens voor Gustaph. De Belgische inzending voor het Eurosongfestival in Liverpool zal dan met volle overgave zijn lied Because Of You te berde brengen in de halve finale, in de hoop zich te kunnen plaatsen voor de finale, twee dagen later op zaterdag 13 mei. [naar artikel]


3. DE HEADLINERS VAN 2023. Journalist Eva De Poorter over Gustaph: “Wat meer Gustaph in de wereld zou ons ‘hoed’ doen” (18/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Drie minuten aangekomen in mijn hotel in Liverpool, en ik botste al bijna tegen de frontman van Let 3. Een van die malle Kroaten met hun snorren en felgekleurde lippen, die zongen over een tractor en over dictators op het Eurovisiesongfestival. Toch blijft niet dat me het meeste bij aan mijn avontuur daar. [naar artikel]


4. De stemmen zijn geteld: Gustaph zal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool (14/01/2023 - VRT NWS)

Gustaph zal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Zijn nummer "Because of you" kreeg 121 punten van de vakjury en 157 punten van het publiek vanavond tijdens de liveshow in Paleis 12 in Brussel. In mei mag hij zich bewijzen op het podium in Engeland. [naar artikel]


5. Gustaph vertegenwoordigt België op Eurovisiesongfestival in Liverpool (14/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. MC in de tv-coulissen: “We sturen Gustaph naar Liverpool. Dat had ook Natalia kunnen zijn” (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Onze TV-expert Mark Coenegracht - MC voor de vrienden - duikt elke week in de coulissen van de Vlaamse televisiesector. Deze week onthult hij dat Natalia wel degelijk interesse had om naar het Songfestival te gaan. “Lang voor er zelfs maar sprake was van Gustaph, wist de VRT al dat de Kempense nachtegaal erg graag naar het Songfestival kon en wilde gaan. Maar de VRT zegde neen.” [naar artikel]


7. Als Gustaph het in Liverpool even goed doet als de ontkoping van ‘Eurosong’ op Eén, organiseert België in ‘24 het Eurovisiesongfestival (20/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Onze mediawatcher: “We sturen Gustaph naar Liverpool. Dat had ook Natalia kunnen zijn” (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Journalist Mark Coenegracht uit HLN-podcast Mediawatchers duikt elke week in de coulissen van de Vlaamse televisiesector. Deze week onthult hij dat Natalia wel degelijk interesse had om naar het Songfestival te gaan. “Lang voor er zelfs maar sprake was van Gustaph, wist de VRT al dat de Kempense nachtegaal erg graag naar het Songfestival kon en wilde gaan. Maar de VRT zegde neen.” [naar artikel]


9. Als Gustaph het in Liverpool even goed doet als de ontknoping van ‘Eurosong’ op Eén, organiseert België in ‘24 het Eurovisiesongfestival (20/01/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. Straks op het eurovisionpodium in Liverpool, maar eerst treedt Gustaph nog gratis op in Hasselt (28/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Op zondag 2 april treedt Gustaph, de Belgische inzending voor het Eurovisiesongfestival, twee keer op tijdens de maandelijkse koopzondag in Hasselt. Dat gebeurt op het Molenpoortplein om 14.00 en 16.00 uur. Tussen de optredens door kunnen liefhebbers terecht voor een Meet&Greet. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!