Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Zelensky zweert wraak na dodelijke aanvallen in de buurt van Kiev en in Zaporizja

22/03/2023 - 21:07
"“Oekraïne zal reageren op alle Russische aanvallen.” Dat bezwoer de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdagavond na een droneaanval in de buurt van de Oekraïense hoofdstad Kiev. Daarbij vielen minstens zeven doden. Een aanval op een flatgebouw in Zaporizja had zeker één dode tot gevolg."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelensky zweert wraak na dodelijke aanvallen in de buurt van Kiev en in Zaporizja (22/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Oekraïne zal reageren op alle Russische aanvallen.” Dat bezwoer de Oekraïense president Volodymyr Zelensky woensdagavond na een droneaanval in de buurt van de Oekraïense hoofdstad Kiev. Daarbij vielen minstens zeven doden. Een aanval op een flatgebouw in Zaporizja had zeker één dode tot gevolg. [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Opnieuw Russische aanvallen op Odesa - Zelensky zweert wraak voor omgekomen familie in regio Cherson (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Rusland heeft deze ochtend vroeg opnieuw de regio Odesa in het zuiden van Oekraïne aangevallen met raketten en kamikazedrones. Dat heeft de Oekraïense luchtmacht bekendgemaakt. En na de dood van een gezin van vier, onder wie een baby van 23 dagen, door een Russisch bombardement gisteren in de regio Cherson in het zuiden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky gezworen wraak te nemen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


3. Live - Drie gewonden na nieuwe Russische aanvallen op Odessa • Zelensky zweert vergelding voor omgekomen gezin in Cherson (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Zelensky belooft vergelding na dodelijke aanval op Lviv • Zelensky: ‘Kunnen op sommige plekken zelfs nog niet aan aanval dénken’ (06/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. LIVE OEKRAÏNE. Zelensky zweert wraak voor omgekomen familie in regio Cherson (14/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na de dood van een gezin van vier, onder wie een baby van 23 dagen, door een Russisch bombardement in de regio Cherson in het zuiden van Oekraïne, heeft president Volodymyr Zelensky gezworen wraak te nemen. “Elke bezetter vernietigd, elk stuk Russische uitrusting verbrand, vuur in plaats van hun hoofdkwartieren en magazijnen, rook op de Krimbrug en meer - dat alles bewijst dat we geen enkele misdaad van Rusland onbeantwoord zullen laten”, zei hij zondag in zijn videoboodschap. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne in ons liveblog. [naar artikel]


6. Sofia (6) zou binnenkort naar het eerste leerjaar gaan, maar komt om door Russische raket: Zelensky zweert vergelding (20/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Russische raketaanval, zaterdag, op een theater in het centrum van de Oekraïense stad Tsjernihiv, heeft het leven gekost aan zeven inwoners, onder wie ook de amper zesjarige Sofia. Onder de 148?gewonden waren nog 15 kinderen. President Volodomir Zelensky beloofde hard terug te slaan. [naar artikel]


7. Live - Nu al 21 doden geteld na Russische aanvallen op Charkiv • Poetin en Macron bellen over kerncentrale Zaporizja (19/08/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Rusland beschuldigt Oekraïne opnieuw van aanvallen op kerncentrale Zaporizja (06/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Russen voeren aanvallen uit op Zaporizja • Charles Michel wil dat EU-lidstaten Russische vluchtelingen opvangen (24/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!