Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Elon Musk wil fentanyl legaliseren: “Hoeveel keer moeten we deze les nog leren?”

12/04/2023 - 11:51
"Elon Musk, de rijkste persoon ter wereld, vindt dat de drug fentanyl legaal moet worden in de VS. Hij roept de Amerikaanse overheid daartoe op."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Elon Musk wil fentanyl legaliseren: “Hoeveel keer moeten we deze les nog leren?” (12/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Elon Musk, de rijkste persoon ter wereld, vindt dat de drug fentanyl legaal moet worden in de VS. Hij roept de Amerikaanse overheid daartoe op. [naar artikel]


2. ‘Fentanyl zal overwaaien naar Europa, daar ben ik van overtuigd. We moeten onze politiemensen nu al opleiden om ermee om te gaan’ (27/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Gentse hoofdcommissaris: ‘We moeten drugs legaliseren, maar niet commercialiseren’ (06/05/2021 - De Morgen)

‘Ik heb altijd een pleidooi gehouden voor de legalisering van drugs’, zegt de Gentse hoofdcommissaris Steven De Smet in de podcast De nacht, over het nachtleven in de Arteveldestad. Vier vragen over zijn opmerkelijke pleidooi. [naar artikel]


4. Moeten we drugs legaliseren, regulariseren en controleren? ‘Zo maak je je land aantrekkelijk voor criminele organisaties’ (17/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Moeten we drugs legaliseren? ‘Luister niet naar het buikgevoel, wel naar experts’ (17/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Antwerpse schepen Els Van Doesburg over "war on drugs": "We moeten blijven strijden tegen drugs, niet legaliseren" (19/09/2022 - VRT NWS)

De Antwerpse schepen Els Van Doesburg (N-VA) blijft resoluut tegen het legaliseren van drugs. Ze vindt ook niet dat de overheid zelf drugs moet produceren en verkopen. "Je werpt je in een strijd tegen de zwarte markt die je nooit kan winnen", zei Van Doesburg in een debat met Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit). Beels pleit er al langer voor om het drugsgebruik uit het strafrecht te halen. [naar artikel]


7. Frank Lammers is terug als Ferry: ‘Drugs moeten uit de verdomhoek worden gehaald. Legaliseren die handel’ (05/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. "Illegale fentanyl gevonden in pillen van Prince" (22/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

In de pillen die tijdens het onderzoek naar zijn dood in het huis van Prince zijn aangetroffen, zat illegale fentanyl. Dat hoogst verslavende [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!