Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus maakt spinazierösti met gerookte zalm

11/04/2017 - 18:03
"Gerookte zalm is altijd een beetje feest, en het past geweldig bij spinazie. Verras je tafelgenoten of gasten met een onvervalste 'groene' rösti"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Welke gerookte zalm uit de supermarkt is lekker en gezond? Diëtiste oordeelt en geeft één 10/10: “Dit is de ster en bevat het meeste echte zalm” (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

In een slaatje, op een toast of als aperitiefhapje: een stukje gerookte zalm is lekker en veelzijdig. Maar zelfs in dat aanbod schuilen soms onverwachte ongezonde ingrediënten. Waar moet je op letten als je gerookte zalm kiest? En is een duurder plakje of biologische zalm per se beter? Diëtiste Sanne Mouha nam tien verschillende soorten gerookte zalm onder de loep. “Gerookte zalm past in een evenwichtig voedingspatroon, maar hier moet je wel voor oppassen.” [naar artikel]


2. Gerookte zalm uit de rekken gehaald (19/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Een slechter moment kan niet. Net voor de feesten wordt gerookte zalm van ‘Baltique’ en ‘Traiteur’ uit de rekken gehaald omdat er sporen van Listeria monocytogenes zijn ontdekt. [naar artikel]


3. Jeroen Meus maakt knolseldersoep met gerookte forel en mierikswortelroom (14/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Nog op zoek naar een mooie feestsoep? Van een eenvoudige knolselder maak je een geweldige, fluweelzachte, roomwitte topsoep. Strooi er stukjes [naar artikel]


4. Jeroen Meus maakt pompoensoep met peterseliepesto en gerookte kip (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Al van kinds af ben ik gek op pompoensoep. Die van mijn moeder blijft de beste ooit, hoe hard ik ook probeer de smaak te evenaren. Al is deze [naar artikel]


5. Salade met gerookte zalm teruggeroepen wegens listeria (12/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

De salade 'Garden' Norvégienne met gerookte zalm van het merk Sodebo wordt teruggeroepen van bij de consument wegens een mogelijke aanwezigheid van... [naar artikel]


6. Jeroen Meus maakt bonbon van knolselder en heilbot (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het lijkt wel een gepocheerd ei, maar niets is wat het lijkt. Deze reuzenbonbon van gerookte heilbot zit vol verrassende smaken in een ongewone [naar artikel]


7. Delhaize waarschuwt voor verkeerde houdbaarheidsdatum van “bio gerookte zalm” (20/07/2017 - Het Belang van Limburg)

De supermarktketen Delhaize heeft een verkeerde gebruiksdatum ontdekt op een lot “bio gerookte zalm”. Er is sprake van een uiterste gebruiksdatum 07/2017, terwijl dat 21/07/2017 moet zijn. [naar artikel]


8. Jeroen Meus maakt carpaccio van gerookte eendenborst en sinaasappel (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Deze carpaccio bevat zowat alle ingrediënten voor een klassieke canard à l'orange, maar is toch helemaal anders dan de traditionele, warme [naar artikel]


9. Albert Heijn haalt maaltijdsalade met gerookte zalm uit de rekken (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Albert Heijn België heeft beslist om de maaltijdsalade met gerookte zalm, pasta, dille en mierikswortel uit de rekken te halen. De maaltijdsalade [naar artikel]


10. De perfecte lichte lentelunch! Fris komkommer-preisoepje gepimpt met gerookte zalm (19/04/2018 - De Morgen)

Hoe meer de lente in het land is, hoe meer zin je krijgt om door het leven te huppelen. En dan geldt ook: hoe lichter de lunch, hoe liever. Een soepje is altijd een gezonde optie, maak ze met komkommer en prei voor een écht fris brouwsel en werk af met reepjes gerookte zalm voor een verrassingetje hier en daar. [naar artikel]


11. Lezers reageren op kerstinterview Jeroen Meus: 'Mensen zoals Jeroen geven ons hoop' (15/12/2019 - Knack)

Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]


12. Jeroen Meus legt kinderen in Rijmenam in de watten: tv-kok maakt stoofvlees met frietjes op speelplein (05/07/2018 - Gazet van Antwerpen)

Jeroen Meus (40) maakt met Dagelijkse zomerkost niet alleen het mooie weer in Spanje. Hij kookt ook op een speelplein in Rijmenam. Daar kregen 260 kinderen hun stoofvlees en hun frieten gisteren geserveerd door de bekendste tv-kok van Vlaanderen. Ook Meus’ zoontje Georges (6) was van de partij. Die proefde voor het eerst in zijn leven van een speelplein. [naar artikel]


13. Jeroen Meus maakt gebakken zalm met limoenrijst en wokgroenten (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt weinig tijd maar je wilt wel lekker, gezond en vers koken? Een zalmfilet, 'snel klaar'-rijst, kokosmelk en een zakje wokgroenten: meer [naar artikel]


14. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


15. Hilarisch: Jeroen Meus gaat Donald Muylle achterna (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]


16. Jeroen Meus wordt ereburger van Leuven (18/02/2020 - Het Belang van Limburg)

De stad Leuven benoemt tv-presentator en kok Jeroen Meus tot ereburger. “Jeroen is iemand die mensen samenbrengt en de waarden van Leuven op een authentieke manier uitdraagt. Dat maakt hem een van de beste ambassadeurs van de stad”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani (sp.a). [naar artikel]


17. Martha Katz (101) uit Borgerhout is ster van Boekenbeurs tijdens kooksessie met Jeroen Meus (03/11/2017 - Gazet van Antwerpen)

“Ik heb iets bijgeleerd vandaag”, zegt Jeroen Meus. “Een scheutje vermout maakt de ossenstaartsoep af.” Samen met de 101-jarige Martha Katz uit Borgerhout heeft Meus gisteren op de Boekenbeurs een van de 24 gerechten uit het boek Het recept van mijn leven klaargemaakt. [naar artikel]


18. Topchef Jeroen Meus sluit Würst (22/10/2018 - De Tijd)

21:27 De drie vestigingen van Würst, het geesteskind van Jeroen Meus, bleven gisteren dicht. Dat meldt hln.be. De snackbars in Leuven, Gent en Antwerpen zouden in slechte papieren zitten. Meus, die al sinds... [naar artikel]


19. Verse lading BV’s in ‘supermacht’ Jeroen Meus (04/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Niels Albert, Willy Sommers en Eline De Munck: Een kersverse lading Bekende Vlamingen maakt zijn opwachting in het nieuwe seizoen van Twee tot de zesde macht, onder leiding van Jeroen Meus. [naar artikel]


20. Food fight. Gerookte zalm vs. rundscarpaccio, wat is nu eigenlijk het gezondst? (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Op vakantie, tijdens een daguitstap naar de kust of de Ardennen of op een terrasje om de hoek: wat je ook gepland hebt deze zomer, eten doet een mens sowieso. En om je te helpen kiezen uit al die rijkelijk gevulde menukaarten stellen we Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA, wekelijks voor een dilemma: welk van de twee vakantiegerechten is nu eigenlijk het gezondst? Vandaag: de rundscarpaccio of een bordje gerookte zalm. [naar artikel]


21. Jeroen Meus maakt culinaire roadtrip langs twintig Vlaamse keukens (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (41) verlaat deze zomer opnieuw zijn vertrouwde Leuvense keuken. In plaats daarvan presenteert hij zijn ‘Dagelijkse Zomerkost’ vanuit... [naar artikel]


22. Sterrenchef gaat op zoek naar beste salade van gerookte zalm, maar vindt weinig dat smaakt (24/11/2018 - Gazet van Antwerpen)

In de koelrekken van de warenhuizen liggen de doosjes salades hoog opgestapeld. De keuze is enorm: van eenvoudige vis- en vleessalades tot de meest exotische combinaties. Gerooktezalmsalade is een van de klassiekers. Sterrenchef Angelo Rosseel van restaurant La Durée in Izegem is op zoek naar de lekkere smaak van gerookte zalm, maar vindt die slechts in twee van de acht potjes.Tine Bral [naar artikel]


23. Jeroen Meus gaat nieuwe uitdaging aan: “Dit maakt mijn leven veel rijker” (12/06/2017 - Het Belang van Limburg)

Fans van de tv-kok Jeroen Meus moeten deze zomer niet op hun honger blijven zitten. De man zal ook tijdens de zomermaanden te zien zijn met de variant ‘Dagelijkse Zomerkost’, dat telkens opgenomen wordt vanop een camping. [naar artikel]


24. Sterrenchef Matthieu Beudaert test gerookte Noorse zalm: “Gaf je me dit met een blinddoek, ik wist niet dat het zalm was” (13/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Een toastje met gerookte zalm smaakt altijd én al zeker tijdens de feestdagen. Matthieu Beudaert van sterrenzaak Table d’Amis in Kortrijk stak zijn vork in zes verschillende plakjes. “Bij kweekzalm zoals deze is een van de grootste uitdagingen dat die niet te vettig mag zijn”, zegt hij. “Die vissen moeten niet vechten voor hun eten en worden makkelijk dik. Daarnaast mag de rooksmaak ook niet te fors zijn. Twee producenten slagen daar wonderwel in. Waar zijn de toastjes?” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!