Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jeroen Meus maakt gebakken zalm met limoenrijst en wokgroenten

16/11/2016 - 17:33
"Je hebt weinig tijd maar je wilt wel lekker, gezond en vers koken? Een zalmfilet, 'snel klaar'-rijst, kokosmelk en een zakje wokgroenten: meer"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jeroen Meus maakt gebakken zalm met limoenrijst en wokgroenten (16/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Je hebt weinig tijd maar je wilt wel lekker, gezond en vers koken? Een zalmfilet, 'snel klaar'-rijst, kokosmelk en een zakje wokgroenten: meer [naar artikel]


2. Oosters op je bord! Loïc maakt gebakken rijst (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij gebakken rijst. [naar artikel]


3. Heerlijke winterkost: Loïc maakt gebakken spiering in bonensaus (18/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]


4. Jeroen Van Dyck heeft een nieuwe vriendin: "Ik steun Jeroen voor 100 procent" (10/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

?De breuk met VTM-icoon Nathalie Meskens was een bittere pil voor haarzelf én voor acteur Jeroen Van Dyck (39). Logisch, na tien jaar samen. Jeroen... [naar artikel]


5. Lezers reageren op kerstinterview Jeroen Meus: 'Mensen zoals Jeroen geven ons hoop' (15/12/2019 - Knack)

Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]


6. Jeroen Meus en Lieven Vanlommel (Foodmaker) lanceren maaltijdbox: 'Mijn vader kan niet koken, maar Jeroen en ik gaan hem helpen' (17/04/2021 - De Tijd)

02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]


7. Jeroen Meus wint als eerste Belg de prestigieuze Johannes van Damprijs: “Klanten vragen zelfs om het vlees te snijden zoals Jeroen” (12/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]


8. Lekker én goedkoop: varkensbrochettes met gebakken rijst (13/07/2016 - De Morgen)

Nog rijst over? Maak er een lekkere gebakken rijst van, ideaal om de plakkerige overschotjes te verwerken en weer smakelijk te maken. Bij de brochette komt nog een fris zelfgemaakt sausje van platte kaas en kruiden. [naar artikel]


9. Studentes na stage in Zimbabwe: “We kregen gebakken muis voorgeschoteld” (11/08/2016 - Het Nieuwsblad)

Vier maanden lang verbleven Marthe en Adelien in het broeierige Zimbabwe voor hun opleiding. Ze zetten er in een school een hulpverleningsprogramma op en ontdekten de aparte cultuur van het land. “Als enige blanken waanden we ons soms een filmster.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!