Je hebt weinig tijd maar je wilt wel lekker, gezond en vers koken? Een zalmfilet, 'snel klaar'-rijst, kokosmelk en een zakje wokgroenten: meer [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij gebakken rijst. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. [naar artikel]
?De breuk met VTM-icoon Nathalie Meskens was een bittere pil voor haarzelf én voor acteur Jeroen Van Dyck (39). Logisch, na tien jaar samen. Jeroen... [naar artikel]
Het kerstinterview met Jeroen Meus maakte heel wat los bij onze lezers. Een selectie van de reacties die wij ontvingen. 'Meus in de Vlaamse canon!' [naar artikel]
02:00 Ze zaten samen op de koksschool en wilden al lang een maaltijdbox lanceren. Dat initiatief van Jeroen Meus (‘Dagelijkse kost’) en Lieven Vanlommel (Foodmaker) stootte op politiek protest. Is dat wel e... [naar artikel]
Jeroen Meus (43) en 'Dagelijkse kost': we beschouwen ze al langer als Vlaams erfgoed. Deze week won de tv-kok bij onze noorderburen de prestigieuze Johannes van Damprijs, omdat hij volgens de jury “miljoenen Vlamingen en Nederlanders inspireert in de keuken”. En of, weten Vlaamse slagers, die met hun eigen ogen zijn impact vaststellen: “Als Jeroen vandaag varkenswangetjes maakt, lopen morgen de bestellingen binnen.” [naar artikel]
Nog rijst over? Maak er een lekkere gebakken rijst van, ideaal om de plakkerige overschotjes te verwerken en weer smakelijk te maken. Bij de brochette komt nog een fris zelfgemaakt sausje van platte kaas en kruiden. [naar artikel]
Vier maanden lang verbleven Marthe en Adelien in het broeierige Zimbabwe voor hun opleiding. Ze zetten er in een school een hulpverleningsprogramma op en ontdekten de aparte cultuur van het land. “Als enige blanken waanden we ons soms een filmster.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.