Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

NAVO-baas Stoltenberg op verrassingsbezoek in Kiev

20/04/2023 - 11:05
"NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg is donderdag in de Oekraïense hoofdstad Kiev aangekomen voor een verrassingsbezoek. Dat heeft de ‘Kyiv Independent’ bericht, en een woordvoerder van de militaire alliantie heeft het bezoek bevestigd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. NAVO-baas Stoltenberg op verrassingsbezoek in Kiev (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg is donderdag in de Oekraïense hoofdstad Kiev aangekomen voor een verrassingsbezoek. Dat heeft de ‘Kyiv Independent’ bericht, en een woordvoerder van de militaire alliantie heeft het bezoek bevestigd. [naar artikel]


2. Ex-Navobaas Rasmussen wil 20.000 blauwhelmen in Oekraïne (13/02/2018 - Metro)

Anders Fogh Rasmussen, de voormalige secretaris-generaal van de Navo, wil dat de Verenigde Naties 20.000 blauwhelmen naar (Oost-)Oekraïne sturen om er te waken over een gebeurlijk staakt-het-vuren tussen de regeringstroepen en de rebellen van de zelfverklaarde volksrepublieken Donetsk en Loegansk. De Deen, die momenteel werkt als adviseur van de regering in Kiev, schrijft in een […] [naar artikel]


3. Live - Britse premier Sunak brengt verrassingsbezoek aan Kiev • Enorme brand na explosie gaspijpleiding Sint-Petersburg (19/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Britse premier brengt verrassingsbezoek aan Kiev • Explosie bij gaspijpleiding Sint-Petersburg (19/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Geruchten over verrassingsbezoek Amerikaans president Biden aan Kiev: straten en pleinen afgesloten (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Amerikaans president Joe Biden brengt verrassingsbezoek aan Kiev (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Amerikaanse president Joe Biden op verrassingsbezoek in Oekraïense hoofdstad Kiev (20/02/2023 - VRT NWS)

De Amerikaanse president Joe Biden is op verrassingsbezoek in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Beelden van de president zijn te zien op sociale media. Het is de eerste keer dat de Amerikaanse president Oekraïne bezoekt sinds de start van de Russische invasie. Met zijn bezoek zet Biden de Amerikaanse steun voor Oekraïne en de oorlog tegen Rusland extra in de verf. [naar artikel]


8. Live - Amerikaans president Joe Biden brengt verrassingsbezoek aan Kiev: ‘Poetin dacht dat hij ons kon verslaan. Hij had het mis’ (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Biden verlaat Kiev na verrassingsbezoek, belooft Oekraïne nieuwe wapens en munitie (20/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Commissievoorzitter von der Leyen op verrassingsbezoek in Kiev: "Toetreding tot Europese Unie bespreken" (04/11/2023 - VRT NWS)

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, is in Kiev aangekomen om te praten met de Oekraïense president Volodimir Zelenski over de uitbreiding van de EU. Ook de wapenleveringen van de Europese Unie aan Oekraïne staan op de agenda. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!