Pasen komt eraan, hét ideale excuus om de hele dag het ene paaseitje na het andere naar binnen te spelen. Maar waar vind je nu de lekkerste [naar artikel]
Yes, weekend! Tijd om een flesje te kraken. Maar wie in de supermarkt voor de wijnrekken staat, wordt soms overvallen door keuzestress. Volgens Zwitserse wetenschappers bestaat daar een handige oplossing voor: kies willekeurig een fles uit en dénk gewoon dat het de duurste is. Dankzij een trucje van onze hersenen zal ze dan ook lekker smaken. [naar artikel]
Niets dat de sleur van de werkdag zo succesvol doorbreekt en je nieuwe energie geeft als een smakelijke namiddagsnack. Sommigen zweren bij rauwe [naar artikel]
De komende dagen vindt in Brussel het chocoladesalon plaats. Maar een bezoekje aan de vele chocoladewinkels in de buurt van de Brusselse Grote Markt leert dat een bescherming van het label "Belgische chocolade"dringend nodig is. [naar artikel]
België heeft vorig jaar 250.000 ton chocolade en chocoladerepen uitgevoerd, waarmee ons land in Europa goed is voor de derde plaats, na Duitsland [naar artikel]
Chocolade, voor velen een gegeerd goedje waar ze maar moeilijk van af kunnen blijven. Ja, het bevat veel calorieën, verzadigde vetten en suikers, maar het is zo lekker, en bovendien ook nog eens gezond. Nieuw onderzoek aan de VUB zet die stelling nog wat meer kracht bij. [naar artikel]
Octave is het restaurant van Chocolate Nation op het Koningin Astridplein. Het eert Octave Callebaut, stichter van het gelijknamige chocoladebedrijf. De chefs van Octave gaan verder met zijn experimenten, want chocolade is voor hen een zoetje, maar ook een smaakmaker. [naar artikel]
Welke culinaire schatten heeft België te bieden? Van de Vlaamse velden tot de Ardeense bossen gaat Knack Weekend op zoek naar lekker lokaal. [naar artikel]
Staat een dag zonder chocolade voor jou gelijk aan een slechte dag? Dan hebben we goed nieuws. Het is vandaag ‘Wereld Chocolade dag’, een dag... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.