VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: taco’s. Meer recepten vind je hier. [naar artikel]
Een Mexicaanse taco met guacamole, een schijfje limoen én een vogelspin. Dat is het nieuwe gerechtje op een marktje in Mexico-stad. [naar artikel]
Guacamole, burrito’s, wraps, overheerlijke taco’s, noem maar op, Mexico tilt je smaakpapillen naar een hoger niveau. Vandaag op het menu: taco’s!... [naar artikel]
Nog één week en de zomervakantie gaat van start. Als je thuis je kroost moet entertainen, betekent dat straks minder tijd om uitgebreid te koken. Geniet er deze week nog met volle teugen van dankzij de frisse recepten van onze HLN-chefs. Welke zet jij al zeker op het menu? [naar artikel]
In Mexico-stad kunnen toeristen voor wie het wat meer mag zijn terecht bij Edith Torres. Bij haar food truck kun je een taco bestelen met guacamole en vogelspin. Aan u de keuze. Torres kwam op het idee van de vogelspintaco nadat een klant er om had gevraagd. Hij had er zo eentje gegeten maar dan […] Het bericht Niet voor gevoelige maagjes. Taco met guacamole en vogelspin verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Taco’s, ceviche, burrito’s, michelada’s. En veel guacamole en salsa natuurlijk. Eten uit Zuid-Amerika maakt een opvallende opmars. Restaurants... [naar artikel]
Wie een portie nacho’s bestelt in een willekeurige Belgische horecazaak, krijgt waarschijnlijk een bedje van krokante tortillachips met daarbovenop drie toppings: zure room, guacamole en tomatensalsa. “Toch houdt niemand je tegen om deze klassieke drievuldigheid links te laten liggen", vindt Jelle Beeckman of The Messy Chef. Hij deelt tips om je nacho’s nét messy genoeg te maken en twee recepten van nacho’s met een twist. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag: taco’s. Meer recepten vind je hier. [naar artikel]
De basis van een eenvoudig recept in de keuken: taco’s. Een tortilla met een paar laagjes vulling en veel toppings, waarmee je makkelijk een groot gezelschap verleidt. “Maar het is minder simpel dan het lijkt”, lacht The Messy Chef Jelle Beeckman. “Als je er zelf aan begint, bots je snel op praktische vragen. Welke soort tortilla’s kies je? Wat moet er absoluut bij een taco aanwezig zijn en wat zéker niet? Hij deelt 4 ultieme tips, 2 exclusieve recepten én de 5 grootste tacozondes. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
Wie een portie nacho’s bestelt in een willekeurige Belgische horecazaak, krijgt waarschijnlijk een bedje van krokante tortillachips met daarbovenop drie toppings: zure room, guacamole en tomatensalsa. “Toch houdt niemand je tegen om deze klassieke drievuldigheid links te laten liggen", vindt Jelle Beeckman of The Messy Chef. Hij deelt tips om je nacho’s nét messy genoeg te maken en twee recepten van nacho’s met een twist. [naar artikel]
Waarom kiezen tussen een smashed burger of taco’s als je beide kan combineren? Enter: de ‘smash burger taco’s’. Een ontzettend populair recept op sociale media en dé foodtrend van het moment. Wat maakt deze unieke combinatie zo lekker? En vooral: hoe maak je dat zelf thuis? HLN-chef Jelle Beeckman verklapt zijn recept en deelt vier belangrijke stappen om de lekkerste versie op tafel te krijgen. [naar artikel]
Wat hebben we toch veel aan de Mexicanen te danken! Van taco’s en tequila tot guacamole en de wonderbaarlijke Frida Kahlo. En daar stopt la fiesta niet. Op Cinco de Mayo vliegen de snoepjes weer uit de piñatas, want dan staat alles in het teken van de Mexicaanse cultuur en tradities. Hoewel het een misverstand […] Het bericht Cinco de Mayo verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Elke week opnieuw tonnen vol inspiratie hebben om een weekmenu op tafel te toveren? Onmogelijk. Zelfs wij op de redactie van HLN Eten strugglen wel eens. Daarom komen deze recepten van foodstyliste Sonja Peeters als geroepen. Gezonde maaltijd om op maandag mee te starten? Check. Comfortfood om vrijdag de week mee af te sluiten? Dubbelcheck. En dat alles voor minder dan 15 euro. Dat kunnen we niet laten liggen. Aan tafel! [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma Cook ensemble. Deze keer op het menu: limoensoep en taco’s met kip. [naar artikel]
Nét nu we al die stoofpotjes weer van onder het stof gehaald hadden, breekt de nazomer alweer aan. Warmere temperaturen of niet: seizoensgroenten zoals witloof zetten we graag op tafel. Ook pastagerechten kiezen we met plezier uit voor ons menu. Als er één gerecht is dat de tand der seizoenen doorstaat, dan is het deze klassieker wel. Welk van deze vijf recepten stoom jij klaar volgende week? Voor 19 euro is het natuurlijk verleidelijk om ze gewoon allemaal te proberen! [naar artikel]
Cocktails slurpen zonder je een lamme arm te shaken: dat kan met de recepten van Didier Van den Broeck. Zijn Antwerpse cocktailbar Dogma werd al twee keer tot beste van Europa verkozen. Hij serveert recepten voor de lekkerste drankjes, die je ook in grotere hoeveelheden kunt maken. Deze week: How you like them apples. [naar artikel]
Het uit de Peruaanse keuken afkomstige rauwe visgerecht ‘ceviche’ vond de afgelopen jaren de weg naar zowat elke menukaart in ons land, maar hoe maak je dat zelf even lekker klaar als op restaurant? En wat kan daar zeker niet in ontbreken? De Peruaanse Katinka Lansink deelt haar geheime tips, gevolgd door drie recepten van ceviche-koning Martin Morales, Elise Van de Poele en Sandra Bekkari om de keuken in te duiken. [naar artikel]
De vraag ‘wat eten we vandaag’ is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen in elk huishouden. Even geen inspiratie meer voor op het boodschappenlijstje dit weekend? Met deze 4 recepten in je weekmenu schrijft dat lijstje zichzelf. Van vis tot taart en taco’s: aan alles werd gedacht. Aan tafel! [naar artikel]
Restaurant Mr. Taco in de Zaveldriesstraat in Genk moet de deuren sluiten. De uitbater beschikt niet over een exploitatievergunning en kwam niet opdagen tijdens een hoorzitting. Ook voor O’Tacos in Shopping 1 dreigt de sluiting. [naar artikel]
Wie weinig tijd en inspiratie heeft voor een weekmenu roept al snel een maaltijdbox ter hulp in. Deze 5 recepten van het nieuwe HLN Eten-weekmenu zijn daarentegen nog goedkoper, makkelijk te maken én snel klaar. Zo wordt je week zonder twijfel een smakelijk en betaalbaar succes. Recepten opslaan en koken maar. Welke maaltijd haalt jouw weekmenu volgende week? [naar artikel]
Naast hummus is guacamole ongetwijfeld de populairste apérodip: voor bij nacho’s, in een salade of gewoon op een toastje. Niet moeilijk om zelf te maken, maar ook makkelijk om mee te nemen in de supermarkt. Maar is die versie gezond? “Deze supermarktversie lijkt al eerder op ingedikte soep”, vertelt diëtiste Sanne Mouha. Ze neemt 10 keer guacamole onder de loep én deelt haar eigen exclusief recept. “Deze voorgekochte dip lijkt écht op een verse qua smaak en voedingswaarden.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.