11/06/2023 - 09:50
"Met een geweldig doelpunt besliste Lucas Zelarayan (30) het duel tussen Chicago Fire en Columbus Crew in de Amerikaanse MLS. In de laatste minuten van de blessuretijd haalde de Armeniër vanop eigen helft uit, waarna de bal mooi over de thuisdoelman binnenvloog. Dankzij het doelpunt won Columbus Crew met 1-2."

1. Gokker heeft het een seizoen lang bij het rechte eind, tot Lingard in de allerlaatste minuut van de allerlaatste wedstrijd alsnog zijn eerste goal scoort (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Manchester United mag de Champions League in. Op zich al een half mirakel, al was de goal van Jesse Lingard in de toegevoegde tijd tegen Leicester... [naar artikel]

2. VIDEO. Goal van het jaar? MLS-speler scoort in de allerlaatste minuut met trap vanop eigen helft (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een geweldig doelpunt besliste Lucas Zelarayan (30) het duel tussen Chicago Fire en Columbus Crew in de Amerikaanse MLS. In de laatste minuten van de blessuretijd haalde de Armeniër vanop eigen helft uit, waarna de bal mooi over de thuisdoelman binnenvloog. Dankzij het doelpunt won Columbus Crew met 1-2. [naar artikel]

3. Afscheid nemen in stijl: Italiaanse veteraan Criscito scoort penalty in allerlaatste minuut uit carrière (20/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Sprookjes bestaan wel degelijk. Getuige daarvan is Domenico Criscito, een 36-jarige speler van Genoa. De centrale verdediger neemt na dit seizoen afscheid en speelde gisteren de allerlaatste wedstrijd uit zijn profcarrière. [naar artikel]

4. VIDEO. KVK Wellen wint in allerlaatste minuut dankzij vrije trap Bram Poell (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

De Kempen zijn Wellen gunstig genegen, want na Sint-Lenaarts op de vorige speeldag pakte geel-blauw nu ook in Turnhout de volle buit mee, waardoor Wellen zich meer en meer onttrekt uit het degradatiemoeras. De match brak pas echt los met het openingsdoelpunt van Turnhout. Maar een wilskrachtig Wellen vocht terug en Dieme hing na een stilstaande fase de bordjes gelijk. In de slotminuut beukten de bezoekers de poort naar de gouden zege helemaal open toen Poell zijn vrijschop voorbij Jan en alleman in goal dwarrelde: 1-2. (gesi) [naar artikel]

5. Onvoorstelbaar: fans Hamburg al op het veld om promotie te vieren, tot concurrent nog scoort in minuut 93 en minuut 99 (29/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Na vijf jaar in de tweede Bundesliga leek traditieclub Hamburg zich eindelijk te mogen opmaken voor promotie. Het deed op de slotspeeldag wat het moest: winnen in Sandhausen. 0-1 dankzij een snelle goal van gewezen Buffalo Jean-Luc Dompé (eerder dit seizoen nog betrokken bij een crash na een illegale straatrace). En ook het nieuws uit Heidenheim, dat niet mocht winnen bij Jahn Regensburg, was top: 1-0 in minuut 91. De fans liepen al het veld op, een volksfeest was in de maak. Alleen liep het nog helemaal fout. [naar artikel]

6. Tekenend? Niki Terpstra finisht zijn allerlaatste koers als allerlaatste in de armen van zijn gezin... met de sporen van een val (10/10/2022 - Het Belang van Limburg)

De laatste profkoers van Niki Terpstra is geen pretje geworden. De 38-jarige Nederlander kwam zondag in Parijs-Tours als allerlaatste over de finish nadat hij onderweg ten val kwam. Meteen na de finish stond zijn gezin hem op te wachten. Het leverde mooie beelden op. [naar artikel]

7. Nieuwe blessure Kompany: pijnscheut in bil net in allerlaatste minuut comeback (22/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Twintig weken heeft Vincent Kompany moeten wachten op zijn rentree. Vandaag mocht hij in de League Cup op bezoek Swansea voor het eerst in 4,5 [naar artikel]

8. Bayern redt pas in de allerlaatste minuut een punt tegen Hertha (18/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft zijn Champions League-vorm niet kunnen aanhouden in de Bundesliga. Nadat Bayern woensdag met 5-1 won tegen Arsenal, leek het er lange tijd op dat ‘Der Rekordmeister een 1-0 nederlaag ging lijden bij Hertha, maar in een dol slot scoorde Lewandowski de 1-1 gelijkmaker in minuut 96... [naar artikel]

9. Union blijft verbazen: gelijkmaker in allerlaatste minuut (14/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

Union heeft het weer geflikt in Play-off 2. Het leek lange tijd af te stevenen op een 1-2 nederlaag tegen Standard, maar scoorde in de allerlaatste minuut van de toegevoegde tijd de 2-2 gelijkmaker. Zo blijft Union aan de leiding in Play-off 2A en heeft Standard nog steeds niet gewonnen in deze play-offs. [naar artikel]

10. Denswil verlost Club in allerlaatste minuut (11/04/2019 - De Morgen)

Club Brugge beukte ruim negentig minuten tegen een muur, gemetseld door zijn ex-trainer Leekens. In blessuretijd lokte Refaelov de vrijschop uit die Denswil begaafd in doel krulde. Blauw-zwart naar de kwartfinales. [naar artikel]