Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Salades, saai? Jeroen Meus serveert drie frisse en originele gerechten voor de zomer

15/06/2023 - 11:44
"Tijd voor salades! Hoe warmer het buiten wordt, hoe frisser de gerechtjes op je bord. Voor elk wat wils: eentje met roquefort, een sushibowl met watermeloen of een tomaat-aardappelsalade met forel. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Salades, saai? Jeroen Meus serveert drie frisse en originele gerechten voor de zomer (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Tijd voor salades! Hoe warmer het buiten wordt, hoe frisser de gerechtjes op je bord. Voor elk wat wils: eentje met roquefort, een sushibowl met watermeloen of een tomaat-aardappelsalade met forel. [naar artikel]


2. 1 weekmenu, 5 gerechten, 17,50 euro: met deze 5 gerechten reis je de wereld rond vanuit je bord (23/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]


3. 1 weekmenu, 5 gerechten, 13,70 euro: met deze 5 gerechten spaar je extra vakantiegeld uit (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]


4. Onze 3 HLN-chefs zorgen ervoor dat je voor 16 euro de hele week heerlijke gerechten hebt: “Eén van de makkelijkste gerechten ooit” (05/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]


5. Sandra Bekkari serveert kleurrijke gerechten (14/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vier tot zes weken, zo lang duurt het voor je een gezonde voeding en levensstijl van je huid kan aflezen. In haar nieuwe boek geeft Sandra Bekkari... [naar artikel]


6. Sandra Bekkari serveert kiplekkere gerechten (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

?Saai, droog of ‘dieetvoer’. Kip heeft last van een imagoprobleem. Totaal onterecht, want als je kip de nodige liefde geeft, is het een heerlijk... [naar artikel]


7. Meer dan een krop sla: dit afhaaladresje serveert verrassende veggie-gerechten (27/05/2021 - Het Belang van Limburg)

Dat veggie meer is dan een krop sla op een bord én héél verrassend kan zijn, bewijst Roots Catering in Heusden. Chef Wendy Contrino serveert verrassende groenterecepten in een eenvoudig afhaalconcept. [naar artikel]


8. Kok Sieben serveert gerechten van vuurschaal in Bar Bruur (17/06/2021 - Gazet van Antwerpen)

Liefhebbers van de kookkunsten van Sieben Dierckx (25) kunnen voortaan terecht in de foodbar Bar Bruur op Lozijde in Gierle (Lille). Elke woensdag en zondag serveert de jonge kok daar zijn gerechten die zijn klaargemaakt op een ofyr of vuurschaal. [naar artikel]


9. Robot serveert gerechten in restaurant Anders: “Bella maakt ons werk veel draaglijker” (08/07/2022 - Gazet van Antwerpen)

Het restaurant Anders op de Markt in Kasterlee heeft er sinds deze week een bijzondere kelner bij. Een robot brengt voortaan de gerechten mee aan de tafels van de klanten. “De robot maakt ons werk een pak draaglijker en het is een extra attractie voor onze gasten”, zegt zaakvoerder Davy Daems. [naar artikel]


10. Takeaway tip: deze ex-voetballer serveert verse mediterraanse gerechten in Heusden-Zolder (23/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Van de wisselende suggesties tot een vaste kaart met broodjes, pasta’s en salades: bij Mangiá in Heusden-Zolder wordt alles vers bereid. Daar gaat chef Michiel Doino prat op. “Ik prijs mezelf gelukkig dat ik van deze uit de hand gelopen passie mijn job kon maken.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!