Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Opnieuw één Belgisch restaurant bij The World’s 50 Best Restaurants: “Gastronomische tempel”

21/06/2023 - 07:45
"Het Antwerpse restaurant The Jane van Nick Bril is wereldwijd het 39e beste restaurant. Dat zeggen de experts van de gerenommeerde internationale rangschikking The World’s 50 Best Restaurants. De lijst werd dinsdagavond in het Spaanse Valencia bekendgemaakt tijdens een awardceremonie. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opnieuw één Belgisch restaurant bij The World’s 50 Best Restaurants: “Gastronomische tempel” (21/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Antwerpse restaurant The Jane van Nick Bril is wereldwijd het 39e beste restaurant. Dat zeggen de experts van de gerenommeerde internationale rangschikking The World’s 50 Best Restaurants. De lijst werd dinsdagavond in het Spaanse Valencia bekendgemaakt tijdens een awardceremonie. [naar artikel]


2. The Jane scoort opnieuw bij The World’s 50 Best Restaurants met 39ste plaats: “Het is een gastronomische tempel” (20/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het Antwerpse restaurant The Jane van Nick Bril is wereldwijd het 39e beste restaurant. Dat zeggen de experts van de gerenommeerde internationale rangschikking The World’s 50 Best Restaurants. De lijst werd dinsdagavond in het Spaanse Valencia bekendgemaakt tijdens een awardceremonie. [naar artikel]


3. Mechelen is deze zomer twee gastronomische restaurants rijker op Vismarkt: Emiel en Lesco (11/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

De Mechelse binnenstad krijgt er deze zomer op de Vismarkt twee culinaire adresjes bij. Bram Simons (26) opent in de vroegere viswinkel Emiel zijn eerste zaak, een gastronomisch visrestaurant. Topchef Stef Buelens (42) keert ook terug naar zijn geliefde heimat en opent Lesco. [naar artikel]


4. Opschudding in de Franse gastronomische wereld: restaurant Bocuse na meer dan halve eeuw geen driesterrenrestaurant meer (17/01/2020 - VRT NWS)

Het restaurant L'Auberge du Pont de Collonges in Lyon heeft zijn derde Michelinster verloren. Het restaurant van de Franse chef Paul Bocuse, die twee jaar geleden is overleden, was sinds 1965 goed voor drie sterren in de gastronomische gids van Michelin. Geen enkel restaurant ter wereld doet beter. L'Auberge du Pont is een instituut in de gastronomische wereld. De Franse president Macron heeft ontzet gereageerd op het nieuws. [naar artikel]


5. Het hobbelige parcours naar succes van Shannah Zeebroek die samen met haar man het gastronomische restaurant Willem Hiele runt (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Shannah Zeebroek (35) vocht zich een weg naar een universiteitsdiploma en runt met haar man, Willem Hiele, het gelijknamige gastronomische restaurant. [naar artikel]


6. Ontdek onze gastronomische gids van Antwerpen: stem op jouw favoriete restaurant en win een etentje (02/10/2021 - Gazet van Antwerpen)

Nog maar net is het WK Wielrennen achter de rug, of er komt alweer een WK aan, van een heel andere allure. Antwerpen is de komende week gaststad voor The World’s 50 Best Restaurants 2021. Ook wij presenteren een 50-lijst, maar dan eentje over Antwerpen. En je kan er een etentje mee winnen voor twee. [naar artikel]


7. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


8. Meer dan 200 nieuwe adressen in gastronomische gids Delta (01/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Volgende week ligt de zeventiende editie van de gastronomische gids Delta in de rekken. In de gids staan bijna 2.000 restaurants en hotels in België en het Groothertogdom Luxemburg, waaronder 235 nieuwe adressen. 225 etablissementen van vorig jaar zijn niet meer opgenomen. De gids kiest daarbij hoofdzakelijk voor “jonge of opkomende chefs”. [naar artikel]


9. Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclair (20/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter ‘Wasbar’ luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept ‘Chez Claire’. [naar artikel]


10. Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclairs (20/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter Wasbar luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept Chez Claire. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!