Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

DE GROTE TEST. Sander Goossens test eclairs uit de supermarkt en deelt één buis uit: “In die vorm mochten we ze zelfs op school niet maken”

24/06/2023 - 11:59
"Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. DE GROTE TEST. Sander Goossens test eclairs uit de supermarkt en deelt één buis uit: “In die vorm mochten we ze zelfs op school niet maken” (24/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.” [naar artikel]


2. DE GROTE TEST. Patissier test eclairs uit de supermarkt en deelt één buis uit: “In die vorm mochten we ze zelfs op school niet maken” (24/06/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.” [naar artikel]


3. Sander Loones (N-VA) al jaren slachtoffer van identiteitsfraude: "Er zijn tientallen Sander Loones'en, terwijl er maar één is. Miserie" (16/01/2020 - VRT NWS)

N-VA-Kamerlid Sander Loones is al jaren het slachtoffer van identiteitsfraude. "Ik werkte op de dienst Vreemdelingenzaken en was verantwoordelijk voor het project waarbij vreemdelingen een elektronische verblijfskaart kregen. Op een persconferentie toonde ik mijn identiteitskaart om te kunnen vergelijken. Een journalist nam er een foto van die in de krant belandde, en de miserie begon." [naar artikel]


4. “Cas Goossens is blij dat Cas Goossens terug is” (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)

De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]


5. Zes miljoenste Volvo rolt van de band in Gent en dat wordt gevierd met 6.000 éclairs (24/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Bij autobouwer Volvo Car Gent krijgen alle 6.000 werknemers vandaag een éclair om de 6 miljoenste wagen te vieren die gisteren, woensdag, van de [naar artikel]


6. Hier eet je de beste eclairs van ’t Stad (08/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat culinair auteur en foodie Luc Hoornaert op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]


7. IN BEELD. Deze eclairs zien er hemels lekker uit (31/08/2017 - Metro)

Anno 2017 staat Instagram er vol mee: desserts zoals donuts of cakes die bedekt zijn met een kosmische print. Nu bestaan er zelfs eclairs met een galactisch laagje glazuur. Een patisserie uit Oekraïne, Musse Confectionery, verkoopt de zoete tussendoortjes. Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de eclairs bedekt met een mengeling van blauwe, […] [naar artikel]


8. Na luxefrieten en gastronomische hotdogs: de gepimpte éclairs (20/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter Wasbar luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept Chez Claire. [naar artikel]


9. Elke dag zondag: binnenkort kunnen we smullen van luxe-éclairs (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bovenaan: een laagje chocolade. Binnenin: zachte banketbakkersroom. In je mond: een waar feestje. De éclair was vroeger al het hoogtepunt van een... [naar artikel]


10. Van in tomatensoep gesopte eclairs tot van babyvoeding smullende restaurantgasten... (24/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Van in soep gesopte eclairs tot van babyvoeding smullende restaurantgasten: culinair journalist Mario De Wilde voert hilarische verhalen uit de horeca op in zijn nieuwe boek ‘Gevraagd: hulp voor frituur om in te springen’. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!