Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.” [naar artikel]
Een eclair uit de supermarkt meten met eentje van een patissier, dat is bijna zoals appelen en peren vergelijken. De vulling en de chocoladelaag zijn altijd van mindere kwaliteit, dat kan zelfs de relatief goede smaak van het deeg niet rechttrekken, zo vindt patissier Sander Goossens (41) van Leo Antwerp. “Maar voor zulke lage prijs kan je natuurlijk moeilijk meer verwachten.” [naar artikel]
N-VA-Kamerlid Sander Loones is al jaren het slachtoffer van identiteitsfraude. "Ik werkte op de dienst Vreemdelingenzaken en was verantwoordelijk voor het project waarbij vreemdelingen een elektronische verblijfskaart kregen. Op een persconferentie toonde ik mijn identiteitskaart om te kunnen vergelijken. Een journalist nam er een foto van die in de krant belandde, en de miserie begon." [naar artikel]
De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]
Bij autobouwer Volvo Car Gent krijgen alle 6.000 werknemers vandaag een éclair om de 6 miljoenste wagen te vieren die gisteren, woensdag, van de [naar artikel]
In deze rubriek gaat culinair auteur en foodie Luc Hoornaert op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. [naar artikel]
Anno 2017 staat Instagram er vol mee: desserts zoals donuts of cakes die bedekt zijn met een kosmische print. Nu bestaan er zelfs eclairs met een galactisch laagje glazuur. Een patisserie uit Oekraïne, Musse Confectionery, verkoopt de zoete tussendoortjes. Zoals je op de foto’s kan zien, zijn de eclairs bedekt met een mengeling van blauwe, […] [naar artikel]
Onze grootmoeders hielden ze simpel, met soezendeeg, banketbakkersroom en een laagje glazuur. Niets mis met de klassieke éclairs, zegt u? Dries Henau (33) en Yuri Vandenbogaerde (29) zien dat anders. Vanaf eind februari gaan de heren achter Wasbar luxeversies maken van de populaire gebakjes, in hun nieuwe concept Chez Claire. [naar artikel]
Bovenaan: een laagje chocolade. Binnenin: zachte banketbakkersroom. In je mond: een waar feestje. De éclair was vroeger al het hoogtepunt van een... [naar artikel]
Van in soep gesopte eclairs tot van babyvoeding smullende restaurantgasten: culinair journalist Mario De Wilde voert hilarische verhalen uit de horeca op in zijn nieuwe boek ‘Gevraagd: hulp voor frituur om in te springen’. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.