Ook vandaag zat het aandeel van Telenet weer in de hoek waar de klappen vielen: -0,75 procent. Sinds begin dit jaar is het bedrijf al ruim 2 miljard euro aan beurswaarde kwijt. En zeggen dat Telenet jarenlang pronkte met het etiket van goedehuisvaderaandeel. Wat is er aan de hand? Beurskenner Tom Simonts (KBC) geeft de antwoorden. [naar artikel]
Nee, SP.A is allesbehalve de eerste politieke partij die van naam verandert (binnenkort spreken we over "Vooruit" in plaats van over SP.A). CVP werd CD&V, Agalev werd Groen! en uit de Volksunie werd Spirit en N-VA geboren. Toch is niet elke politieke naamsverandering een garantie op (politiek) succes. Hoe komt dat? En is de naamsverandering van SP.A een slimme marketingzet? [naar artikel]
Niets zo lekker als Italiaanse mozzarella: een van de bekendste zachte kaassoorten. Italianen zelf zweren bij versies gemaakt van buffelmelk, maar bij ons in de supermarkten vind je voornamelijk kazen op basis van koemelk. Welke smaakt het best? En waar moet je op letten wanneer je mozzarella koopt? Kaasaffineur Frederic Van Tricht proeft tien bollen uit de supermarkt én geeft zijn ultieme smaak- en bewaartips. “Bewaar mozzarella nooit langer dan twee weken.” [naar artikel]
Niets zo lekker als Italiaanse mozzarella: een van de bekendste zachte kaassoorten. Italianen zelf zweren bij versies gemaakt van buffelmelk, maar bij ons in de supermarkten vind je voornamelijk kazen op basis van koemelk. Welke smaakt het best? En waar moet je op letten wanneer je mozzarella koopt? Kaasaffineur Frederic Van Tricht proeft tien bollen uit de supermarkt én geeft zijn ultieme smaak- en bewaartips. “Bewaar mozzarella nooit langer dan twee weken.” [naar artikel]
Niets zo lekker als Italiaanse mozzarella: een van de bekendste zachte kaassoorten. Italianen zelf zweren bij versies gemaakt van buffelmelk, bij ons in de supermarkten vind je voornamelijk kazen op basis van koemelk. Welke smaakt het best? En waar moet je op letten wanneer je mozzarella koopt? Kaasaffineur Frederic Van Tricht proeft tien bollen uit de supermarkt én geeft de ultieme smaak- en bewaartips. “Kwalitatieve mozzarella begint te lekken als je erop duwt.” [naar artikel]
Technologie verandert onze gezondheidszorg aan een snel tempo. Prominent element in veel technologische ontwikkelingen is de (grotere) betrokkenheid van de patiënt. Is de arts van morgen daarop voorbereid? [naar artikel]
Maarten Boudry is wetenschapsfilosoof aan de UGent en essayist voor deze krant. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.