Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“We zijn té populair”: waarom Peter Goossens zijn restaurant in Knokke minstens één dag per week sluit

20/07/2023 - 12:55
"Nauwelijks drie dagen na opening beslist Peter Goossens al om zijn restaurant in Knokke één dag per week te sluiten. Wie in La Rigue wil lunchen of dineren, kan dat niet meer op maandag. En de kans is reëel dat daar binnenkort nóg een dag bijkomt. De reden? Te weinig geschikt personeel. Tijdelijk, hoopt het management. “De goede profielen die we hebben, willen we niet opbranden”, zegt general manager Yannick Bouts. Maar wat met hotelgasten die op maandag willen eten? En mensen die al een reservatie hadden?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “We zijn té populair”: waarom Peter Goossens zijn restaurant in Knokke minstens één dag per week sluit (20/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Nauwelijks drie dagen na opening beslist Peter Goossens al om zijn restaurant in Knokke één dag per week te sluiten. Wie in La Rigue wil lunchen of dineren, kan dat niet meer op maandag. En de kans is reëel dat daar binnenkort nóg een dag bijkomt. De reden? Te weinig geschikt personeel. Tijdelijk, hoopt het management. “De goede profielen die we hebben, willen we niet opbranden”, zegt general manager Yannick Bouts. Maar wat met hotelgasten die op maandag willen eten? En mensen die al een reservatie hadden? [naar artikel]


2. Oost-Vlaanderen blijft culinair aan de top! Restaurant Hof Van Cleve van chef Peter Goossens is nu al 20 jaar het beste restaurant van Vlaanderen. Jonge chef van het jaar is Davy Devlieghere van restaurant Julien uit Lievegem. (08/11/2022 - VRT NWS)

1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]


3. “Cas Goossens is blij dat Cas Goossens terug is” (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)

De coronacrisis heeft ook zijn goeie kanten. Zoals de terugkeer, na twintig jaar, van Het Leugenpaleis. Bart Peeters vertelt over het hoe en waarom, maar ook over zijn livesingle ‘Dicht bij mij’ die uitdrukt wat we nu allemaal samen voelen en missen. [naar artikel]


4. “Ge moogt er mij 20 brengen”: waarom Peter Goossens maand voor opening van nieuw restaurant in Knokke met “megaprobleem” zit (22/06/2023 - Het Nieuwsblad)

Patissier, sommelier, afwasser, chef de partie of maître d’hôtel. Voor zowat elke functie in zijn nieuwe restaurant La Rigue in Knokke-Heist zoekt Peter Goossens nog volk. “Het is een megaprobleem.” [naar artikel]


5. Bieke Ilegems en Eric Goossens openen tv-restaurant: “We hebben al zoveel overwonnen” (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Vier duo’s, vier restaurants en Sergio Herman als jury: het nieuwe programma ‘2 Sterren Restaurant’ op VTM ruikt naar een light versie van ‘Mijn Pop-Uprestaurant’. Alleen zijn de duo’s in dit geval geen koks en maîtres met ambitie, maar Bekende Vlamingen. Bieke Ilegems en Eric Goossens, Roel Vanderstukken & Kürt Rogiers, Marie Verhulst & Andy Peelman en Jacques Vermeire & Herman Verbruggen zullen in de potten roeren en klanten bedienen. [naar artikel]


6. Hof van Cleve van Peter Goossens blijft enige Belgische restaurant met drie Michelin-sterren (18/11/2019 - De Morgen)

De culinaire Michelingids heeft opnieuw sterren uitgedeeld. Het was vooral uitkijken of ons land er voor het eerst sinds lang een nieuw driesterrenrestaurant bij zou krijgen, naast het Hof van Cleve van chef Peter Goossens. Maar Goossens bleef uiteindelijk de enige met de hoofdprijs van drie sterren. De jeugdige schwung van talentvolle chefs zorgt in deze nieuwe editie wel voor één nieuw tweesterrenrestaurant en zeven prikkelende sterren. [naar artikel]


7. Microbioloog Herman Goossens over de zelftests: ‘Voor een concert of restaurant zijn die geen goed idee’ (22/03/2021 - De Morgen)

‘Zelftests kunnen een enorme toegevoegde waarde zijn, zowel thuis als op het werk’, zegt microbioloog Herman Goossens. Toch laat de uitrol ervan nog op zich wachten. [naar artikel]


8. Microbioloog Herman Goossens: ‘Voor een concert of restaurant zijn zelftests geen goed idee’ (23/03/2021 - De Morgen)

‘Zelftests kunnen een enorme toegevoegde waarde zijn, zowel thuis als op het werk’, zegt microbioloog Herman Goossens. Toch laat de uitrol ervan nog op zich wachten. [naar artikel]


9. Marc Coucke en Bart Versluys halen Peter Goossens binnen om restaurant van luxehotel La Réserve te leiden (14/01/2022 - Het Nieuwsblad)

Marc Coucke en Bart Versluys zetten hun voornemen om van het iconische hotel La Réserve in Knokke een toonaangevend luxehotel te maken kracht bij: driesterrenchef Peter Goossens zal het hotelrestaurant leiden vanaf de zomer van 2023. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!