Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

Jury streng voor Salah Abdeslam, mild voor anderen

25/07/2023 - 23:14
" De jury op het assisenproces over de aanslagen van 22 maart 2016 veroordeelt Salah Abdeslam als mededader voor terroristische moorden. Voor andere beschuldigden was ze opvallend mild. De broers Farisi werden vrijgesproken. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jury streng voor Salah Abdeslam, mild voor anderen (25/07/2023 - De Standaard)

De jury op het assisenproces over de aanslagen van 22 maart 2016 veroordeelt Salah Abdeslam als mededader voor terroristische moorden. Voor andere beschuldigden was ze opvallend mild. De broers Farisi werden vrijgesproken. [naar artikel]


2. Salah Abdeslam haalt in ‘laatste woord’ uit naar jury: “Jullie zullen geconfronteerd worden met jullie geweten” (11/09/2023 - Het Belang van Limburg)

De twaalf juryleden en de drie raadsheren van het terreurproces in Brussel zitten sinds maandagmiddag op een geheime locatie samen om zich te beraden over de straf. Salah Abdeslam, die schuldig werd verklaard, nam afscheid met een opvallende boodschap aan de jury. “Jullie zullen geconfronteerd worden met jullie geweten”, zei hij. [naar artikel]


3. In Parijs wachten Salah Abdeslam en 13 anderen vandaag op hun verdict: welke straffen riskeren ze? (29/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Alles of niks voor ‘kleine garnalen’: in Parijs wachten Salah Abdeslam en 13 anderen op hun verdict (29/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Is UGent te streng of niet streng genoeg voor Mattias Desmet? ‘Dan zou je nog veel meer proffen moeten aanpakken’ (08/02/2023 - Humo)

[naar artikel]


6. Jury Theaterfestival streng voor flauw podiumjaar (05/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Limburgse jury in ‘Huis Gemaakt’: “Natuurlijk zijn wij streng, de koppels kunnen wel een huis winnen” (31/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Over smaak valt niet te twisten, maar toch waagt Bart Appeltans een poging in het nieuwe seizoen van ‘Huis Gemaakt’. De interieurarchitect kan steunen op aannemer Cerina Marchetta, die al voor de derde keer in de jury zetelt. [naar artikel]


8. "Ik wil Abdeslam in de ogen kunnen kijken": slachtoffers Bataclan wonen streng beveiligd proces bij in Brussel (04/02/2018 - De Morgen)

Ferry Zandvliet, een Nederlander die in de Parijse concertzaal Bataclan was toen terroristen daar een bloedbad aanrichtten, komt morgen naar het proces tegen terreurverdachte Salah Abdeslam in Brussel. “Ik wil die jongen in zijn ogen kunnen kijken”, zegt Zandvliet in De Zevende Dag op Eén. Voor het proces, dat draait rond de schietpartij in Vorst, werden de veiligheidsmaatregelen in en rond het gerechtsgebouw aangescherpt. [naar artikel]


9. Gert Verhulst over Gordon in ‘K2 zoekt K3’: “Als je als jury geen kritiek mag geven, waarom is er dan een jury?” (09/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Dit weekend deed Gordon weer heel wat wenkbrauwen fronsen bij de kijkers van ‘K2 Zoekt K3’. Zijn commentaar over kandidaat Remi schoot bij velen in het verkeerde keelgat, maar dat vindt Gert Verhulst onterecht. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!