Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Waar in Limburg eet je de lekkerste ribbetjes? “Deze spareribs bevatten royaal veel vlees”

27/07/2023 - 12:09
"Geen seizoen waarin traag gegaarde ribbetjes beter smaken dan de zomer. Wij stuurden Dimitri Zetzsche - Belgisch kampioen BBQ in de categorie ribbetjes - op pad om in zeven Limburgse restaurants spareribs te proeven. “Over ‘all you can eat-formules’ ben ik meestal sceptisch, maar hier begrijpen ze perfect wat een lekkere portie ribbetjes is.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waar in Limburg eet je de lekkerste ribbetjes? “Deze spareribs bevatten royaal veel vlees” (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen seizoen waarin traag gegaarde ribbetjes beter smaken dan de zomer. Wij stuurden Dimitri Zetzsche - Belgisch kampioen BBQ in de categorie ribbetjes - op pad om in zeven Limburgse restaurants spareribs te proeven. “Over ‘all you can eat-formules’ ben ik meestal sceptisch, maar hier begrijpen ze perfect wat een lekkere portie ribbetjes is.” [naar artikel]


2. Waar eet … acteur Lennart Lemmens? “Vlak bij mijn ouderlijk huis hebben ze de lekkerste ribbetjes” (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Lennart Lemmens - bij het grote publiek vooral bekend als Stan uit ‘Thuis’ - trok voor zijn regisseursstudies weg vanuit thuisfront Heusden-Zolder. Dankzij zijn familie, vrienden en petekind heeft hij gelukkig nog genoeg redenen om terug te keren naar zijn roots. En lekker eten natuurlijk. [naar artikel]


3. Kunstgeschiedenis met spareribs en wok met tofu (14/12/2019 - VRT NWS)

Elke week leiden Jos Vandervelden en fotograaf Alexander Dumarey je in de reeks "Op reis met Vlaamse meesters" naar een plek in Vlaanderen of Brussel waar onze grootste schilders hun schildersezel opstelden. Ooit vonden schilders het de volmaakte plekken om verzinnelijkt te worden op het canvas. Vaak zijn ze het nu nog. Soms zijn ze het niet meer. Het schilderij van toen en het beeld van nu, in 360°. Vandaag: "Vrouw bij het raam" van Henry Van de Velde uit 1889 of de stille Kempen met kleurstippen [naar artikel]


4. De top vijf eetadresjes van Ken Creemers uit ‘Ons Huis/Nieuw Huis’: “Deze spareribs zijn fantastisch” (28/09/2023 - Het Belang van Limburg)

“Mijn spareribs zijn befaamd, maar ik probeer ze nog te perfectioneren”, zegt Ken Creemers. Meteen het bewijs dat de Tongenaar naast interieurachitect - onder meer in het VRT 1-programma Ons Huis/Nieuw Huis - ook een echte foodie is. Wanneer hij niet zelf achter de potten en pannen staat, kan je hem vinden in deze zaakjes. [naar artikel]


5. Luc Bellings zoekt en vindt de lekkerste frietjes en saté aan zee: “10/10, de goedkoopste is de grootste en lekkerste van allemaal” (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Er is geen grotere klassieker dan heerlijke frietjes uit de frituur. Of je nu op vakantie bent of gewoon thuis, frietjes met mayonaise smaken altijd. Maar waar eet je de lekkerste aan de Belgische kust? En welke saté erbij overtuigt chef Luc Bellings in Knokke, Oostduinkerke, Middelkerke, Heist en Blankenberge? “Qua prijs-kwaliteit kan je hier zéker tevreden zijn.” [naar artikel]


6. De 50 van Het Nieuwsblad. Lize Spit: “Dat ik ribbetjes ben gaan eten, dáár heb ik spijt van” (26/12/2016 - Het Nieuwsblad)

Het was een jaar van extremen, 2016. Er waren mensen die ons deden juichen, er waren er die ons deden huilen. Sommigen ontgoochelden ons, anderen jaagden ons zelfs angst aan. En enkele landgenoten overtroffen onze stoutste dromen. Het Nieuwsblad presenteert voor u de meest markante Belgen van 2016 en schotelde hen enkele levensvragen voor. Eenvoudige vragen, met verrassende antwoorden. [naar artikel]


7. BBQ-time! Ribbetjes met honingsaus (27/04/2017 - De Morgen)

Maak je klaar voor de eerste BBQ van 't jaar en scoor bij vrienden en familie met deze oerklassieker. [naar artikel]


8. In deze 17 ton zware kolos kan je binnenkort smullen van ribbetjes (06/09/2017 - Het Nieuwsblad)

Bijna zestig jaar nadat de laatste tram door Hamme reed, staat er weer één naast het vroegere stationsgebouw op het Koning Albertplein. Michel Strobbe liet een afgedankte tram overkomen uit Antwerpen om er een deel van zijn brasserie in onder te brengen. [naar artikel]


9. Op het menu (letterlijk) van Kim en Trump: ribbetjes, gevulde komkommer en vanille-ijs (12/06/2018 - VRT NWS)

Geen topmoeting zonder een toplunch. De Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben hun gesprekken (en small talk) voortgezet aan tafel met een erg gevarieerd menu. Nee, Trump zag zijn favoriete hamburger niet geserveerd. Het Witte Huis meldt dat gekonfijte ribbetjes, daegu jorim en vanille-ijs op tafel stonden. Gezonde kost versus enkele caloriebommetjes. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!