Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Maak kennis met de chocodel: een frikandel met zoete mayonaise en … hagelslag

28/07/2023 - 16:26
"Wie al wegdraait voor pindasaus op een pakje friet stopt hier best met lezen. In ’t Meuleke is een frikandel met zoete mayonaise nog niet zoet genoeg: op de chocodel komt er nog een dikke laag hagelslag bij. Dus wij naar Heist-op-den-Berg!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maak kennis met de chocodel: een frikandel met zoete mayonaise en … hagelslag (28/07/2023 - Het Nieuwsblad)

Wie al wegdraait voor pindasaus op een pakje friet stopt hier best met lezen. In ’t Meuleke is een frikandel met zoete mayonaise nog niet zoet genoeg: op de chocodel komt er nog een dikke laag hagelslag bij. Dus wij naar Heist-op-den-Berg! [naar artikel]


2. Maak kennis met de chocodel in Heist-op-den-Berg: een frikandel met zoete mayonaise en … hagelslag (28/07/2023 - Gazet van Antwerpen)

Wie al wegdraait voor pindasaus op een pakje friet stopt hier best met lezen. In ’t Meuleke is een frikandel met zoete mayonaise nog niet zoet genoeg: op de chocodel komt er nog een dikke laag hagelslag bij. Dus wij naar Heist-op-den-Berg! [naar artikel]


3. Van Aldi tot Côte d’Or: welke hagelslag is de lekkerste volgens een chocolatier? “Dit is wat je van hagelslag verwacht” (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een boterham met hagelslag – of zeg maar muizenstrontjes – is voor kinderen een feest. Maar welke melkchocoladehagelslag is de lekkerste volgens Herman Van Dender? De Brusselse chocolatier van het jaar en hofleverancier proeft negen verschillende merken uit de supermarkt, maar strooit niet met complimenten: “Ik heb geen idee wat ik hier proef, wat is dit?” Welke hagelslag kan Van Dender wel bekoren? [naar artikel]


4. Wout van Aert viert in Frituur De Bosrand in Brugge: “Hij koos voor friet met mayonaise, een frikandel special en een pintje” (10/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wout van Aert heeft zijn vijfde Belgische titel veldrijden zondagavond smakelijk gevierd, met frietjes van Frituur De Bosrand in Brugge. [naar artikel]


5. De 7 favoriete eetadresjes van Piet Huysentruyt: “Bij deze frikandel special is de verhouding tussen mayonaise en ketchup perfect" (15/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wie Piet Huysentruyts kooktips altijd trouw raadpleegde in SOS Piet, neemt ongetwijfeld ook zijn restauranttips met plezier aan. Waar bestelt hij zijn pistolets? En van welke frituur heeft hij het liefst zijn frietjes? Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen in ons land. “Dit gerecht was zo lekker, dat ik er meteen een tweede bord van wilde bestellen.” [naar artikel]


6. Productie mayonaise bedreigd: zo maak je zelf mayonaise volgens chef Piet Huysentruyt (30/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Mayonaise is zonder de twijfel de saus die in ons land het meest gegeten wordt, of het nu bij frietjes is of iets anders. De productie ervan wordt vandaag daarentegen bedreigd door een tekort aan koolzaadolie en varianten met soja en zonnebloempitten. Zelf maar maken dan? Chef Piet Huysentruyt tipt hoe je verse mayonaise thuis bereidt op minder dan 15 minuten. [naar artikel]


7. "De Romeo's hebben de grootste, 35cm puur genot": maak kennis met de 'Romeo's Frikandel XXL' (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

"Heerlijk gekruid, lichtjes pikant én goed voor 35 centimeter puur genot, een hele mond vol dus", zo omschrijft producent Vanreusel 'De Romeo's [naar artikel]


8. Dit al eens geprobeerd? Erik Van Looy eet hagelslag met confituur als ontbijt (13/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Erik Van Looy geeft zich in Het Huis meer bloot dat hij op voorhand wou. Maar hij onthult ook een voorliefde voor een ongewoon ontbijt van [naar artikel]


9. Getest: welke hagelslag uit de supermarkt smaakt het best? (26/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Meester-chocolatier David Maenhout van Chocolatier M in Knokke lust wel een portie hagelslag. “Het liefst op een witte boterham met een flinke laag gezouten boter en daarop lekker dik hagelslag gestrooid. Door de zoute boter gaan de korreltjes smelten en krijg je een heerlijke smaakvermenging. Een echte guilty pleasure. Maar het moet wel hagelslag zijn van pure chocolade. Geen snoep. Daar pas ik voor.”Tine Bral, foto’s Wim Daneels [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!