Tomorrowland staat ervoor gekend om het graag groots aan te pakken: met 2 volwaardige restaurants, 12 topchefs, 38 verschillende foodcateraars en meer dan 100 verschillende foodstanden maken ze dat op vlak van eten ook zeker waar. Maar wat is nu écht de moeite om geproefd te hebben? En hoeveel betaal je er voor? Onze journalist zocht het uit. “Deze zotte kebab is echt lekker”. [naar artikel]
Tomorrowland staat ervoor gekend om het graag groots aan te pakken: met 2 volwaardige restaurants, 12 topchefs, 38 verschillende foodcateraars en meer dan 100 verschillende foodstanden maken ze dat op vlak van eten ook zeker waar. Maar wat is nu écht de moeite om geproefd te hebben? En hoeveel betaal je er voor? Onze journalist zocht het uit. “Deze zotte kebab is echt lekker”. [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je nieuwjaarsmenu? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen van European Veal Campaign drie feestelijke recepten met kalfsvlees met jullie delen. Eet smakelijk! Oosters getint kalfsvlees met kokos sushi en oestersauscrème Benodigdheden (voor tien hapjes) Bereidingswijze Kalfsgehaktballetjes in Italiaanse tomatensaus met rucola en toast Benodigdheden (voor vier personen) […] Het bericht 3 feestelijke recepten met kalfsvlees verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Worst die uit bijna 70 procent varkensvlees bestaat en amper 5 procent kalfsvlees bevat, mag toch kalfsworst genoemd worden. Volgens Fenavian, de federatie van de Belgische vleesverwerkende nijverheid, zijn er geen regels rond minimumpercentages. "Worst van 100 procent kalfsvlees zou zelfs niet eetbaar zijn.” [naar artikel]
Nog op zoek naar inspiratie voor je volgende weekmenu? Het HLN Eten-weekmenu snelt je iedere vrijdag ter hulp. Met deze 5 recepten word je week zonder twijfel een smakelijk succes. En we kunnen verklappen: deze gerechten smaken naar meer... [naar artikel]
Vergeet Nduja, de bistro van La Butte aux Bois in Lanaken werd herdoopt tot Bistrôt Le Ciel. Achter die naamsverandering schuilt ook een nieuwe chef: Pieter Beurskens. Hij serveert een Frans-Belgische keuken met subtiele invloeden uit de hele wereld. [naar artikel]
Nu we écht niet meer om het herfstweer kunnen, halen onze HLN-chefs Sandra Bekkari, Piet Huysentruyt en Jelle Beeckman de kookpotten boven om ons nieuwe inspiratie te serveren. Een salade om op voorhand klaar te maken, een soep om je aan op te warmen of een Griekse schotel om van te blijven eten: het zit allemaal in het HLN-weekmenu voor maar 16 euro. [naar artikel]
De Joodse chef Tulli Padwa is sinds zijn passage in de televisieserie Shalom Allemaal een bekende Antwerpenaar. Toch hebben niet veel mensen al de kans gekregen om zijn gerechten te proeven. Daar komt binnenkort verandering in. [naar artikel]
Tijdens de zomermaanden lijkt het nog net een tikkeltje moeilijker om te bedenken wat je vandaag precies wil eten, zeker als iedereen rond jou al in vakantiemodus lijkt te zijn. Nood aan inspiratie en vooral ook nood aan een vleugje vakantie? Dan nemen deze 5 gerechten jou mee de wereld rond, gewoon vanuit je bord. En eerlijk is eerlijk: 17,50 euro voor een wereldreis is een pak goedkoper dan écht naar die landen trekken. Smakelijk! [naar artikel]
Ook al willen we vaak besparen op eten: toch willen we dat het nog steeds lekker blijft. Deze 5 gerechten van het HLN Eten-weekmenu zijn niet alleen betaalbaar, maar ook nog eens om van te smullen. Perfect om een vakantiegevoel mee op tafel te krijgen én tegelijkertijd om extra geld uit te sparen om op vakantie te gaan. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.