Op je eentje uit eten gaan, ongemakkelijk. Of niet? Steeds meer mensen doen het bewust. De Vlaamse Lobke, Nathalie en Marie bijvoorbeeld. Zij trakteren zich, en zichzelf alleen, maar al te graag op een lekker diner. Zonder enige schaamte. ‘Solo dining’ heet dat. “Toegegeven: soms voel ik ogen op mij gericht.” [naar artikel]
In ‘Open kaart’ bespreken ancien Lene Kemps en jonkie Femke Vandevelde om de beurt een eetadres. Deze week trok Lene naar Dim Dining in Antwerpen. [naar artikel]
Wil u de culinaire hoogstandjes van gerenommeerde Brusselse chefs proeven zonder de stad uit te gaan? Dat is vanaf volgende week mogelijk in zaal Mozaic, gevestigd in de oude Schuilplaats voor Werklieden in de Londenstraat. [naar artikel]
De Corda Campus heeft er sinds 31 augustus een horecazaak bij: Het Cordaat, een restaurant met een uitgebreide en gevarieerde kaart. Vlot en hip, dit is urban dining op gastronomisch niveau. [naar artikel]
Dat lekker eten een kunst is, wordt nergens anders zo mooi getoond als in Palácio Chiado, de nieuwe culinaire parel van Lissabon.... The post High society dining in Lissabon appeared first on Business AM. [naar artikel]
Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. ‘Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.’ [naar artikel]
Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. ‘Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.’ [naar artikel]
Juicht: volgende week mogen de terrassen weer open. Maar voor Peter Goossens (57) en Viki Geunes (48), de enige driesterrenchefs van het land, wordt het een feestje in mineur. “Takeaway? Het Hof van Cleve steek je niet in een doosje.” [naar artikel]
“Soms vragen mensen me waarom wij zo nodig de servetten op de schoot van onze gasten komen leggen. Wel omdat dat een stuk van de beleving en van de etiquette is. Ik denk dat we daarvoor nu die erkenning krijgen”, zegt Jonas Kellens, zopas de nieuwe Gastheer van het Jaar. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.