06/08/2023 - 15:41
"Anderlecht heeft z’n eerste zege van het seizoen beet, en dat uitgerekend tegen landskampioen Antwerp. Vlak voor rust scoorde Kasper Dolberg op strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0)."

1. Anderlecht klopt Antwerp met kleinste verschil en heeft eerste competitiezege beet (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft z’n eerste zege van het seizoen beet, en dat uitgerekend tegen landskampioen Antwerp. Vlak voor rust scoorde Kasper Dolberg op strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0). [naar artikel]

2. Anderlecht klopt Antwerp met kleinste verschil, Van Bommel: “Verdiend? Nee. We hebben dit aan onszelf te wijten” (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft z’n eerste zege van het seizoen in de Jupiler Pro League beet, en dat uitgerekend tegen landskampioen Antwerp. Vlak voor rust scoorde Kasper Dolberg op strafschop het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0). Mark van Bommel vond de overwinning van paars-wit “niet verdiend”. “Als je uit bij Anderlecht zo dominant bent in de tweede helft en je verliest, heb je dat enkel aan jezelf te wijten.” [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Club Brugge klopt Antwerp met het kleinste verschil (22/10/2017 - Metro)

Club Brugge blijft de tegenstand overvleugelen in de Jupiler Pro League. De leider had het vandaag op de elfde speeldag lang niet makkelijk tegen Antwerp, maar won met 1-0. Club toonde het meeste initiatief, maar slaagde er niet in om het verdedigend blok van Antwerp te ontgrendelen. Iets over het halfuur brak Saulo Decarli (35.) […] [naar artikel]

4. Antwerp wint ook tegen OHL met kleinste verschil: doelpunt Refaelov volstaat voor zege (06/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

In zijn tweede oefenmatch in evenveel dagen haalde Antwerp het net als tegen Virton met 1-0. Refaelov tekende tegen OHL voor het enige doelpunt van... [naar artikel]

5. Antwerp verliest met het kleinste verschil van Eupen (08/07/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp werkte woensdagavond zijn derde oefenmatch af. Het verloor van Eupen met 0-1. Ivan Leko koos voor dezelfde elf als op stage tegen het Duitse BW Lohne, alleen begon Matijas nu in doel. Na een uur verving hij het hele elftal. Benson en Juklerod konden dit keer opnieuw meedoen. Haroun, Hongla en Louis Verstraete, die lichte zorgen hadden, deden nog niet mee. Coopman moest naar de kant met een knieblessure en wordt morgen nader onderzocht. Eupen-middenvelder Marciano Aziz maakte na 12 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

6. Antwerp wint dankzij doelpunt van topschutter Frey met het kleinste verschil in Eupen (11/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Royal Antwerp Frey Club. Met zijn achtste van het seizoen schonk Michael Frey de Great Old een tweede overwinning van het seizoen. Een gevleide zege werd het, tegen een fris Eupen, al zullen ze daar in Deurne Noord vermoedelijk geen seconde van wakker van liggen. [naar artikel]

7. Antwerp wint met het kleinste verschil bij OH Leuven en zet reuzestap naar Champions’ play-offs (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Met de hakken over de sloot. Na een erg matige pot voetbal heeft Antwerp het met 0-1 gehaald bij OH Leuven, dat grote delen van de wedstrijd domineerde. The Great Old loopt vier punten uit op Anderlecht en Gent en staat met anderhalf been in de Champions’ play-offs. De Leuvenaars blijven achter met een schamelde twee op achttien. [naar artikel]

8. Antwerp wint met het kleinste verschil bij STVV en begint met vertrouwen aan play-offs (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp begint met een zege aan de play-offs. Het ging weliswaar moeizaam met 0-1 winnen op het veld van STVV en blijft zo in het spoor van leider Racing Genk. Bernd Hollerbach neemt met een nederlaag afscheid van de Kanaries. [naar artikel]

9. Kampioen Antwerp mist zijn start niet: stug Cercle Brugge gaat met kleinste verschil voor de bijl in de Bosuil (30/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Landskampioen Royal Antwerp FC heeft zijn competitiestart niet gemist. Na de Supercup heeft het Stamnummer 1 nu ook de openingswedstrijd van de Jupiler Pro League gewonnen. RAFC had aan eigen doelpunt van Cercle Brugge op slag van rust voldoende om de eerste driepunter van het seizoen in de wacht te slepen. [naar artikel]

10. Antwerp verdient meer in de Youth League, maar verliest tegen Shakhtar met het kleinste verschil (04/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Geen eerste punt voor Antwerp in de Youth League. Nochtans zat een gelijkspel tegen de leeftijdsgenoten van Shakhtar Donetsk er zeker in. Na een vroege openingstreffer van Delaporte konden de youngsters van Thomas Wils niet lang teren op hun voorsprong. Toen ze na de rust het laken naar zich toe leken te trekken, sloegen de Oekraïners op een van de weinige uitbraken genadeloos toe. Het werd 1-2. [naar artikel]