Het bekende eetcafé Assurance op de Vrijheid in Arendonk gaat volgende maand opnieuw open. De nieuwe uitbaters willen er een trendy café-restaurant van maken met een vaste formule waarbij je gedurende 2,5 uur gastronomisch kunt tafelen voor een vaste prijs van 39 euro. [naar artikel]
In oktober organiseren Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen de actie Jong Keukengeweld. Jongeren van achttien tot en met dertig jaar kunnen aanschuiven voor een driegangenmenu mét aangepaste dranken in verschillende gastronomische restaurants. Het kostenplaatje? 59 euro, all-in. Hier in Limburg moet je zijn! [naar artikel]
Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]
Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]
Heerlijke taco’s, een portie bitterballen of enkele kaaskroketten eten: de meeste mensen gaan er niet meteen voor naar de kerk maar vanaf nu vrijdag kan je het wel in Diest. De Sint-Barbarakerk, ook wel bekend als de Kruisherenkerk, in de Guido Gezellestraat wordt vanaf dan twee maanden lang een soort van pop-up restaurant. De stad wil op die manier haar erfgoed in de kijker zetten, enkele lokale ondernemers staan in voor de culinaire kant van het verhaal. Zondagevents: 6 maart: familiebrunch met BUTAN, NOOI en Stuckens 27 maart: diner met Antidoot 3 april: ontbijt met klassieke muziek Meer informatie over onder meer het menu vind je hier. [naar artikel]
Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]
Het verontwaardigt Ingrid Vander Veken hoe ouderen in onze samenleving behandeld worden. Ze zal er zich tegen blijven verzetten. [naar artikel]
Prijs-kwaliteit, hot issue in de horeca. Overal hoor je dat de prijzen sinds corona fel gestegen zijn. Goed nieuws: in Belbu op de Hasseltse Havermarkt kan je ook zonder een aanslag op je budget lekker gaan eten. Geen haute cuisine, gewoon degelijke bistrogerechten. [naar artikel]
Gault&Millau heeft negen woonzorgcentra in Vlaanderen onder de loep genomen, op vraag van cateraar Aramark uit Braine l’Alleud. Wat blijkt? De maaltijden zijn er van topkwaliteit. “Een aangename en verzorgde thuiskeuken”, zo omschrijft cateringinspecteur Willem Asaert het. Een opsteker dus voor de woonzorgcentra, maar hoe maak je een gerecht smaakvol als de meeste bewoners nauwelijks zout of suiker mogen eten? [naar artikel]
Op 26 januari ontvingen de NT2-cursisten van GO! Ctt Limburg hun certificaten na een opleiding van 240 uren in de module RG 1 (mondeling en/of schriftelijk). [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.