Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

“Hier kan je lekker én veel eten”: 2,5 uur gastronomisch tafelen voor vaste prijs van 39 euro

16/08/2023 - 11:02
"Het bekende eetcafé Assurance op de Vrijheid in Arendonk gaat volgende maand opnieuw open. De nieuwe uitbaters willen er een trendy café-restaurant van maken met een vaste formule waarbij je gedurende 2,5 uur gastronomisch kunt tafelen voor een vaste prijs van 39 euro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Hier kan je lekker én veel eten”: 2,5 uur gastronomisch tafelen voor vaste prijs van 39 euro (16/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het bekende eetcafé Assurance op de Vrijheid in Arendonk gaat volgende maand opnieuw open. De nieuwe uitbaters willen er een trendy café-restaurant van maken met een vaste formule waarbij je gedurende 2,5 uur gastronomisch kunt tafelen voor een vaste prijs van 39 euro. [naar artikel]


2. Gastronomisch tafelen voor maar 59 euro? Schrijf je snel in voor Jong Keukengeweld (14/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In oktober organiseren Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen de actie Jong Keukengeweld. Jongeren van achttien tot en met dertig jaar kunnen aanschuiven voor een driegangenmenu mét aangepaste dranken in verschillende gastronomische restaurants. Het kostenplaatje? 59 euro, all-in. Hier in Limburg moet je zijn! [naar artikel]


3. De duurzame 50: in deze vijftig Belgische restaurants is het lekker én ecologisch verantwoord tafelen (18/09/2021 - De Morgen)

Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]


4. Duurzaam smaakt beter: in deze 50 Vlaamse en Brusselse restaurants is het lekker én ecologisch tafelen (18/09/2021 - De Morgen)

Lekker tafelen anno 2021? Dat kan net zo goed met liefde voor de planeet, want meer en meer chefs in Vlaanderen en Brussel zetten mee hun schouders onder een nieuwe culinaire traditie: duurzame gastronomie. De Morgen zocht en vond 50 restaurants die erin uitblinken. Eén besluit: duurzaam smaakt beter. [naar artikel]


5. Eens gaan tafelen in een kerk? Vanaf nu vrijdag kan het in de Sint-Barbarakerk in Diest: “Lekker eten in prachtige setting” (22/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Heerlijke taco’s, een portie bitterballen of enkele kaaskroketten eten: de meeste mensen gaan er niet meteen voor naar de kerk maar vanaf nu vrijdag kan je het wel in Diest. De Sint-Barbarakerk, ook wel bekend als de Kruisherenkerk, in de Guido Gezellestraat wordt vanaf dan twee maanden lang een soort van pop-up restaurant. De stad wil op die manier haar erfgoed in de kijker zetten, enkele lokale ondernemers staan in voor de culinaire kant van het verhaal. Zondagevents: 6 maart: familiebrunch met BUTAN, NOOI en Stuckens 27 maart: diner met Antidoot 3 april: ontbijt met klassieke muziek Meer informatie over onder meer het menu vind je hier. [naar artikel]


6. Goedkoop tafelen in Gent: Op deze 10 adresjes eet je lekker voor minder dan 10 euro (02/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het hoeft niet altijd fine dining te zijn: goedkoop kan ook effectief ‘goed’ zijn. Wij lijsten daarom elke week 10 eetadresjes op waar je kunt eten onder 10 euro, telkens in een andere stad. Deze week: Gent, waar je voor minder dan 10 euro veganistisch, Libanees of Japans kunt eten. [naar artikel]


7. Ouderen spelen Monopoly in het rusthuis omdat wij ze snel afschrijven. Waar zijn lekker tafelen en échte gesprekken naartoe? (03/09/2023 - De Standaard)

Het verontwaardigt Ingrid Vander Veken hoe ouderen in onze samenleving behandeld worden. Ze zal er zich tegen blijven verzetten. [naar artikel]


8. Hier kan je lekker tafelen binnen je budget: “Veel bekende Limburgers komen hier over de vloer” (23/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Prijs-kwaliteit, hot issue in de horeca. Overal hoor je dat de prijzen sinds corona fel gestegen zijn. Goed nieuws: in Belbu op de Hasseltse Havermarkt kan je ook zonder een aanslag op je budget lekker gaan eten. Geen haute cuisine, gewoon degelijke bistrogerechten. [naar artikel]


9. Gault&Millau beoordeelt nu ook... rusthuismaaltijden: “Onze senioren zijn dol op tafelen, dus dan kan het maar beter lekker zijn” (24/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Gault&Millau heeft negen woonzorgcentra in Vlaanderen onder de loep genomen, op vraag van cateraar Aramark uit Braine l’Alleud. Wat blijkt? De maaltijden zijn er van topkwaliteit. “Een aangename en verzorgde thuiskeuken”, zo omschrijft cateringinspecteur Willem Asaert het. Een opsteker dus voor de woonzorgcentra, maar hoe maak je een gerecht smaakvol als de meeste bewoners nauwelijks zout of suiker mogen eten? [naar artikel]


10. Gastronomisch feestje voor enthousiaste NT2-leerders (26/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Op 26 januari ontvingen de NT2-cursisten van GO! Ctt Limburg hun certificaten na een opleiding van 240 uren in de module RG 1 (mondeling en/of schriftelijk). [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!