Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

“We zien u”: nieuwe reeks van Lotte Vanwezemael haalt seksueel grensoverschrijdend gedrag uit de schaduw

16/08/2023 - 14:39
"Op VRT MAX is een nieuwe driedelige tv-reeks te zien met aangrijpende verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag, online, in het uitgaansleven of gepleegd door een bekende. Seksuologe en MNM-dj Lotte Vanwezemael verzamelde getuigenissen in Gent, Mechelen en Hasselt. Met de boodschap: "We zien u"."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “We zien u”: nieuwe reeks van Lotte Vanwezemael haalt seksueel grensoverschrijdend gedrag uit de schaduw (16/08/2023 - VRT NWS)

Op VRT MAX is een nieuwe driedelige tv-reeks te zien met aangrijpende verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag, online, in het uitgaansleven of gepleegd door een bekende. Seksuologe en MNM-dj Lotte Vanwezemael verzamelde getuigenissen in Gent, Mechelen en Hasselt. Met de boodschap: "We zien u". [naar artikel]


2. Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar in nieuwe reeks (16/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met een vintage busje en een cameraploeg achter haar aan, doorkruiste seksuologe en MNM-dj Lotte Vanwezemael (30) recent Vlaanderen. Ze bezocht Gent, Mechelen en Hasselt: steden waar ze getuigenissen verzamelde over de verschillende aspecten van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het resultaat is ‘We zien u’, een indringende driedelige reeks op VRT MAX. [naar artikel]


3. Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar in nieuwe reeks ‘We zien u’ (16/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Nieuwe VRT-reeks met Lotte Vanwezemael maakt seksueel grensoverschrijdend gedrag bespreekbaar (16/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Lotte Vanwezemael ziet klacht over seksueel grensoverschrijdend gedrag geseponeerd worden: ‘Waarom zouden we nog moeite doen?’ (23/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Parket: onderzoek naar klacht van Lotte Vanwezemael over seksueel grensoverschrijdend gedrag loopt nog steeds (23/03/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Seksuologe Lotte Vanwezemael ambassadrice voor campagne tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Ik deed het ook al onbewust” (07/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘We Zien U’ is een nieuwe campagne van Vlaams minister Zuhal Demir (43) tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag. Seksuologe Lotte Vanwezemael (31) is ambassadrice. In ‘De tafel van Gert' licht ze toe wat de campagne inhoudt en welke acties ze voeren. [naar artikel]


8. Lotte Vanwezemael is ambassadrice van actie tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag: “Ik deed het ook al onbewust” (07/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

‘We Zien U’ is een nieuwe campagne van Vlaams minister Zuhal Demir (43) tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag. Seksuologe Lotte Vanwezemael (31) is ambassadrice. In ‘De tafel van Gert' licht ze toe wat de campagne inhoudt en welke acties ze voeren. [naar artikel]


9. Wat is de impact van een leven in de schaduw van een topsporter? Vanaf morgen komt u het te weten in ‘Uit De Schaduw’, onze gloednieuwe reeks (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Hoe is het om te leven in de schaduw van een topsporter? Hoe is het om altijd bekeken en benaderd te worden als vrouw van, broer van of lief van? Wat is de impact van een leven in de schaduw? Wat hebben ze moeten opofferen? [naar artikel]


10. Klacht die Lotte Vanwezemael indiende tegen 50 mannen wegens seksueel overschrijdend gedrag is geseponeerd (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Lotte Vanwezemael (29) diende twee jaar geleden een klacht in bij de politie nadat ze slachtoffer werd van seksueel overschrijdend gedrag. Dat maakte de seksuologe destijds zelf bekend via haar sociale media. Op dinsdag liet Vanwezemael weten dat de klacht geseponeerd werd wegens onvoldoende bewijs. “Blijkbaar waren de berichten en foto’s van 50 profielen niet genoeg.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!