LIVE (19u30). Wint Real Madrid ook op bezoek bij Almeria?

19/08/2023 - 00:25
"Real Madrid speelt ook op de tweede speeldag van La Liga buitenshuis. Nadat de Koninklijke vorig weekend in Bilbao won, wil het nu hetzelfde doen in Almeria. Lukt het Real zonder Courtois? Volg het op deze pagina!"

1. LIVE CELTA-REAL MADRID (21u30). Wint Real derde uitmatch op rij? (25/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Speeldag drie in de LaLiga betekent al de derde uitwedstrijd voor Real Madrid. Athletic Bilbao en Almeria gingen al voor de bijl. Celta ook? Volg het hieronder. [naar artikel]

2. LIVE REAL MADRID-ALMERIA (16u15). Rekent de Koninklijke makkelijk af met de hekkensluiter? (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Almeria, de laatste in de stand, lijkt op papier de ideale tegenstander om opnieuw vertrouwen te tanken. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. Almeria van Largie Ramazani niet opgewassen tegen Real Madrid en Jude Bellingham (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid is op de tweede speeldag in La Liga met 1-2 gaan winnen bij Almeria. Jude Bellingham was met twee doelpunten de grote uitblinker. Largie Ramazani werd na een uur naar de kant gehaald bij Almeria. [naar artikel]

4. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Largie Ramazani stunt: Belgische aanvaller scoort al na minuut één in Bernabeu (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

5. Real wint met 4-2 van Almeria dankzij hattrick van Benzema, assist voor Ramazani bij de bezoekers (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid, met Thibaut Courtois opnieuw onder de lat, heeft vlot de maat genomen van laagvlieger Almeria. Het werd 4-2 dankzij een hattrick van Karim Benzema voor de rust en een treffer van Rodrygo vroeg in de tweede helft. Real nadert zo tot op acht punten van leider Barcelona, dat later vanavond nog Real Betis ontvangt. [naar artikel]

6. LIVE (19u30). Gaat Real Madrid winnen op het veld van Cádiz? (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

• LaLiga • Aftrap: 19u30 • Estadio Nuevo Mirandilla • Real is al kampioen [naar artikel]

7. LA LIGA. Real Madrid kruipt door oog van de naald tegen hekkensluiter Almeria en scorende Ramazani (21/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zich zondagnamiddag op de 21e speeldag in La Liga voorbij rode lantaarn Almeria geknokt. De Koninklijke haalde een dubbele achterstand halfweg nog op en won met 3-2. [naar artikel]

8. LIVE REAL-ALMERIA. 4-1 voor de thuisploeg na onder meer hattrick van Benzema, wat doet Almeria nog? (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Koninklijke heeft wat goed te maken na de pijnlijke 4-2 tegen subtopper Girona en die boodschap hebben ze in Madrid duidelijk begrepen. Voor de rust stond Real al op een geruststellende 3-1-voorsprong dankzij een hattrick van Benzema. Voor Almeria milderde Lazaro tot 3-1. Na de rust zorgde Rodrygo met een heerlijke actie voor de geruststellende 4-1. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

9. LIVE: Largie Ramazani opent al na 1 minuut de score tegen Real Madrid (21/01/2024 - Sporza)

In Spanje blijft het erg spannend aan de top. Real Madrid ontvangt vanmiddag Almeria. Volg hier het scoreverloop. [naar artikel]

10. LIVE. Real Madrid, met Eden Hazard op de bank, komt al snel op voorsprong op bezoek bij Cadiz (15/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE: Largie Ramazani opent al na 1 minuut de score tegen Real Madrid, thuisploeg haalt 0-2 op (21/01/2024 - Sporza)

12. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Carvajal met winner in minuut 99 nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid is na een zotte wedstrijd weer de leider in La Liga. Maar thuis tegen rode lantaarn Almeria liep dat alles behalve van een leien dakje. Na 38 seconden al scoorde Largie Ramazani, Belgische flankaanvaller met Burundese roots. Vlak voor de pauze werd het 0-2, waarna Real in minuut 99 nog de winner vond. Niet nadat een goal van Almeria nog afgekeurd werd en de 2-2 van Vinicius controversieel tot stand kwam. Girona speelt later op de avond nog tegen Sevilla. [naar artikel]

De Koninklijke heeft wat goed te maken na de pijnlijke 4-2 tegen subtopper Girona en die boodschap hebben ze in Madrid duidelijk begrepen. Voor de rust stond Real al op een geruststellende 3-1-voorsprong dankzij een hattrick van Benzema. Voor Almeria milderde Lazaro tot 3-1. Na de rust zorgde Rodrygo met een heerlijke actie voor de geruststellende 4-1, maar opnieuw milderden de bezoekers via Robertone. Volg de wedstrijd hier live! [naar artikel]

14. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Real tegen rode lantaarn op dubbele achterstand na Belgische goal van Largie Ramazani na 38 seconden! (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Real Madrid heeft iets goed te maken na de pijnlijke bekerexit van afgelopen donderdag bij buur Atlético. Maar ook tegen de laatste in de stand, Almeria, ging het in de eerste helft volledig mis. Al in de eerste minuut scoorde Largie Ramazani, Belg met Burundese roots, en vlak voor de pauze maakte de rode lantaarn er 0-2 van. Trekt Real de scheve situatie nog recht? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

15. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Vinicius met gelijkmaker nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

16. LIVE: Largie Ramazani opent al na 1 minuut de score tegen Real Madrid, thuisploeg komt weer in de match (21/01/2024 - Sporza)

17. Real Madrid gaat pas in de 99e minuut op en over rode lantaarn Almeria (21/01/2024 - Sporza)

In La Liga heeft het Real Madrid bloed, zweet en tranen gekost om de volle buit te pakken tegen Almeria. De hekkensluiter stond halfweg 0-2 voor, maar kraakte in het tweede bedrijf. Jammer voor Largie Ramazani, die in de openingsminuut op Bernabeu had gescoord. [naar artikel]

18. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Bellingham vindt aansluiting nadat Ramazani al na 38 seconden voor Belgische goal zorgde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE REAL MADRID-ALMERIA. Vinicius met controversiële gelijkmaker nadat Belgische aanvaller Ramazani al na 38 seconden scoorde (21/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE GIRONA-REAL MADRID (18u30). Wint de Koninklijke op bezoek bij revelatie Girona? (30/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een lastige uitwedstrijd vandaag voor Real Madrid in de Spaanse competitie. De Koninklijke moet op bezoek bij Girona, de revelatie van het seizoensbegin. De thuisploeg draait mee bovenin met 19 op 21. Volg de match in onderstaande liveblog. [naar artikel]

21. LIVE (19u30). Pakt Real Madrid met Spaanse supercup eerste prijs van het seizoen? (16/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Spaanse supercup • Aftrap: 19u30 • King Fahd International Stadium (Saoedi-Arabië) • Krijgt Eden Hazard speelminuten bij Real? [naar artikel]

22. Hattrickheld Benzema loodst Real Madrid met drie goals in eerste helft voorbij laagvlieger Almeria (29/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft zaterdagavond met 4-2 gewonnen van Almeria. Al in de eerste helft was het zaakje beklonken na een hattrick van Karim Benzema. Eden Hazard zat na zijn enkelklachten opnieuw in de selectie bij de Koninklijke, maar was geen invalbeurt gegund. Thibaut Courtois stond wel in de basis. [naar artikel]

23. LIVE REAL MADRID-VALLECANO (19u30). Real spaart Vini Jr (kniepijn) en laat Braziliaan na racisme-episode tegen Valencia uit wedstrijdkern (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Spaanse landstitel is gaan vliegen, maar Real Madrid is wel nog in een gevecht om de tweede plaats verwikkeld met stadsrivaal Atlético. Houden Thibaut Courtois en co de drie punten thuis tegen Vallecano? Volg de wedstrijd op deze pagina. [naar artikel]

24. Almeria en jonge Belg Ramazani maken het Real Madrid knap lastig, Eden Hazard krijgt iets meer dan een halfuur (15/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Real Madrid heeft niet zonder slag of stoot de drie punten behaald bij Almeria. De promovendus kwam al na een handvol minuten op voorsprong dankzij onze landgenoot Ramazani. De Madrilenen stelden pas in de tweede helft orde op zaken via Vazquez en Alaba. Alsnog een goede competitiestart voor Real, waar Eden Hazard iets meer dan een halfuur mocht opdraven. [naar artikel]

25. LIVE REAL MADRID-VALLECANO (19u30). Houdt Courtois z'n netten schoon? (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)