Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dronken gasten plassen tegen combi na verjaardagsfeest Van Quickenborne: “Minister heeft niets gezien en keurt gedrag af”

23/08/2023 - 19:43
"Het parket is een onderzoek voor smaad aan de politie gestart. Drie dronken gasten plasten op maandag 14 augustus tegen een combi, na een verjaardagsfeest bij de 50-jarige vicepremier en federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) thuis. “De minister heeft het incident niet gezien en was er geen getuige van”, bevestigen parket en politie. Bij de politievakbond NSPV hebben ze het al over het ‘Watergate schandaal’. Klinkt grappig, maar er is vooral veel verontwaardiging. “We hebben daar dag en nacht gestaan om hem te beschermen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dronken gasten plassen tegen combi na verjaardagsfeest Van Quickenborne: “Minister heeft niets gezien en keurt gedrag af” (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het parket is een onderzoek voor smaad aan de politie gestart. Drie dronken gasten plasten op maandag 14 augustus tegen een combi, na een verjaardagsfeest bij de 50-jarige vicepremier en federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) thuis. “De minister heeft het incident niet gezien en was er geen getuige van”, bevestigen parket en politie. Bij de politievakbond NSPV hebben ze het al over het ‘Watergate schandaal’. Klinkt grappig, maar er is vooral veel verontwaardiging. “We hebben daar dag en nacht gestaan om hem te beschermen.” [naar artikel]


2. Dronken gasten plassen tegen combi tijdens verjaardagsfeest Van Quickenborne: “Een vuistslag voor onze politiemensen” (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het parket is een onderzoek voor smaad aan de politie gestart. Drie dronken gasten plasten op maandag 14 augustus tegen een combi, op een verjaardagsfeest bij vicepremier en federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) thuis. “De minister stond er niét op te kijken, hij was er op dat moment niet bij”, klinkt het op het kabinet Justitie. Bij de politievakbond NVSP hebben ze het al over het ‘Watergate schandaal’. Klinkt grappig, maar er is vooral veel verontwaardiging. “We hebben daar dag en nacht gestaan om hem te beschermen.” [naar artikel]


3. Parket start onderzoek nadat dronken gasten tijdens verjaardagsfeestje Van Quickenborne tegen politiecombi plassen (23/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Een feestje bij de jarige Van Quickenborne thuis is danig uit de hand gelopen. Drie dronken gasten van de justitieminister plasten er op 14?augustus tegen de politiecombi die aan de villa geparkeerd stond ter afschrikking van potentiële ontvoerders en andere bedreigers van de minister. Het parket bevestigt dat er een onderzoek is gestart voor smaad aan de politie. [naar artikel]


4. Dronken gasten plassen tegen politiecombi tijdens verjaardagsparty Van Quickenborne: “We zijn gedegouteerd” (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het parket is een onderzoek voor smaad aan de politie gestart. De reden: drie dronken gasten plasten op maandag 14 augustus tegen een politiecombi, op een verjaardagsfeestje bij vicepremier en federaal minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) thuis. [naar artikel]


5. Parket start onderzoek naar dronken gasten die plassen tegen politiecombi tijdens feestje Van Quickenborne (23/08/2023 - De Tijd)

19:53 Het parket van West-Vlaanderen is een onderzoek gestart naar enkele gasten die op een verjaardagsfeest van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne tegen een politiecombi zouden hebben geplast. ... [naar artikel]


6. Minister Van Quickenborne wordt donderdag in Kamercommissie Justitie verwacht voor uitleg over incident op zijn verjaardagsfeest (05/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Minister Van Quickenborne moet donderdag uitleg geven in Kamercommissie Justitie over incident op verjaardagsfeest (05/09/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Drie keer plassen tegen combi en in de combi gaan zitten: wat is er nu precies te zien op de beelden van het feest bij minister Van Quickenborne?  (04/09/2023 - VRT NWS)

Het incident waarbij tijdens een feest bij minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) thuis geplast wordt tegen een politiecombi, is niet het enige incident die avond en nacht. Dat blijkt uit het onderzoek van de beelden van de politiecamera's die opgesteld staan in de straat waar de minister woont en dat wordt ons door verschillende bronnen bevestigd. Ook de minister zelf komt in beeld. Maar wat is er nu precies te zien op die beelden? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!