Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

Pommelien Thijs is de populairste Belg op van de zomer op Spotify, ook andere landgenoot haalt de top 20

24/08/2023 - 11:15
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pommelien Thijs is de populairste Belg op van de zomer op Spotify, ook andere landgenoot haalt de top 20 (24/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. Pommelien Thijs: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (02/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Pommelien Thijs, grote winnaar van de MIA’s: ‘Mijn vriendinnen zeggen weleens: zijn we nu met business-Pommelien aan het praten?’ (25/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Spotify kroont Pommelien Thijs tot favoriete Belg van de zomer (24/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het gaat hard voor Pommelien Thijs (22). Na haar overwinning in ‘Zomerhit’ staat haar single ‘Erop of eronder’ opnieuw op nummer één in de Ultratop 50, net als haar album ‘Per ongeluk’. En ook op Spotify is de zangeres razend populair. Volgens het streamingplatform is ze de populairste Belg deze zomer. [naar artikel]


5. Spotify ‘Wrapped’ is terug: Pommelien Thijs, Taylor Swift en ‘De Kroongetuigen’ op één in België (29/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag onthult Spotify haar ‘Wrapped 2023'-campagne en zo ook de topartiesten, nummers, albums en podcasts die bepaalden hoe meer dan 574 miljoen mensen over de hele wereld dit jaar luisterden. Taylor Swift en Miley Cyrus komen als winnaars uit de bus. Globaal gezien is Lost Frequencies de hoogst scorende Belgische artiest, maar ook Damso, Hamza, Metejoor en Pommelien Thijs behaalden een belangrijke overwinning. Ook de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ staat op één. [naar artikel]


6. Taylor Swift, Miley Cyrus en Pommelien Thijs: naar deze artiesten hebben we in 2023 het vaakst geluisterd via Spotify (29/11/2023 - VRT NWS)

Hij is er al voor het 9e jaar op rij: de "Spotify Wrapped", het persoonlijke jaaroverzicht van streamingdienst Spotify met de nummers waar jij het meest naar geluisterd hebt. Eén constante in de statistieken: 2023 was het jaar van de vrouwen, met Taylor Swift en Miley Cyrus als absolute topfavorieten, in België en wereldwijd. Ook Pommelien Thijs en Lost Frequencies doen het opvallend goed. [naar artikel]


7. Daar is Spotify Wrapped weer: we luisterden dit jaar het meest naar Taylor Swift, Pommelien Thijs en Lost Frequencies (29/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Muziekstreamingdienst Spotify heeft zijn ‘Wrapped’-lijst klaar, waarin gebruikers hun meest beluisterde artiesten, nummers en genres kunnen terugvinden. Taylor Swift is daarbij de meest gestreamde artiest wereldwijd, met liefst 26,1 miljard wereldwijde streams. [naar artikel]


8. Daar is Spotify ‘Wrapped’ weer: Pommelien Thijs, Taylor Swift en ‘De kroongetuigen’ bovenaan in België (29/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Ultratop publiceert jaarlijsten: Pommelien, Camille en Metejoor zijn populairste artiesten (07/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nu het muzikale jaar 2023 al enkele dagen achter ons ligt, publiceerde Ultratop haar jaarlijsten met daarin de meest populaire muziek van 2023. Pommelien Thijs pronkt met haar album ‘Per ongeluk’ op de eerste plaats, gevolgd door ‘#LikeMe’-collega Camille met ‘SOS’. Ook Metejoor staat twee keer in de lijst van populairste albums van 2023. [naar artikel]


10. FC Barcelona sluit sponsordeal met Spotify en speelt binnenkort in het Spotify Camp Nou (15/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

FC Barcelona heeft een sponsorovereenkomst gesloten met het Zweedse audiostreamingbedrijf Spotify. Het logo van Spotify zal de volgende vier seizoenen op de shirts van Barça prijken, terwijl ook het stadion Camp Nou wordt omgedoopt tot Spotify Camp Nou. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!