Onder meer dankzij de nieuwe opleiding toegepaste psychologie stijgt het aantal studenten in de campus Vilderstraat. De PXL-cateringbrigade laat daarom een foodtruck aanrukken en vormt enkele klaslokalen om zodat de lunch toch vlot kan verlopen. “We serveren in de foodtruck op Libanese keuken geïnspireerde schotels”, zegt hoofd van PXL-catering Rudy Rampelberg. [naar artikel]
50.000 euro. Dat bedrag staat vanavond op het spel in 'Mijn keuken mijn restaurant'. Na een uitputtingsslag van enkele maanden kruisen twee duo's in de finale de koksmessen: liefhebbers van de verfijnde Turkse keuken Lorenzo en Ayse, en de vegetarische tweelingzusjes Jasmina en Deborah. Wij nemen alvast onze keukenweegschaal om hun kansen tegen elkaar af te wegen. [naar artikel]
De kogel is door de kerk, na lang wikken en wegen heeft VTM besloten toch een ‘restaurant-fase’ op te nemen in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. Door... [naar artikel]
Met de hakken over de sloot won de tweeling Deborah en Jasmina de tweede battle van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’. De zussen... [naar artikel]
Gepassioneerd door de Italiaanse keuken openen Claudia en haar vader Pino Guarraci pal in de cité van Waterschei op 22 januari hun eigen restaurant. Het succesvolle duo mag dan wel net de finale van het VTM-programma Mijn Keuken Mijn Restaurant gemist hebben, culinaire topkwaliteit blijft hun hoogste goed. [naar artikel]
Een op de drie foodtrucks en eetkramen zijn niet in orde met de voedselveiligheid. Dat blijkt uit cijfers die CD&V heeft opgevraagd bij het FAVV [naar artikel]
Een op de drie foodtrucks en eetkramen zijn niet in orde met de voedselveiligheid. Dat blijkt uit cijfers die CD&V heeft opgevraagd bij het FAVV [naar artikel]
Een op de drie foodtrucks en eetkramen zijn niet in orde met de voedselveiligheid. Dat blijkt uit cijfers die CD&V heeft opgevraagd bij het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen), zo bericht VTM Nieuws vrijdag. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.