In overleg met het FAVV haalt de Colruyt Group focaccia van twee merken uit de verkoop omdat het product mogelijk listeria bevat. Op zaterdag deden ook supermarktketens Carrefour en Delhaize dat. [naar artikel]
Ook de geitenkaas van het merk Carrefour worden teruggeroepen wegens de aanwezigheid van de listeria-bacterie. Dat meldt het federaal voedselveiligheidsagentschap (FAVV). Eerder werd de geitenkaas van Delhaize, Bettine en Centurion al teruggeroepen. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij minestrone met focaccia. [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag maakt hij minestrone met focaccia. [naar artikel]
Drie doe-het-zelfbroodrecepten voor wie graag bakkertje speelt en met bloem stuift. Ze zijn 99% foolproof, en loopt het toch ergens mis, dan zal het resultaat nog altijd heerlijk zijn. Niemand hoeft te weten dat het er een tikje rustieker uitziet dan gepland. tekst en foto’s BURP [naar artikel]
Een strand op Sierra Leone, Disneyland of Rock Werchter. Iedereen heeft wel een andere plek waar hij naartoe wil eens corona ons verlaten heeft. Aan de acht resterende bakkers van Bake Off Vlaanderen om die droomplekken woensdag te vereeuwigen in een spektakelstuk. Verder staan er donuts en focaccia op het menu van deze hipster-aflevering. Omdat een buitenkeuken het nieuwe statussymbool voor de hippe vogel is, verlaten de bakkers de tent zelfs even voor de technische proef. Het Italiaanse brood moet namelijk in een houtgestookte oven bereid worden. “Het wordt Bake Off meets Grill Masters”, volgens presentator Wim Opbrouck. [naar artikel]
“Als ik uiteten ga, wil ik niet op mijn ongemak zijn. Het liefst is de sfeer los, en de keuze aan eten zo breed mogelijk.” Birgit Van Mol neemt deze zomer opnieuw een kijkje in de vakantiehuizen van BV’s, maar waar komt de presentatrice zelf op culinair vlak tot rust? Ze deelt haar zeven favoriete eetadresjes. “Hier moet je de Indonesische kroepoek nemen. Die is verslavend lekker!” [naar artikel]
Wat tomaten, bloem en hun typische kruiden: in Italië toveren ze met de meest eenvoudige ingrediënten fantastische gerechten op tafel. Om je daarbij te helpen, deelt de Siciliaanse chef Peppe Giacomazza zijn tips en tricks om een heerlijk zomerse focaccia te bakken. [naar artikel]
Supermarktbedrijf Cora roept focaccia’s van het merk Jacquet terug omdat er mogelijk stukjes glas aanwezig zijn. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.