Manchester United kon zaterdag na drie opeenvolgende nederlagen nog eens winnen en dat kwam goed uit, want manager Erik ten Hag had spelers, staf en familie daags nadien uitgenodigd voor een barbecue. Niet op de gastenlijst: Jadon Sancho. De winger ligt overhoop met Ten Hag en is zelfs niet meer welkom in de eetzaal van de A-ploeg. [naar artikel]
De barbecue halen we met plezier boven wanneer de zon schijnt, maar toch vloeken we er allemaal wel eens op wanneer we hem niet makkelijk aankrijgen. Heb je daar krantenpapier voor nodig? Ben je beter af met houtskool of briketten? En moet je de kolen nog eens bijvullen tijdens het bakken? Barbecuemeester Peter De Clercq geeft een antwoord op al je vragen en zorgt ervoor dat je de vlam vanaf nu altijd aangewakkerd krijgt. “Gebruik nooit chemische aanmaakblokjes!” [naar artikel]
Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) komt dinsdag met een reeks tips in verband met voedselbereiding tijdens de hittegolf. Want overal te lande worden dezer dagen de barbecuestellen buiten gehaald om voedsel in open lucht te bereiden. Dat vergt echter bepaalde maatregelen om ziektes te voorkomen. [naar artikel]
De Senioren van Borgloon genoten van de jaarlijkse barbecue, die ook dit jaar werd georganiseerd in zaal De Linde. [naar artikel]
Liefhebbers van een barbecue zijn vrijdag 11 augustus welkom in Het Beverbeek, het nieuwe buurtrestaurant in de wijk Poels. [naar artikel]
Op woensdag 15 augustus hield de duivenmaatschappij De Vrede Tongeren haar jaarlijkse grote barbecue in het schutterslokaal in Rijkhoven. Met maar liefst 140 inschrijvingen was de opkomst voor de barbecue groot. De sfeer zat er dan ook goed in. [naar artikel]
Anders Jong heeft op 19 augustus een coronaproof barbecue georganiseerd voor de leden. [naar artikel]
Na twee jaar onderbreking door corona, organiseerde KVG Bocholt-Bree, de Katholieke Vereniging Gehandicapten, opnieuw een barbecue voor haar leden. Op zondag 29 mei was het verzamelen geblazen in zaal Jan van Abroek in Bree. [naar artikel]
Door juist te eten, win je vijftien gezonde levensjaren. Geen oneliner van een dieetgoeroe met een hocuspocus-dieet, maar de woorden van Michaël Sels, hoofddiëtist van het UZA. Hij vraagt om meer groenten en fruit te eten en voldoende water te drinken. Zo kun je kanker vermijden, schrijft hij in zijn boek Lekker Lang Leven. [naar artikel]
Het weegt anderhalve kilo, telt twee miljoen unieke bacteriën en bepaalt ons doen en laten wellicht veel meer dan gedacht. Onze darmflora is een van de populairste onderzoeksdomeinen van de laatste jaren. ‘We zijn meer microbiologie dan mens.’ [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.