Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

▶ Dirk De Wachter in ‘Het inzicht’: ‘Als we nooit ongelukkig waren, dan zou de liefde niet bestaan’

03/10/2023 - 06:29
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ▶ Dirk De Wachter in ‘Het inzicht’: ‘Als we nooit ongelukkig waren, dan zou de liefde niet bestaan’ (03/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Waarom de Belgisch-Amerikaanse therapeute Esther Perel zo hot is: ‘Het was inzicht na inzicht na inzicht’ (21/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Psychiater Dirk De Wachter over de kunst van het ongelukkig zijn: “Zonder lastigheid in het leven, is er geen liefde” (03/10/2019 - VRT NWS)

Dirk De Wachter heeft een nieuw boek. “De kunst van het ongelukkig zijn” is een goed doordacht pleidooi geworden van wat intussen zowat het mantra is geworden van de bekende psychiater. Er is niets mis met een beetje ongelukkig zijn, laten we de gewonigheid van het leven omarmen. “We moeten elkaar wat meer vastpakken”, zegt hij in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]


4. Dirk De Wachter in gesprek met Fleur van Groningen: ‘Die ontdekking bracht mij veel inzicht in waarom ik bepaalde dingen denk of voel’ (05/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ‘Die ontdekking bracht mij veel inzicht in waarom ik bepaalde dingen denk’: lees de gesprekken die Dirk De Wachter deze zomer voerde (26/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. ▶ Dirk De Wachter in ‘Het inzicht’: ‘Ik ben zeer kritisch over het ikkige van deze wereld’ (03/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Als we nooit ongelukkig waren, zou de liefde niet bestaan’: (her)beluister nu deze tien cruciale inzichten (28/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. De 16 vragen van De Wachter aan De Wachter: "Ik erger me aan mensen die alles fantastisch vinden” (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat we hem op een dag z'n eigen vragen zouden voorleggen: nee, dat had Dirk De Wachter niet zien aankomen. Bij deze. Vier keer zal hij het in z’n antwoorden over ‘chance’ hebben: het ongelooflijk grote geluk dat hij had om bij z'n geboorte een goed lotje te trekken. “Er zijn in het leven maar twee dingen waar ik echt voor gekózen heb. Mijn job als psychiater. En mijn vrouw. Ik ben zwaar voor haar gegaan.” [naar artikel]


9. Dirk De Wachter pleit ervoor ongeluk niet langer onder te brengen bij de therapeut: “Ongelukkig zijn hoort erbij” (30/03/2019 - De Morgen)

De Vlaamse psychiater Dirk De Wachter ziet in onze maatschappij een onwil verdriet onder ogen te zien. Hij pleit er in een interview met onze Nederlandse collega’s van de Volkskrant voor elkaar meer tot steun te zijn en ongeluk niet langer onder te brengen bij de therapeut.  [naar artikel]


10. ‘Wat is er mis met ongelukkig zijn? Ongelukkig zijn, is ook een deel van het leven’ (18/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!