Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
Vandaag gaat de Week van de steak-friet van start, georganiseerd door VLAM voor de zevende keer. Nog tot en met 13 oktober zet de organisatie het populaire gerecht met vlees van bij ons in de kijker. HLN-foodie en grote steak-frietliefhebber Stijn Baert ging 7 maanden lang voor HLN op zoek naar de meest smakelijke versie van het gerecht. Als je geen tijd hebt om het zelf te maken, waar schuif je dan het liefst je voeten onder tafel voor de beste biefstuk? “Duurder blijkt écht niet altijd beter te zijn.” [naar artikel]
Niet de chef-koks of andere professionals kiezen bij TripAdvisor welk restaurant tot het beste van 2016 wordt gekroond, maar wel de gewone klanten. Die zetten dit jaar het Baskische driesterrenrestaurant van chef-kok Martín Berasategui op één. Daarvoor werden alle recensies en uitgedeelde sterren samengeteld. Kom hier te weten wie er nog allemaal de top tien in fine dining haalde. Jammer genoeg is er geen enkel Belgisch restaurant in de ranglijst te bespeuren. [naar artikel]
Naar jaarlijkse gewoonte vraagt reissite Tripadvisor aan bezoekers om te stemmen op hun favoriete restaurant in Europa. Op basis daarvan wordt een lijst met de beste adresjes voor foodies samengesteld. Een overzicht van de top 25. Watertanden toegestaan! [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste restaurant in Vlaanderen volgens de culinaire gids Gault&Millau. De editie voor 2017 bevat weinig verrassingen in de hoogste regionen, waar onder meer Hertog Jan een half puntje hoger scoort dan vorig jaar. Tim Boury van restaurant Boury in Roeselare krijgt de titel van 'Chef van het Jaar'. [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Hof Van Cleve is opnieuw verkozen tot het beste restaurant van België volgens de culinaire gids Gault&Millau. Het Gebaar en 't Zilte in Antwerpen krijgen een score van 18, The Jane van Sergio Herman en Nick Bril haalt 17 en krijgt een derde koksmuts. Bekijk in onderstaande kaart hoe de andere restaurants in onze provincie scoren. [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste restaurant in Vlaanderen volgens de culinaire gids Gault&Millau. De editie voor 2017 bevat weinig verrassingen in de hoogste regionen, waar onder meer Hertog Jan een half puntje hoger scoort dan vorig jaar. Tim Boury van restaurant Boury in Roeselare krijgt de titel van 'Chef van het Jaar'. [naar artikel]
Würst, de hotdogzaak van Jeroen Meus, opent woensdag zijn deuren in de Maalderijstraat – tussen de Handschoenmarkt en de Grote Markt. De tv-kok is in de wolken over zijn Antwerpse filiaal en heeft in ’t Stad ook verschillende favorieten als het op eten aankomt. Dit zijn volgens hem de beste restaurants van Antwerpen. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.