Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve opnieuw het beste restaurant in Vlaanderen volgens de restaurantgids Gault&Millau. Vanmiddag werden... [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
Prijzen alom weer, eens Gault&Millau zijn nieuwe restaurantgids aankondigt en uitbrengt. Het is altijd uitkijken naar de scores op 20 voor de bezochte restaurants en natuurlijk ook uitkijken naar de prijswinnende chefs en restaurants. Het is Nuance in Duffel dat de Chef van het Jaar levert en Hof van Cleve en Bon Bon blijven de allerbeste restaurants van het land, volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Elk jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de publicatie van de culinaire gids van Gault & Millau. Door de restauranthouders zelf, maar ook door culinaire fijnproevers die op zoek zijn naar nieuwe adresjes. Op deze kaart vindt u de beste restaurants van het moment. [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag... [naar artikel]
Volgens Gault&Millau is Boury het beste restaurant van België en Luxemburg. Dat werd zonet bekendgemaakt op de 21ste editie van de prestigieuze gids. Het Hof van Cleve van Peter Goossens krijgt voor het eerst in bijna 20 jaar geen score. Ontdek hieronder alle restaurants in jouw buurt en bekijk de topscores van 16 of meer op een kaart. [naar artikel]
De zestiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat dit jaar meer dan 1.400 adressen, waaronder 240 nieuwe restaurants en POP-zaken. Bekijk onderaan dit artikel de lijst met alle adressen in uw buurt. [naar artikel]
Vanmiddag is de jubileumeditie van de Gault&Millau Gids voorgesteld. In de gids krijgen 87 Limburgse restaurants een score van minstens 12 op 20. Jo Grootaers van het Tongerse Altermezzo werd bekroond tot Jonge Chef van het Jaar voor Vlaanderen. Restaurant De stadt van Luijck in Sint-Truiden is dan weer de Vlaamse Ontdekking van het Jaar volgens de restaurantgids. [naar artikel]
De nieuwe Gault&Millau-gids is voorgesteld, en dat is voor wie van lekker tafelen houdt hét sein om op zoek te gaan naar nieuwe restaurants in de buurt die de moeite waard zijn. Wij helpen daar graag een handje bij met dit overzicht. [naar artikel]
Naar jaarlijkse traditie heeft de redactie van de Gault&Millau Gids weer punten en koksmutsen uitgedeeld. Anonieme inspecteurs hebben afgelopen jaar een recordaantal van 1.400 eetadressen restaurants bezocht en gerecenseerd in België en Luxemburg. Drie Limburgse restaurants kregen er nog een thematische trofee erbovenop: De Gebrande Winning in Sint-Truiden, Le 54 in Tongeren en Peppe’s in Genk. [naar artikel]
De zeventiende editie van de gastronomische gids Gault&Millau wordt maandagnamiddag voorgesteld in de AED Studios in Lint. De gids bekroont elk jaar de beste restaurants. Volg hier welke zaken uit de regio dit jaar in de prijzen vallen. [naar artikel]
De nieuwe Gault&Millau-gids is voorgesteld, en dat is voor wie van lekker tafelen houdt hét sein om op zoek te gaan naar nieuwe restaurants in de buurt die de moeite waard zijn. Wij helpen daar graag een handje bij met dit overzicht. [naar artikel]
De vijftiende editie van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bevat 1.280 adressen, waaronder 130 nieuwe. Bekijk hier de kaart met alle adressen in uw buurt. [naar artikel]
De nieuwe versie van de bekende restaurantgids Gault & Millau is bekend. Op deze kaart vind je in een oogopslag de crème de la crème in onze contreien. [naar artikel]
Het gastronomische instituut Gault&Millau heeft haar jaarlijkse prijzen bekendgemaakt en scores op 20 uitgedeeld aan de restaurants in ons land. De prijsuitreiking had heel wat lekkers voor de provincie Antwerpen. [naar artikel]
Het gastronomische instituut Gault&Millau maakt deze namiddag de jaarlijkse prijzen en scores (op 20) bekend. Vorig jaar had de prijsuitreiking heel wat lekkers in petto voor de restaurants in de provincie Antwerpen. Is dat vandaag ook zo? Volg het hier! [naar artikel]
Ons land heeft een nieuwe Chef van het Jaar: David Martin van restaurant La Paix in Anderlecht kreeg de prestigieuze Gault&Millau-prijs vanmiddag in ontvangst. Beste restaurant van Vlaanderen is opnieuw Hof van Cleve, sterrenchef Peter Goossens krijgt de topscore van 19,5 op 20 voor het zestiende jaar op rij. En voor het eerst telt ook Wallonië een restaurant met het maximum van vijf koksmutsen. Ontdek hier welke restaurants in jouw buurt in de gids staan. [naar artikel]
16:04 De nieuwe restaurantgids van Gault&Millau roept Hof van Cleve en Bon-Bon uit tot beste restaurants van België. [naar artikel]
Christophe Pauly van Le Coq aux Champs in Soheit-Tinlot, is uitgeroepen tot "Chef van het jaar 2021" volgens Gault-Millau. Want ook in dit voor restaurants erg moeilijke corona-jaar komt hij uit: de nieuwe gids van Gault&Millau. Vaste waarden Bon-Bon uit Sint-Pieters-Woluwe en Hof van Cleve uit Kruisem behouden hun topscore van 19,5 op 20. "Dé Nieuwkomer van het jaar", met een score van 16/20, is Le Pristine van Sergio Herman in Antwerpen. In dat artikel ontdekt u alle Belgische toprestaurants volgens Gault&Millau. [naar artikel]
Thierry Theys van Nuance in Duffel is door restaurantgids Gault&Millau bekroond tot Chef van het Jaar 2022. Vanmiddag werd de negentiende editie van de Gault&Millau opnieuw digitaal voorgesteld. Bekijk alle restaurants met een score van 17 of meer hier op de kaart of in de tabel iets verder. Je vindt ook alle opgenomen restaurants in jouw provincie op de kaart. Helemaal onderaan gieten we alle door de gids opgenomen restaurants van Vlaanderen en Brussel in een overzichtstabel. [naar artikel]
Dat Tomorrowland één groot culinair feest was, moeten we waarschijnlijk niet meer vertellen. En dat is niet alleen de festivalganger opgevallen, want ook een team inspecteurs van de restaurantgids Gault&Millau was aanwezig om te proeven bij alle foodstanden. De gids reikt daarbij 5 awards uit aan de beste restaurantconcepten. Het beste nieuws? Je kan het hele jaar door bij die restaurants zelf een tafel boeken. Dit zijn de adresjes én zoveel betaal je er voor een etentje. [naar artikel]
Restaurantgids Gault&Millau heeft maandag de gids voor 2023 voorgesteld. Bovenaan het lijstje - met de hoogste scores - prijken restaurants als Hof van Cleve en The Jane. Maar wat kost een menu bij de crème de la crème van de horeca en wat krijg je ervoor? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.