Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Scherpe Castagne blikt terug op affaire-Courtois: “Het zou raar zijn mocht Thibaut terugkomen alsof er niets gebeurd is...”

10/10/2023 - 07:08
"“Offer je de groep op voor één speler?” In een uitgebreid interview met het Franstalige ‘Le Soir’ neemt Timothy Castagne (27) geen blad voor de mond. Niet in het minst over de aanvoerdersrel met Thibaut Courtois. “Hij speelde met de pers en dat hadden we niet nodig.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Scherpe Castagne blikt terug op affaire-Courtois: “Het zou raar zijn mocht Thibaut terugkomen alsof er niets gebeurd is...” (10/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Offer je de groep op voor één speler?” In een uitgebreid interview met het Franstalige ‘Le Soir’ neemt Timothy Castagne (27) geen blad voor de mond. Niet in het minst over de aanvoerdersrel met Thibaut Courtois. “Hij speelde met de pers en dat hadden we niet nodig.” [naar artikel]


2. "Willen we deze groep Rode Duivels opofferen voor één speler?” Scherpe Castagne blikt terug op affaire-Courtois (10/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Offer je de groep op voor één speler?” In een uitgebreid interview met het Franstalige ‘Le Soir’ neemt Timothy Castagne (27) geen blad voor de mond. Niet in het minst over de aanvoerdersrel met Thibaut Courtois. “Hij speelde met de pers en dat hadden we niet nodig.” [naar artikel]


3. Timothy Castagne is niet mals voor Thibaut Courtois na heisa: “Willen we deze groep Rode Duivels opofferen voor één speler?” (10/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Straks spreekt Timothy Castagne (27) de verzamelde pers toe in het kamp van de Rode Duivels. De kans is groot dat de flankspeler dan vragen gaat krijgen over Thibaut Courtois (31). In een interview met ‘Le Soir’ is Castagne namelijk niet mals voor de doelman van Real Madrid. [naar artikel]


4. Timothy Castagne na kritiek op Thibaut Courtois: "Niet op vingers getikt, maar had het beter niet gedaan" (10/10/2023 - Sporza)

Timothy Castagne (27) heeft zich in een kranteninterview kritisch opgesteld in de affaire rond Thibaut Courtois (31) bij de Rode Duivels. De verdediger moest vandaag op het persmoment van de nationale ploeg het brandje blussen. "De timing was niet goed", zegt hij over zijn uitspraken. [naar artikel]


5. Wat zit er achter de uithaal van Timothy Castagne? Waarom de Rode Duivels Thibaut Courtois (voorlopig) niet missen (10/10/2023 - Het Belang van Limburg)

De zaak-Courtois is bij de Rode Duivels nog geen afgesloten hoofdstuk. In een fel interview met Le Soir was Timothy Castagne (27) messcherp voor de keeper die de nationale ploeg verliet toen hij de kapiteinsband niet kreeg. Een dag later betreurde de rechtsback de timing van zijn woorden, maar ze kwamen niet uit het niets. Voorlopig lukt het bij de nationale ploeg zonder de Real-doelman en Castagne was één van de “degradanten” die Courtois viseerde. [naar artikel]


6. Rode Duivel Timothy Castagne hekelt Thibaut Courtois eerst en belt hem nadien op (10/10/2023 - Het Belang van Limburg)

De zaak-Courtois is bij de Rode Duivels nog geen afgesloten hoofdstuk. In een fel interview met Le Soir was Timothy Castagne (27) messcherp voor de keeper die de nationale ploeg geblesseerd verliet toen hij de kapiteinsband niet kreeg. Een dag later betreurde de rechtsback de timing van zijn woorden. De ex-Genkie telefoneerde ook met Courtois. [naar artikel]


7. De wonderjaren van Thibaut Courtois: ‘Thibaut was groot, en hij had aanleg voor álles’ (03/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Verslag van Thibaut Courtois’ huwelijk: ‘Vreemd moment wanneer Thibaut het jawoord laat uitspreken door zijn vader’ (22/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!