Volgend jaar staat Tom E. (38) uit Lommel terecht voor het doden van stadsgenoot David Paul (41). Het slachtoffer stierf tien jaar geleden op een kamertje van het rendez-voushotel Casa-Blanca in Hechtel-Eksel, maar de beschuldigde was jarenlang op vrije voeten. [naar artikel]
In Tongeren gaat de assisenjury woensdag in beraad over Tom Erken (40), die beschuldigd wordt van de dood van horecaondernemer David Paul (41) in ‘lovehotel’ Casa-Blanca. Reconstructie van een hoogst ongewone avond in kamer 13. [naar artikel]
Antwerps horecaondernemer Bob Vandaele is op 63 jarige leeftijd overleden. Hij was de oprichter de befaamde feest- en concertzalen Paradox en Surplus, en eetcafé Ultimatum op de Grote Markt. [naar artikel]
Meer dan vijftig rijverboden, alleen al in 2012. Gelinkt aan 22 faillissementen. Verdacht van grootschalige witwaspraktijken. En deze week nog in de rechtbank voor het uiten van bedreigingen. Met Atila Usul heeft Tanja Dexters een omstreden zakenpartner aan boord van haar nieuwe Flamingo’s Bar op de Groenplaats. [naar artikel]
Een eigen horecazaak: het blijft de droom van veel jonge mensen. Er komt echter heel wat bij kijken. Je draagt niet alleen zorg voor je gasten en personeel, maar moet je daarnaast ook bekommeren om de administratieve rompslomp die een eigen zaak met zich meebrengt. Om je op de goeie weg te helpen, hebben we […] Het bericht 7 tips voor de beginnende horecaondernemer verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sinds Wim Van der Borght afgelopen zomer twee keer een granaat in zijn Grand Café Den Brandt kreeg, heeft hij voornamelijk gezwegen. Maar vandaag spreekt de horecaondernemer weer. Omdat het Grand Café in Wilrijk minstens een maand langer openblijft. Maar toch en vooral ook om het over die twee hoogst onverkwikkelijke incidenten te hebben. “Ik kan zoiets van me afzetten.” [naar artikel]
Sinds Wim Van der Borght afgelopen zomer twee keer een granaat in zijn Grand Café Den Brandt kreeg, heeft hij voornamelijk gezwegen. Maar vandaag spreekt de horecaondernemer weer. Omdat het Grand Café in Wilrijk minstens een maand langer openblijft. Maar toch en vooral ook om het over die twee hoogst onverkwikkelijke incidenten te hebben. “Ik kan zoiets van me afzetten.” [naar artikel]
1 miljoen euro omzet. Dat is het hallucinante bedrag dat de Antwerpse horecaondernemer Wim Van der Borght, eigenaar van liefst achttien zaken, de volgende drie weken in rook ziet opgaan. Om het verlies enigszins te beperken, turnt hij zijn eetgelegenheden om naar afhaalrestaurants en leveringsdiensten. “Als mens ben ik blij met de drastische maatregelen. Als horecaondernemer is het een drama.” [naar artikel]
Bistro Evarist, op de hoek van de Berlaarsestraat en de Arthur Vanderpoortenlaan in Lier, gaat vrijdag weer open. De zaakvoerders hielden zich in hun woonplaats Herenthout de voorbije drie maanden nuttig bezig als hulpverleners. [naar artikel]
Er circuleert een opmerkelijke open brief van Hannes Catanzaro (27) op sociale media. De in Kortrijk bekende horecaman roept de overheid op om jobstudenten niet af te remmen en het plafond van 475 uur prestaties per jaar op te heffen. “Want jobstudenten haken nu af, vooral omdat hun ouders anders kindergeld dreigen te verliezen. Het is een algemeen probleem in de horeca”, zegt Hannes, die steun krijgt van vicepremier en Kortrijkzaan Vincent Van Quickenborne (Open Vld). “Laat ons het maximum optrekken naar 600 uur per jaar.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.