Sporza

LIVE: Cercle Brugge smeert matig Gent vlak na rust achterstand aan

22/10/2023 - 18:01
"Afgaande op de posities in de stand spelen Cercle Brugge en AA Gent de topper van deze zondag. Nummer drie Gent heeft kunnen herbronnen en hoopt weer eens een zege te pakken, terwijl de interlandbreak voor Cercle minder gelegen kwam. Daar was het net weer beginnen draaien. Volg de wedstrijd hier vanaf 16u op de voet."

1. LIVE: Cercle Brugge smeert matig Gent vlak na rust achterstand aan (22/10/2023 - Sporza)

Afgaande op de posities in de stand spelen Cercle Brugge en AA Gent de topper van deze zondag. Nummer drie Gent heeft kunnen herbronnen en hoopt weer eens een zege te pakken, terwijl de interlandbreak voor Cercle minder gelegen kwam. Daar was het net weer beginnen draaien. Volg de wedstrijd hier vanaf 16u op de voet. [naar artikel]

2. Matig AA Gent buigt achterstand na rust om in 2-1- zege tegen Cercle Brugge (26/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Bloed, zweet en tranen. Het werd allesbehalve een makkelijke namiddag voor AA Gent tegen een verdienstelijk Cercle Brugge dat voor rust op voorsprong kwam toen Millan een elfmeter benutte. De Buffalo’s bakten er voor rust werkelijk niets van en haalden zich de woede van de thuisaanhang op de hals. Maar na de pauze zette de thuisploeg de scheve situatie alsnog recht dankzij doelpunten van De Sart en Lemajic. Sprankelen deed Gent nooit maar dankzij deze driepunter springt het wel naar de twaalfde stek in de rangschikking. [naar artikel]

3. LIVE: Matig Gent moet met tien man achterstand ophalen tegen Cercle (22/10/2023 - Sporza)

4. LIVE. Amallah scoort tweemaal vanop de stip voor Standard tegen matig Cercle Brugge (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Sclessin • Aftrap: 13u30 • Standard wacht nog op eerste zege [naar artikel]

5. LIVE CERCLE BRUGGE-KV KORTRIJK. Groen-zwart leidt oververdiend met 2-0 tegen een erg matig KV Kortrijk (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zowel Cercle Brugge als KV Kortrijk kunnen de punten gebruiken. Groen-zwart doet nog volop mee voor een ticket voor de Europe play-offs en KVK is nog steeds niet helemaal veilig. Cercle leidt voorlopig oververdiend met 2-0. Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. Cercle Brugge houdt zijn kansen op de Europe play-offs gaaf na een oververdiende 2-0-zege tegen een erg matig KV Kortrijk (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

De strijd om de achtste plaats blijft ongemeen spannend. Cercle Brugge klimt door een al bij al vrij makkelijke overwinning tegen een onkennelijk KV Kortrijk opnieuw over Anderlecht en Charleroi naar de ‘pole position’ voor het laatste ticket in de Europe play-offs. Anderlecht speelt morgen op Eupen, Charleroi vanavond in Westerlo. Somers opende de score voor Cercle en Ayase Ueda legde vanop elf meter de eindscore nog voor de pauze vast. De Japanner nadert in de topschuttersstand tot op één treffer van Vincent Janssen, Hugo Cuypers en Paul Onuachu. KV Kortrijk is nog steeds niet helemaal gered. [naar artikel]

7. RWDM boekt verdiende zege tegen matig Cercle Brugge (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Net als tegen Oud-Heverlee Leuven heeft RWDM een achterstand in de eerste helft omgebogen in een zege. Cercle Brugge leek kort na het halfuur een tweede keer op voorsprong te komen, maar het doelpunt van Alan Minda werd terecht afgekeurd voor handspel. De bezoekers gavcn zich volledig, maar keren met lege handen weer naar huis. [naar artikel]

8. Cercle Brugge smeert degradant Westerlo meteen nederlaag aan (06/08/2017 - Sporza)

Cercle Brugge heeft zijn start in 1B niet gemist. De fors veranderde ploeg haalde het op het veld van Westerlo, dat afgelopen seizoen degradeerde uit eerste afdeling. [naar artikel]

9. Cercle Brugge smeert Lierse een eerste nederlaag aan (02/09/2017 - Sporza)

In eerste klasse B is Cercle Brugge naar de 2e plaats gesprongen. Cercle rekende in eigen huis af met Lierse: 2-0. Lierse blijft achter met 3 op 12. [naar artikel]

10. Cercle Brugge smeert Beerschot Wilrijk een eerste nederlaag aan (07/10/2017 - Sporza)

Beerschot Wilrijk heeft voor het eerst dit seizoen verloren. In eigen huis liep het tegen een 0-3-nederlaag aan tegen Cercle Brugge. [naar artikel]