LIVE. Amallah scoort tweemaal vanop de stip voor Standard tegen matig Cercle Brugge

07/08/2022 - 14:58
"• Derde speeldag • Sclessin • Aftrap: 13u30 • Standard wacht nog op eerste zege"

1. Standard dankzij twee rake strafschoppen van Amallah te sterk voor Cercle Brugge (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft tegen Cercle Brugge zijn eerste overwinning van seizoen geboekt. De Rouches haalden het met 2-0. Selim Amallah scoorde beide goals vanop de strafschopstip in een voor de rest zoutloos duel. [naar artikel]

2. Standard-coach Ronny Deila wil Amallah houden: “Selim is onze x-factor” (08/08/2022 - Het Belang van Limburg)

De competitiestart is gered. Standard boekte zondagmiddag zijn eerste overwinning van het seizoen tegen een zwak Cercle Brugge. Met dank aan strafschopspecialist Selim Amallah, die beide Luikse treffers scoorde vanop de stip. “Het is lang geleden dat we dit soort ambiance hebben meegemaakt.” [naar artikel]

3. Standard redt competitiestart dankzij Selim Amallah: “Hij is onze x-factor” (08/08/2022 - Het Belang van Limburg)

De competitiestart is gered. Standard boekte zondagmiddag zijn eerste overwinning van het seizoen tegen een zwak Cercle Brugge. Met dank aan strafschopspecialist Selim Amallah, die beide Luikse treffers scoorde vanop de stip. “Hij is de x-factor binnen dit team”, zag ook coach Ronny Deila. [naar artikel]

4. LIVE. Amallah brengt Standard vanop elf meter op voorsprong tegen Cercle Brugge (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag • Sclessin • Aftrap: 13u30 • Standard wacht nog op eerste zege [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Amallah trapt Standard vanop de stip op voorsprong tegen KV Kortrijk (20/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 16u [naar artikel]

6. Standard heeft aan strafschopdoelpunt Amallah genoeg voor zuinige derbywinst tegen Seraing (12/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst in 25 jaar betwistten Seraing en Standard nog eens een Luikse derby in eerste klasse. De Rouches haalden het daarin met het kleinste verschil en rukken zo op naar een gedeelde tweede plaats. Selim Amallah scoorde vanop de stip het enige doelpunt van de partij. [naar artikel]

7. LIVE. Ueda scoort vanop de stip: 0-2! Westerlo in de problemen (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Cercle Brugge kijken elkaar in de ogen in de Europe play-offs. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. Avenatti schenkt Standard in extremis de zege tegen moedig Cercle (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft vanavond met 2-1 gewonnen van Cercle Brugge, maar wat kostte het veel moeite. Omolo wiste de opener van Amallah uit, maar helemaal... [naar artikel]

9. Standard boekt eerste competitiezege tegen Cercle Brugge dankzij twee strafschoppen (07/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft zijn eerste overwinning van het nieuwe seizoen te pakken. In een zeer matige wedstrijd klopten de Rouches Cercle Brugge met 2-0 dankzij twee strafschopdoelpunten van Amallah. [naar artikel]

10. Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd (02/12/2019 - Metro)

Op de zeventiende speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling heeft Standard zondag de drie punten thuis gehouden tegen hekkensluiter Cercle Brugge. Dat gebeurde wel pas in blessuretijd. Invaller Felipe Avenatti scoorde de 2-1 in de 92e minuut. In de 28e minuut had Selim Amallah de Rouches op voorsprong gebracht. Johanna Omolo scoorde de 1-1 een […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard verslaat Cercle in blessuretijd verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

11. Samuel Bastien schenkt Standard verdiende zege tegen Cercle Brugge (08/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Standard is de competitie goed gestart. De Rouches pakten in eigen huis een verdiende overwinning tegen een matig Cercle Brugge. Samuel Bastien... [naar artikel]

12. Geen winnaar tussen KV Mechelen en Cercle Brugge: Malede laat overwinning liggen vanop de stip (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Cercle Brugge hebben de punten gedeeld na een aangenaam kijkstuk. De Vereniging klom al na twee minuten op voorsprong via Denkey, maar viel vlak na rust met tien na rood voor Deman. Storm zorgde voor de gelijkmaker, Malede liet vanop de stip de overwinning liggen voor Malinwa. [naar artikel]

13. LIVE CLUB BRUGGE-WESTERLO. Thiago scoort zijn tweede vanop de stip! (20/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rik De Mil keert voor het eerst terug naar Jan Breydel. Kan hij meteen stunten tegen z'n ex-club? Club Brugge probeert verder te gaan op z’n elan na de bekeroverwinning tegen AA Gent. Volg de wedstrijd live in onderstaande liveblog. [naar artikel]

14. LIVE CERCLE-STVV: Bruno brengt STVV terug in de match vanop de stip! (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge en STVV kijken elkaar in de ogen. Groen-zwart maakt nog steeds kans op een plaatsje in de Europe play-offs en Ayase Ueda heeft de Vereniging op voorsprong gebracht van op de stip en deed er net nog eentje bij. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

15. LIVE CERCLE-CHARLEROI. Denkey verdubbelt Brugse voorsprong net voor rust vanop stip na VAR-interventie (05/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge ontvangt Charleroi op de tweede speeldag in onze Belgische competitie. De Vereniging verloor op de openingsspeeldag nipt van Antwerp. Charleroi speelde gelijk tegen OHL. Wie wint? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

16. LIVE: Herstelde Alzate moet Leko en Standard aan eerste zege helpen tegen Cercle Brugge (26/01/2024 - Sporza)

Cercle Brugge-Standard opent vanavond de 22e speeldag. De twee teams willen allebei beter doen dan de vorige speeldag. Cercle zag zijn goeie match in Genk niet beloond met een driepunter, Standard ging in eigen huis onderuit tegen rode lantaarn Kortrijk. Volg de partij vanavond vanaf 20.45 uur. [naar artikel]

17. LIVE STANDARD-CERCLE. Pakken Standard en Hoefkens eerste seizoenszege tegen groen-zwart? (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard en coach Carl Hoefkens zijn nog steeds op zoek naar een eerste zege van het seizoen. Lukt het de Rouches in eigen huis tegen Cercle Brugge? Volg de match live op deze pagina. [naar artikel]

18. Standard voorlopig naast AA Gent nadat het zege in blessuretijd verspeelt op Cercle Brugge (04/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In een sensationele slotfase kon Cercle Brugge tegen Standard nog gelijkmaken, nadat het een kwartier eerder vanop elf meter op achterstand was geplaatst na een VAR-interventie. De VAR had eerder een goal van Standard afgekeurd voor buitenspel en eiste dus een hoofdrol op, maar dit keer waren de beslissingen vanuit Tubeke volkomen terecht. Standard komt door de puntendeling voorlopig naast AA Gent op de vijfde plaats, Cercle heeft nu evenveel punten (maar een zege minder) dan nummer zeven Westerlo. [naar artikel]

19. LIVE. Houdt Standard de drie punten thuis tegen Cercle Brugge? (11/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League ontvangt Standard vanavond Cercle Brugge. Houden de Rouches de drie punten thuis? Of boekt promovendus Cercle zijn tweede overwinning van het seizoen? [naar artikel]

20. LIVE. Peeters mildert vanop de stip voor Eupen op Cercle Brugge (15/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 12 JPL • Aftrap: 18u15 • Jan Breydelstadion • Zowel Cercle als Eupen staan op een degradatieplaats [naar artikel]

21. Ongelukkig Standard incasseert in het slot nog wereldgoal en moet meerdere erkennen in Rangers (22/10/2020 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft tegen Rangers FC zijn eerste wedstrijd dit seizoen in de Europa League verloren. Gavory gaf in de eerste helft een penalty weg aan Rangers. Tavernier trapte de 0-1 op het bord vanop de stip. Daarna trof Standard tweemaal de lat, maar tegenscoren lukte niet. Op het einde scoorden de bezoekers nog een wereldgoal vanop de eigen helft. Zo maakte Rangers FC met 0-2 een einde aan de ongeslagen reeks van Standard van vijftien Europese wedstrijden in eigen huis. [naar artikel]

22. LIVE. Kan Standard het zure gelijkspel in de Europa League doorspoelen tegen Cercle Brugge? (01/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de zeventiende speeldag neemt Standard het thuis op tegen rode lantaarn Cercle Brugge. Kunnen de Rouches het zure gelijkspel in de Europa League van afgelopen donderdag vergeten met een thuisoverwinning? Volg het hier live vanaf 18 uur. [naar artikel]

23. LIVE. De Cuyper vanop de stip voor de 3-2. Wat een match alweer in het Kuipje! (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Het Kuipje • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • Union komt terug, maar De Cuyper scoort vanop de stip! Volg het hier live. [naar artikel]

24. LIVE: VAR grijpt in en legt penalty Cercle Brugge net buiten de zestien (26/01/2024 - Sporza)