Sporza

29/10/2023 - 20:04
"Een wedstrijd die slechts rond één man draait. Alle ogen in Italië zijn vanavond gericht op Romelu Lukaku. De Rode Duivel keert als AS Roma-spits terug naar Inter. De thuisaanhang van de Nerazzurri is al maanden aan het plannen hoe het Lukaku tijdens de wedstrijd het leven zuur wil maken. Volg hier al het nieuws in aanloop naar de wedstrijd."

1. LIVE: De bal rolt opnieuw in San Siro, kan Lukaku zich tonen in de tweede helft? (29/10/2023 - Sporza)

Een wedstrijd die slechts rond één man draait. Alle ogen in Italië zijn vanavond gericht op Romelu Lukaku. De Rode Duivel keert als AS Roma-spits terug naar Inter. De thuisaanhang van de Nerazzurri is al maanden aan het plannen hoe het Lukaku tijdens de wedstrijd het leven zuur wil maken. Volg hier al het nieuws in aanloop naar de wedstrijd. [naar artikel]

2. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

3. LIVEBLOG ROMA-FEYENOORD. Kan Lukaku zich tonen na lastige eerste helft? (22/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Romelu Lukaku blijft maar scoren in Europa. In de heenwedstrijd tegen Feyenoord scoorde hij nog de belangrijke gelijkmaker. Weet hij thuis opnieuw het doel te vinden? Op dit moment staat er een 1-1 op het scorebord in het Stadio Olimpico. Volg de match via onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. Borussia Mönchengladbach is opnieuw tweede na sterke tweede helft tegen Stuttgart (09/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft zondagavond op de veertiende speeldag in de Bundesliga zijn negende overwinning van het seizoen geboekt. Tegen laagvlieger Stuttgart liep het niet altijd van een leien dakje, maar de Borussen wonnen wel met 3-0. Thorgan Hazard deed met een assist zijn duit in het zakje. [naar artikel]

5. LIVE. Wachten op kansen in de tweede helft. Wat kan Lazio nog tonen tegen Bayern? (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Champions League • Aftrap: 21 uur • Allianz Arena • Bayern zit in een zetel na 1-4-zege in Rome [naar artikel]

6. Man. City nog geen kampioen: Lukaku en co winnen in hol van de leeuw na knotsgekke tweede helft (2-3) (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een ommekeer die niemand zag komen aan de rust. Manchester City danste in polonaise achter zijn scorende aanvoerder, Vincent Kompany: follow the... [naar artikel]

7. MULTILIVE EUROPA LEAGUE: Jordan Lukaku virtueel uitgeschakeld na knotsgekke tweede helft - Ook sensatie na pauze in Marseille (12/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vandaag staan de terugwedstrijden van de kwartfinales van de Europa League op het programma. De vier partijen: CSKA Moskou-Arsenal, Sporting... [naar artikel]

8. LIVE. Lukaku zet Belgen op voorsprong tegen Schotland, vergroten Rode Duivels hun voorsprong in tweede helft? (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Alleen Casteels en Boyata ontbreken bij Duivels • Tielemans in basis ten koste van Mertens • Schotland zonder Robertson aan de aftrap • Ref:... [naar artikel]

9. LIVE. Inter heeft de tweede helft op gang getrapt, pikt ook Lukaku zijn doelpuntje mee? (14/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Serie A • Aftrap: 20u45 • Giuseppe Meazza • Laat Lukaku weer de netten trillen? [naar artikel]

10. Lukaku scoort zesde goal voor Inter na sterke tweede helft, maar Milanezen laten leidersplaats in Italië liggen (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zijn zesde voor Inter, maar na de gelijkmaker van Romelu Lukaku slaagden de Milanezen er niet in om Parma helemaal uit te tellen. Conte en z’n... [naar artikel]