29/10/2023 - 21:01
"Onderschat Standard nooit en toen AA Gent met 3-0 de rust introk, was zelfs de eeuwige optimist in de KAA Gent Arena nog op zijn hoede. De Rouches probeerden ook heus wel maar net als voor de pauze miste Kanga - oog in oog met Roef een strafschop. Gent dat vooral voor rust wervelde, pakt meteen zijn eerste competitiezege in ruim een maand tijd."

1. Davy Roef ontpopt zich opnieuw tot held bij AA Gent door twee (!) strafschoppen te pakken, matig Standard bij rust al uitgeteld (29/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Onderschat Standard nooit en toen AA Gent met 3-0 de rust introk, was zelfs de eeuwige optimist in de KAA Gent Arena nog op zijn hoede. De Rouches probeerden ook heus wel maar net als voor de pauze miste Kanga - oog in oog met Roef een strafschop. Gent dat vooral voor rust wervelde, pakt meteen zijn eerste competitiezege in ruim een maand tijd. [naar artikel]

2. Chelsea pakt Europese Super Cup na strafschoppen: ingevallen Kepa Arrizabalaga ontpopt zich tot held (12/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Chelsea heeft Romelu Lukaku niet nodig gehad om zijn eerste prijs van het seizoen te pakken. The Blues klopten woensdagavond Villarreal in de strijd om de Europese Super Cup. De ingevallen Kepa Arrizabalaga ontpopte zich tot de held door twee penalty’s te stoppen in de strafschoppenserie. [naar artikel]

3. Roef ontpopt zich opnieuw tot dé strafschopspecialist en pakt derde penalty in vier dagen, collectieve offday bij Standard (29/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Davy Roef. De doelman pakte twee strafschoppen en schonk AA Gent, dat drie keer scoorde in zeven dolle minuten, de volle buit tegen Standard. [naar artikel]

4. Standard nog niet uitgeteld in Europa: Laifis zorgt voor hoop (26/11/2020 - Het Belang van Limburg)

De laatste strohalm werd gegrepen. Standard pakte dankzij een treffer in extra tijd van Kostas Laifis een eerste zege in de groepsfase van de Europa League en behoudt een waterkans op kwalificatie voor de knock-outfase. [naar artikel]

5. Anderlecht herpakt zich met 1-3-zege in tegenvallende klassieker, Standard uitgeteld voor PO1 (28/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zondagmiddag drie gouden punten gepakt op het veld van Standard. In een wedstrijd de naam topper onwaardig werkte paars-wit quasi af aan honderd procent. De Rouches toonden zich de betere ploeg voor rust, maar zakten volledig weg in de tweede helft. Het werd 1-3. [naar artikel]

6. LIVE ANTWERP-STANDARD. Rouches aan de rust al helemaal uitgeteld, ‘Great Old’ leidt met 4-0 (11/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Tegen Standard hoopt het nummer zes Antwerp verder te bouwen op de zeges in de Croky Cup tegen Lierse en de gewonnen topper tegen Genk. In Porto was het degelijk, ondanks 2-0-verlies, en met de terugkeer van onder anderen Butez en Alderweireld is er vertrouwen. Standard volgt op slechts drie punten van Antwerp. Wat wordt het daar op de Bosuil? Volg het hieronder LIVE! [naar artikel]

7. Malinese Standard-speler Moussa Sissako ontpopt zich tot antiheld tegen Tunesië (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)

De heenmatch tussen Mali en Tunesië (0-1) van vrijdag in de laatste kwalificatiefase richting het WK eind dit jaar in Qatar werd er een om snel te vergeten voor Standard-speler Moussa Sissako. [naar artikel]

8. LIVE. Ontpopt Ochoa zich weer tot WK-held? Ex-doelman Standard oog in oog met Lewandowski (22/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag groep C op het WK voetbal • Ras Abou Aboudstadion • Mexico en Polen zitten in een groep met Argentinië en Saoedi-Arabië • Aftrap: 17u [naar artikel]

9. CROKY CUP. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent waren er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Standard liet... [naar artikel]

10. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)