Halloween staat bekend om ‘trick or treat’, maar voor volwassenen hoeven die treats zeker niet enkel snoep te zijn. Speciaal voor de feestdag die ook bij ons steeds populairder wordt, creëerde HLN-sommelier Sepideh Sedaghatnia vijf cocktails die perfect aansluiten bij de griezelige feestdag en evengoed smaken als in de cocktailbar. “Gebruik sowieso véél ijsblokjes.” [naar artikel]
Karl Vannieuwkerke blikt vooruit naar de eerste major van het seizoen: de Masters. Thomas Pieters staat een eerste keer op de green van de Augusta National Golf Club. [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
In het beruchte dopinglaboratorium van Sotsji zijn Russen een nieuw handeltje begonnen: de verkoop van alcoholische cocktails. Op het menu staat onder meer de B-staal, een shotje van sambuca, tequila en tabasco voor 320 roebel (4,60 euro). [naar artikel]
Of je nu groene vingers hebt of niet: het hebben van een moestuin is weer populair. Wil je ook je eigen kruiden kweken, maar heb je geen idee wat... [naar artikel]
Ergens in hartje Antwerpen, verscholen in een smal, sfeerrijk verlicht pand in de Wijngaardstraat, klopt het hart van de Belgische cocktailbarscene. In Dogma kom je niet zomaar voor een gin-tonic, en al zeker niet voor een Sex on the Beach, maar voor ‘liquid dishes’. [naar artikel]
Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.” [naar artikel]
Drie vrienden die in een gekke bui het idee opperen om een horecazaak te openen, dat is het verhaal achter Bruut. [naar artikel]
In juni 2016 openden Stijn Simonaitis (26) en zijn vriendin Shana in Genk cocktailbar WonderBar. “Voordien had ik een pop-upcafé met enkele vrienden. Daar kreeg ik de smaak voor de horeca te pakken”, verduidelijkt hij. [naar artikel]
Barza ligt pal naast ’t Nieuwscafé in het centrum van Sint-Truiden. “Het zijn twee complementaire formules”, zegt Rik Geladé, eigenaar van beide zaken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.