Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Zelensky nodigt Trump uit voor bezoek aan Oekraïne: “Ik heb 24 minuten nodig. Niet meer”

05/11/2023 - 22:01
"De Oekraïense president Volodomyr Zelensky heeft tijdens een interview met de Amerikaanse zender NBC News Donald Trump uitgenodigd voor een bezoek aan Oekraïne. Niet voor diplomatieke redenen, maar om de ex-president uit te leggen waarom hij de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet in 24 uur kan beëindigen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zelensky nodigt Trump uit voor bezoek aan Oekraïne: “Ik heb 24 minuten nodig. Niet meer” (05/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

De Oekraïense president Volodomyr Zelensky heeft tijdens een interview met de Amerikaanse zender NBC News Donald Trump uitgenodigd voor een bezoek aan Oekraïne. Niet voor diplomatieke redenen, maar om de ex-president uit te leggen waarom hij de oorlog tussen Rusland en Oekraïne niet in 24 uur kan beëindigen. [naar artikel]


2. Zelensky nodigt Trump uit in Oekraïne voor lesje oorlogsdiplomatie: “Slechts 24 minuten nodig” (06/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zondag de vroegere Amerikaanse president Donald Trump uitgenodigd in zijn land voor een les in oorlogsdiplomatie. “Hij zei dat hij de oorlog in 24 uur onder controle kan krijgen en doen ophouden. Wat kan ik zeggen, hij is welkom”, aldus Zelensky tijdens het NBC-programma ‘Meet the Press’. [naar artikel]


3. Zelensky nodigt Truss uit voor bezoek aan Oekraïne (06/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft dinsdagavond gesproken met de nieuwe Britse premier Liz Truss. Hij nodigde haar uit voor een bezoek. Londen maakte later bekend dat de premier de invitatie heeft geaccepteerd en Zelensky binnenkort zal ontmoeten in Oekraïne. [naar artikel]


4. Live - Zelensky nodigt Trump uit voor bezoek aan Oekraïne • Opnieuw zware gevechten rond Avdiivka, zegt Kiev (05/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Biden nodigt Zelensky uit voor bezoek aan Witte Huis: “Washington blijft Oekraïne steunen” (10/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn Oekraïense collega Volodymyr Zelensky uitgenodigd voor een bezoek aan het Witte Huis komende dinsdag. Biden wil daarmee benadrukken dat de Verenigde Staten het Oekraïense volk blijven steunen. De twee presidenten zullen het hebben over de dringende noden van Oekraïne aan het front en de voortzetting van de Amerikaanse hulp, laat het Witte Huis weten. [naar artikel]


6. NAVO nodigt Zelensky uit voor top in Madrid, ook niet-leden Japan, Zuid-Korea, Zweden en Finland nemen deel (15/06/2022 - Gazet van Antwerpen)

De NAVO zal de Oekraïense president Volodymyr Zelensky uitnodigen om deel te nemen aan de top van de verdragsorganisatie, eind deze maand in het Spaanse Madrid. Dat heeft secretaris-generaal Jens Stoltenberg woensdag gezegd. [naar artikel]


7. Live - Michel nodigt Zelensky uit voor ‘toekomstige top’ met EU-leiders • Rusland voert aanvallen in het oosten op (06/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Oekraïne. ‘Bescherming rond kerncentrale van Zaporizjia is bijna af’ • Michel nodigt Zelensky uit voor ‘toekomstige top’ met EU-leiders (07/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Zelensky nodigt China en India uit voor vredestop • Eerste Leopard 2-tanks aangekomen in Oekraïne (24/02/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Zelensky nodigt Chinese president Xi Jinping uit naar Oekraïne (29/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping uitgenodigd om Oekraïne te bezoeken. Dat deed hij in een interview met het persbureau AP. “We zijn klaar om hem hier te ontvangen”, zei hij. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!